Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελευθερία5453
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salonikios007
Νεοφερμένο μέλος

Προτείνω σε όλους όσους μπορούν να πάνε και όσοι τα καταφέρουν απλώς να το διασκεδάσουν,με την έννοια να μην είναι σφιγμένοι και μουρτζούφληδες(όπως ήμουν εγώ όταν πρωτοπήγα)...να έχουν άνεση και ''τσαμπουκα'' στους ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι πιστεύω μόνο πικρόκολα σχόλια θα έχουν πλέον για τους Έλληνες.Όσοι πάτε να λάβετε ενεργά μέρος σε ό,τι κάνετε μέσα στο Κοινοβούλιο και να μην αφήσετε τα άλλα παιδιά να κλέψουν την παράσταση(ακόμα θυμάμαι που όταν είχα πάει μόνο οι Ιρλανδοί και κάποιοι άλλοι συμμετείχαν).Αυτά είχα να μοιραστώ(και πολλά άλλα βέβαια)...μην ξεχάσετε να πάρετε κρασί από την Αλσατία αν πάτε

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Πήγα πέρυσι το Μάρτιο και συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι ξανθούληδες Ευρωπαίοι ήταν στην κυριολεξία κοιμισμένοι και όλη την ώρα εμείς, οι Κύπριοι και οι Πορτογάλλοι μιλούσαμε.Παιδιά τώρα είδα το θέμα και επειδή έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα σας πω απλά ότι είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,πραγματικά όμως.Είχα πάει το Φλεβάρη το '10 και ήταν η καλύτερη εκδρομή που έχω κάνει ποτέ(και ας μην ήταν με την τάξη μου).Το καλό βέβαια με εμάς ήταν ότι όλοι όσοι γράψαμε πήγαμε και μάλιστα πήραν και έναν ακόμη για να συμπληρωθεί ο αριθμός.Εγώ είχα γράψει μόνος μια έκθεση(600 λέξεις) πάνω στο δημοκρατικό έλλειμμα (την οποία έκλεισε μια κυρία που είχα) την έμαθα απ' έξω σε δύο ώρες το προηγούμενο βράδυ και πήγα και έγραψα.Θυμάμαι ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή γύρω στα 75 παιδιά και πήγαμε να γράψουμε μόνο τα 24...τέλοσπάντων γράψαμε και μετά βγαίνουμε και μας λέει η καθηγήτρια ότι θα πάμε σίγουρα όλοι εξαιτίας της μικρής συμμετοχής....εκεί να δείτε χαρές.
Προτείνω σε όλους όσους μπορούν να πάνε και όσοι τα καταφέρουν απλώς να το διασκεδάσουν,με την έννοια να μην είναι σφιγμένοι και μουρτζούφληδες(όπως ήμουν εγώ όταν πρωτοπήγα)...να έχουν άνεση και ''τσαμπουκα'' στους ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι πιστεύω μόνο πικρόκολα σχόλια θα έχουν πλέον για τους Έλληνες.Όσοι πάτε να λάβετε ενεργά μέρος σε ό,τι κάνετε μέσα στο Κοινοβούλιο και να μην αφήσετε τα άλλα παιδιά να κλέψουν την παράσταση(ακόμα θυμάμαι που όταν είχα πάει μόνο οι Ιρλανδοί και κάποιοι άλλοι συμμετείχαν).Αυτά είχα να μοιραστώ(και πολλά άλλα βέβαια)...μην ξεχάσετε να πάρετε κρασί από την Αλσατία αν πάτε![]()

Η συνοδός μας μας είπε μάλιστα ότι οι συνοδοί από τη Γερμανία και τη Σουηδία έκαναν παράπονα γιατί όλη την ώρα μιλούσαν οι νότιοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι άλλοι να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Στην τελική παρουσίαση δε, 2 από τα 6 παιδιά ήταν Ελληνες και ήταν και άλλη μια κοπέλα από την Κύπρο.

Ελευθερία5453
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Kαι εγώ όπως και πολλοί αλλοι δεν είχαμε συμμαθητές μαζί μας. Και άλλοι θα ψάχνουν κάποιον για να κάνουν παρέα αυτές τις μέρες μην αγχώνεσαι. Ασε που με κάποια κοπέλα θα πρέπει να κοιμηθείτε μαζί, οπότε σίγουρα θα γνωριστείτε καλύτερα.Από το σχολείο μου δηλώσαμε μόνο 4. Αν (λέμε αν) περάσω τι θα κάνω μόνη μου;
Θα γνωριστείς επίσης με τα μέλη της ομάδας σου για να συζητήσετε πάνω στο θέμα.

Ελευθερία5453
Νεοφερμένο μέλος

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κυκλάδες.Αττική. Εσύ;
Από εμάς 6. Ας περάσω και ας είμαστε μόνο εγώ κι ο Λάκης ο κουτσός. χαχαΑπό το σχολείο μου δηλώσαμε μόνο 4. Αν (λέμε αν) περάσω τι θα κάνω μόνη μου;

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ισχύει!! Ειδικά Δανοί και Ιταλοί(ήταν μόνο κοπέλες που συζητούσαν για μαλλιά και νύχια μόνο μεταξύ τους αφού δεν μιλούσαν γρυ αγγλικά)δεν έκαναν τίποτα!!Οι Άγγλοι έκαναν γνωριμίες και προσκαλούσαν κόσμο στο πάρτυ τους κ.α τέτοια πετυχημέναΠήγα πέρυσι το Μάρτιο και συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι ξανθούληδες Ευρωπαίοι ήταν στην κυριολεξία κοιμισμένοι και όλη την ώρα εμείς, οι Κύπριοι και οι Πορτογάλλοι μιλούσαμε.
Η συνοδός μας μας είπε μάλιστα ότι οι συνοδοί από τη Γερμανία και τη Σουηδία έκαναν παράπονα γιατί όλη την ώρα μιλούσαν οι νότιοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι άλλοι να εκθέσουν τις απόψεις τους.
Στην τελική παρουσίαση δε, 2 από τα 6 παιδιά ήταν Ελληνες και ήταν και άλλη μια κοπέλα από την Κύπρο.![]()

Οι ελληνική ομάδα αντιθέτως συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

karv2
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Αχ ωραιαα.. σε ευχαριστω....Αρκετη ειναι.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Συμμετέχουν κάθε χρόνο όλες οι περιοχές της Ελλάδας στο πρόγραμμα?
Πχ εγώ πήγα πέρυσι το Φεβρουάριο. Παίζει να πάει ξανά η περιοχή μου τη φετινή χρονιά?

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην ξεκίνας αρνητικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Αν γράψεις μια καλή έκθεση έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρειςΑχ ωραιαα.. σε ευχαριστω....Αν και δεν εχω ελπιδες ακομα και με αυτο
![]()

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν καταλάβεις το θέμα θα μπορέσεις μετά να αναπτύξεις δικές σου ιδεές...Το καλύτερο θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον καθηγητή σου(προτιμότερο της έκθεσης)Μου φαινεται πολυ δυσκολο το κεφαλαιο εκθεση... Δεν μπορω να σκεφτω τη δομη της. Το θεμα ειναι πολυ δυσκολο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.