Παιδιά σε αυτό το ποστ γίνεται της πόπης με τα κόμματα.
1)Δε θα ταυτιστώ και δε θα γίνω υποχείριο αυτών με φανατισμό όπως παρατήρησα.
2)Δε χαρίζω την ψήφο μου έτσι απλά.Μιας και ψηφίζω την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές δε με εμπνέει κανένας για ψήφο.
3)Προσέξτε τι ψηφίζετε.Κάθε λαός έχει τον πολιτικό που το αξίζει να έχει.(Τσώρτσιλ)
4)Να μην απέχετε επειδή είστε δυσσαρεστημένοι από την πολιτική,αλλά να συμμετέχετε για να δώσετε το μήνυμα που θέλετε.Με αποχή δε δίνετε τίποτα, απλά μένει η κατάσταση ως έχει.
5)Από τη στιγμή που συμμετέχουν κόμματα στα πανεπιστήμια,(ό,τι πιο μεγάλη βλακεία έχουμε σκεφτεί...τα έχω σιχαθεί.
6)Καλύτερα να συζητήσουμε για τίποτα άλλο γιατί δε μας οδηγεί πουθενά όλο αυτό.Δε θα κάτσω να συζητήσω για αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους.Πολύ απλά δείτε την Παιδεία που μας παρέχουν.
7)Και οι νέοι μην παραμυθιάζεστε και φανατίζεστε με τα κόμματα.Έχετε σημαντικότερα πράγματα να κοιτάξετε στην ηλικία σας από το να εξυπηρετείτε συμφέροντα αυτων.Ειδικά αυτό με τις παρατάξεις,καθώς χάνετε τα ωραιότερα χρόνια της ζωής σας σε βλακείες.....
Απλώς θα πω αυτό...Το ποιοί μας κυβερνούν καθορίζετε αυστηρά από εμάς. Γιάυτό η κακομοιριά και η κατάντια που λέμε οτι υπάρχει στην Ελλάδα μπορέι να αλλάξει με μια ψήφο σας.
Τέσπα σταματάω γιατί με αηδθιάζει όλο αυτό με τα κόμματα....Έτσι που μιλάω μου θυμίζει επαναστατική οργάνωση....