Παιδιά τώρα είδα το θέμα και επειδή έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα σας πω απλά ότι είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,πραγματικά όμως.Είχα πάει το Φλεβάρη το '10 και ήταν η καλύτερη εκδρομή που έχω κάνει ποτέ(και ας μην ήταν με την τάξη μου).Το καλό βέβαια με εμάς ήταν ότι όλοι όσοι γράψαμε πήγαμε και μάλιστα πήραν και έναν ακόμη για να συμπληρωθεί ο αριθμός.Εγώ είχα γράψει μόνος μια έκθεση(600 λέξεις) πάνω στο δημοκρατικό έλλειμμα (την οποία έκλεισε μια κυρία που είχα) την έμαθα απ' έξω σε δύο ώρες το προηγούμενο βράδυ και πήγα και έγραψα.Θυμάμαι ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή γύρω στα 75 παιδιά και πήγαμε να γράψουμε μόνο τα 24...τέλοσπάντων γράψαμε και μετά βγαίνουμε και μας λέει η καθηγήτρια ότι θα πάμε σίγουρα όλοι εξαιτίας της μικρής συμμετοχής....εκεί να δείτε χαρές.
Προτείνω σε όλους όσους μπορούν να πάνε και όσοι τα καταφέρουν απλώς να το διασκεδάσουν,με την έννοια να μην είναι σφιγμένοι και μουρτζούφληδες(όπως ήμουν εγώ όταν πρωτοπήγα)...να έχουν άνεση και ''τσαμπουκα'' στους ευρωπαίους εταίρους μας οι οποίοι πιστεύω μόνο πικρόκολα σχόλια θα έχουν πλέον για τους Έλληνες.Όσοι πάτε να λάβετε ενεργά μέρος σε ό,τι κάνετε μέσα στο Κοινοβούλιο και να μην αφήσετε τα άλλα παιδιά να κλέψουν την παράσταση(
ακόμα θυμάμαι που όταν είχα πάει μόνο οι Ιρλανδοί και κάποιοι άλλοι συμμετείχαν).Αυτά είχα να μοιραστώ(και πολλά άλλα βέβαια)...μην ξεχάσετε να πάρετε κρασί από την Αλσατία αν πάτε