Γιατι μου πλασαρεις την δικη σου αγνοια περι πολιτικης οικονομιας ως πραγματικοτητα.Σου εξηγησα δυο φορες οτι δεν περναμε οικονομικη κριση και τους λογους , σου ειπα να ρωτησεις και οικονομολους αφου δεν με πιστευεις.
Ο Καραμαλης προφανως και εδωσε χρηματα στις τραπεζες διοτι αυτη ειναι η ψηφοθηρικη πολιτικη της Ν.Δ. , εαν εχεις παρακολουθησει τις ενεργειες του υπουργειου οικονομιας και οικονομικων.
Οι τραπεζες εχουν κριτηρια , συστημα , δεν υφισταται συστημα διανομης των χρηματων απο το δημοσιο στους μικροεπιχειρηματίες ,αυτο μονο χαος θα προκαλουσε , ή οπως μου ειπε ενα οικονομολογος "σφαγη".Φυσικα ο Κυριος Τσιπρας μπορει να μην εχει ασχοληθει με οικονομικα οποτε να μην το ξερει

Αλλωστε εδωσε ειναι μια κουβεντα , την οποια παραποιει ο συριζα , τα πηρε απο τα ΤΕΚ με εγγυηση , το νομοσχεδιο περι του να μην παρεμβαινει το κρατος στην οικονομια ετσι απο την ΕΕ προσωρινα μπηκε στο ψυγειο εξαιτιας της διεθνης κρισης , η οποια οπως ειπα δεν μας εχει χτυπησει.
Παντως δεν σε ειδα να μου απαντας για την δημαγωγια του συριζα , ισως αυτο να σημαινει οτι σιγα σιγα παραδεχεσαι την φυση του κομματος του οποιου εισαι υπερμαχος
Και ο ιδιος μια χαρα τους προωθει τα συμφεροντα , εν αγνοια του.Δεν διατεινομαι πως βρισκεται σε τελεια κατασταση ή σε ισορροπια η οικονομια , ομως ειναι καθαρα πλασματικη η κριση σε συγκριση με το πως το παρουσιαζουν τα ΜΜΕ , και ο τσιπρας αποσκοπώντας σε ψηφους , κανει λογο για τη λυση ενος πλασματικου κατασκευασματος , δηλαδη ενισχυει την προπαγανδα