Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θελετε μονο ψηφηστε,(οποιος θελει βεβαια λεει και τι θα ψηφιζε),η ψηφοφορια εινα μυστικη ομως
Εγω μαλλον θα ψηφιζα κομμα της αριστερας σιγουρα εκτος βεβαια απο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ,κανα ΚΚΕμλ θα ψηφιζα.
Μια θερμη παρακληση:
Οχι φανατισμοι
- Πρόθεση ψήφου - Αύγουστος & Σεπτέμβριος 2013
- Πρόθεση ψήφου - Ιούλιος 2013
- Πρόθεση ψήφου - Ιούνιος 2013
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Ιουνίου 2012
- Πρόεθεση ψήφου εκλογών Μαΐου 2012
- Εκτίμηση αποτελεσμάτων εκλογών Οκτωβρίου 2009
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Σεπτέμβριος 2008
- Πρόθεση ψήφου (2008)
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Σεπτεμβρίου 2007
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Μαΐου 2012 (by iSchool)
- Πρόθεση ψήφου εκλογών Οκτωβρίου 2009 (by iSchool)
- Πρόθεση ψήφου 2008-2009 (by iSchool)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν οχι τοτε δεν θα πηγαινα μαλλον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Νομίζω οτι έχει ακόμη να κάνει βήματα προς τη νεολαία και να διαφοροποιηθεί από τις συντεχνίες των συνδικαλιστών που με τη βοήθεια των εργατοπατέρων (πχ. Πολυζωγόπουλος) πουλούσαν και πουλάνε φούμαρα στους εργαζόμενους. Στο συγκεκριμένο τομέα είμαι αντίθετος κάθετα. Δεν μπορώ να ανεχτώ κατεστημένα 30 ετών καλυμμένα με το προσωπείο του Συνδικαλισμού. Παρ'ολα αυτά συνεχίζω να υποστηρίζω το κόμμα γιατί πιστεύω οτι κάτι θα αλλάξει. Ακόμη ένα αίτημα που θα είχα από το ΠΑΣΟΚ θα ήταν να υπερασπίζεται με περισσότερη δυναμική και πατριωτισμό θέματα όπως η εξωτερική πολιτική, η οικονομία και η διαβίωση των χαμηλών κοινωνικών τάξεων και ακόμη να λαμβάνει σοβαρά υπ'οψιν και τις απόψεις των "Βενιζελικών" που, απ'οσο βλέπω εγώ, προσπαθούν να κάνουν μια ανατροπή. Προς ποια κατεύθυνση δεν ξέρω, πάντως προσπαθούν να κάνουν μια ανατροπή.
PS: Η μία ψήφος στη ΝΔ ποιανού κερατά είναι;;;

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

PS: Η μία ψήφος στη ΝΔ ποιανού κερατά είναι;;;Εντάξει όχι. Δημοκράτης άνθρωπος είμαι. Όποιος θέλει να φάει την κεφάλα του έχει το ελεύθερο να το κάνει...
μ'αρεσει που παρακαλεσε ο ανθρωπος "οχι φανατισμους"

vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιτε παιδες ελληνωνθα κοιτούσα από που έχω συμφέρον και θα ψήφιζα αυτόν που θα ευνοούσε προσωπικά,,,![]()
Και αλλη ψηφο στη ΝΔ?
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Ελπιζω οποιος το 'κανε να το 'κανε για πλακα εστω. Δεν γινονται αυτα.:!:
Έτσι μπράβο! Δεν τα δεχόμαστε τα δεξιά εμείς οι κυκλαδίτες.

NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ξεχωρίζουν κάπως από την ανυπαρξία.
miv
Επιφανές μέλος

NatasaMyk
Νεοφερμένο μέλος

Εδω, πανω απο το 70% των ατομων ψηφιζουν ΝΔ. Τραγικο. Γενικα, μου τη δινουν οσοι ψηφιζουν ενα κομμα επειδη ειναι οικογ. παραδοση κλπ κλπ, χωρις να εχουν ιδεα απο πολιτικη. Και δυστυχως αυτο ακριβως συμβαινει εδω.
miv
Επιφανές μέλος

Σοβαρα η πρωτη φορα ηταν το 2007?? Νομιζα γαλαζιοι ημασταν απο πριν..
Εδω, πανω απο το 70% των ατομων ψηφιζουν ΝΔ. Τραγικο. Γενικα, μου τη δινουν οσοι ψηφιζουν ενα κομμα επειδη ειναι οικογ. παραδοση κλπ κλπ, χωρις να εχουν ιδεα απο πολιτικη. Και δυστυχως αυτο ακριβως συμβαινει εδω.
Όχι, τα προηγούμενα χρόνια μαζί με Αχαία και Κρήτη ήταν τα προπύργια του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω, ο Μπάιλας της ΝΔ είναι;
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αμα θέλετε να μαθετε προς τα που θα παει η ψήφος μου, είναι ΑΚΥΡΟ (εχω ήδη σκεφτει ωραια σεναρια για να γραψω επάνω στο κολοχαρτο). Τουλαχιστον μεχρι να ψαχτω, να δω τι συμβαίνει κτλ.(κατι που θα πάρει καιρο) .
Παντως εγώ το ξεκαθαρησα και στους γονείς μου, δεν θα ψηφισω λογω αυτων ούτε λογω παραδωσεων της οικογένειας...ΚΑι σας παρακαλω να μην ξεφύγετε και αρχίζει ο καθενας να προπαγανδίζει υπερ του κομματος του.
Scandal
Διαχειριστής

... ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει. Προειδοποιώ ότι το θέμα θα κλειδωθεί άμεσα αν καταλήξει σε έντονες αντιπαραθέσεις και "ποιός ψήφισε αυτό και το άλλο".7. Απαγορεύεται να ανοίγονται συζητήσεις που αφορούν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Σε αυτό τον κανόνα περιλαμβάνεται και η προώθηση, με οποιονδήποτε τρόπο, σχετικών μηνυμάτων.

-petros
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.