Βεβαίως και ξέρω τι σημαίνει φιλελευθερισμός και τι σοσιαλισμός και προτιμώ τον φιλελευθερισμό (φιλελευθερισμός=φιλώ(αγαπώ)+ελευθερία δηλ. η τάση, το ρεύμα, το σύστημα που έχει ως στόχο την ελευθερία του ατόμου σε κάθε τομέα της ζωής του και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η ΝΔ και αυτό ακριβώς πράττει.)Το ΠΑΣΟΚ αντίθετα με κάθε του πράξη προσπαθεί να καταστρέψει την χώρα έχοντας την εισάγει σε ένα καταστροφικό προεκλογικό κλίμα εδώ και 2 χρόνια.Υπευθυνότητα μεγάλη, τι να πω.
Αγαπητέ EVRIS και δικιά μου προσωπικότητα έχω ώστε να διαλέξω τι με αντιπροσωπεύει και σε παρακαλώ να μειώσεις τους τόνους γιατί δεν θα καταφέρεις (όσο και να το θες) να με εξοργίσεις. Έχω γαιδουρινή υπομονή...
Όσο για την κατάσταση της χώρας, μιλούν ξεκάθαρα οι αριθμοί μέσα σε μια μεγάλη κρίση που έχει οδηγήσει σε καταστροφή πολλές απο τις πιο δυνατές οικονομίες του κόσμου.
Γαϊδουρινό μυαλό έχεις, όχι υπομονή.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος κλέβει λιγότερο ή ποιος ξεπουλάει την χώρα τούτη περισσότερο. Με ενδιαφέρει πρώτα απ'όλα η αλήθεια.
Κανένας δεν έχει τα @@ να παραδεχτεί
ευθέως και όχι πλαγίως ότι "ΝΑΙ, κλέψαμε τόσα κονδύλια", "ΝΑΙ,
χαρίζουμε την ελληνική γη στους ξένους και στους καρχαρίες (αφού την κάψουμε πρώτα)", "ΝΑΙ, πήραμε μίζες" κλπ, παρά το μόνο που ξέρουν είναι λασπολογίες μεταξύ τους και ασύστολα ψεύδη, τα οποία κάθε φορά που τα ακούω μου προκαλούν νευρικό γέλιο ταυτόχρονα με απορία για το πώς τα ξεστομίζουν χωρίς να γελάνε οι ίδιοι. Το κάνουν όμως γιατί υπάρχουν ανίδεοι σαν εσένα που τους πιστεύουν. Γιατί εσύ δεν βλέπεις τι κομπίνες γίνονται και τι παιχνίδια παίζονται από πίσω παρά μόνο ό,τι σου πλασάρουν στην tv. Εγώ όμως τυγχάνει να έχω γνωστούς που τα έχουν ζήσει από μέσα και ξέρουν κάτι παραπάνω από σένα και από τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους.
Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον γνωστό να σ'τα πει. Τα ματάκια σου άνοιξε αγόρι μου. Τα ματάκια σου. Πάνε κάνε μια βόλτα στην Ομόνοια λοιπόν, αφού είσαι τόσο ικανοποιημένος από αυτές τις πολιτικές. Πάνε κάνε βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας της φιλελεύθερης ετούτης χώρας με τις αλματώδεις προόδους (
βραδάκι κατά προτίμηση για να είναι ρομαντικά 
) και αυτά που θα δεις θα αντικατοπτρίζουν στο έπακρο την εικόνα του (
ανύπαρκτου) κράτους.
Αν φοβάσαι όμως, κάνε μια βόλτα σε καμιά στατιστική υπηρεσία να μάθεις πόσοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.