~Melania~
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά στη γραμματική, το Mastrermind Use of English, εκδ. Burlington (συγγραφείς δε θυμάμαι) είναι εξαιρετικό (και λιγάκι εκνευριστικό). Εστιάζεται στα πτυχία του πανεπιστημίου του Cambridge (Advanced & Proficiency levels), αλλά κάνει και για ECPE.
Αυτό έκανα κι εγώ είναι πολύ καλό σε επίπεδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ακούγεται ότι είναι πολύ καλό. Εγώ δεν το είχα · δεν είχα θέμα με το λεξιλόγιο, ίσως γι' αυτό.Ποια είναι η γνώμη σας για το Words you need της Sylvia Kar????![]()
Πάντως, είχα ένα άλλο βιβλίο της κυρά - Sylvia : 10 Practice Final Examinations For The Michigan Proficiency (Revised November 2003), by Sylvia Kar. Ήταν από τα πιο δύσκολα ( ; ) τεστάκια που είχα κάνει.
Αχ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα μου λείπουν τα αγγλικά.

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

γενικα τα βιβλια της σιλβια καρ ειναι εξειρετικα.παρα πολλες λεξεις που περιεχουν τα βιβλια της πεφτουν και στις εξετασεις.Ακούγεται ότι είναι πολύ καλό. Εγώ δεν το είχα · δεν είχα θέμα με το λεξιλόγιο, ίσως γι' αυτό.
Πάντως, είχα ένα άλλο βιβλίο της κυρά - Sylvia : 10 Practice Final Examinations For The Michigan Proficiency (Revised November 2003), by Sylvia Kar. Ήταν από τα πιο δύσκολα ( ; ) τεστάκια που είχα κάνει.
Αχ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα μου λείπουν τα αγγλικά.![]()
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια είναι η γνώμη σας για το Words you need της Sylvia Kar????![]()
Απαραίτητο για ecpe για μένα.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Ποια είναι η γνώμη σας για το Words you need της Sylvia Kar????![]()
Καλό. Συν την πρόταση του Γκρίζου.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

1.5 με 2 χρονια.μπορει να κανει μια χρονια την ταξη του αντβανσ και μετα να ξεκινησει αυγουστο ωστε να δωσει νοεμβριο ecpe κανοντας μονο practice tests.δεν βγαινει με τιποτα σε 1 χρονο.εκτος αν θελει να στηριχθει μονο στην τυχη....Γειά σας.
Πόσο χρονικό διάστημα πιστεύεται ότι απαιτείται για να προετοιμαστεί μία μαθήτρια ηλικίας 16 ετών που πήρε φέτος το ECCE για να δώσει το ECPE. (καλή μαθήτρια).
Ευχαριστώ
jj!
Τιμώμενο Μέλος

socially excluded
Δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ακόμα; Όταν έκανα προετοιμασία, θυμάμαι ότι ήταν «στα τελευταία» της...Η κυρά-Sylvia είναι στη συγγραφική ομάδα των εξετάσεων![]()

Αλλά, ναι. Πολλές από τις λέξεις που έχει στο βιβλίο της συνάντησα στις εξετάσεις.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Όσον αφορά στη γραμματική, το Mastrermind Use of English, εκδ. Burlington (συγγραφείς δε θυμάμαι) είναι εξαιρετικό (και λιγάκι εκνευριστικό). Εστιάζεται στα πτυχία του πανεπιστημίου του Cambridge (Advanced & Proficiency levels), αλλά κάνει και για ECPE.
ένα πορτοκαλί είναι????????
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Αχά. Πορτοκαλί προς κόκκινο. Αχνοφαίνεται ο κορμός ενός δέντρου και μία γειτονιά, αν δε με απατά η μνήμη μου.ένα πορτοκαλί είναι????????

υγ:τοτε(β γυμν)ειχα δωσει το Μισιγκαν lower στο οποιο κοπηκα(δεν θυμαμαι σε τι)
Α εννοειται πως αυτο με το οτι μπορεις να ανοιξεις φροντιστηριο απλα το ανεφερα...δεν εχω τετοιους σκοπους και δεν ξερω αν θα ηταν και σωστο αν δεν εχεις παει σε πανεπιστημιο αγγλικης φιλολογιας...!το θελω για λογους εργασιας κλπ...!
socially excluded
Δραστήριο μέλος

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν νομιζω οτι ειναι στην επιτροπη των εξετασεων.ακουγεται οτι ηταν καποτε οπως και η piniaris για αυτ ισως κι εχουν προσβαση στο word.bank του michigan και βλεπουμε πολλες λεξεις των βιβιλιων τους να πεφτουν στις εξετασεις.παντως αυτο ειναι σχετικο.εγω οταν εδωσα λοουερ εχοντας δουλεψει το βιβλιο της συλβια καρ εντοπισα παρα πολλες λεξεις που ειχαμε δει την ημερα των εξετασεων.αντιθετα στο προφισενσι ειχα δουλεψει τα βιβλια του andrew betsis και ειχα διαβασει μονος μου και λεξεις απο την καρ και στις εξετασεις οι περισσοτερες λεξεις μου ηταν οικειες απο τον μπετση.αυτο βεβαια ισως να οφειλεται στο οτι υπαρχουν γυρω στα 8 διαφορετικα τεστ την μερα των εξετασεωνΗ κυρά-Sylvia είναι στη συγγραφική ομάδα των εξετάσεων![]()
socially excluded
Δραστήριο μέλος

mickey mouse
Νεοφερμένο μέλος

προφανώς δεν αγόρασες/παράγγειλες το teacher's set
και χωρίς βοήθεια καθηγητή/φροντιστηρίου δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις και πολλά μόνος σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.