Li@Ν@
Νεοφερμένο μέλος

me too. αλλα ειμαι καπως ετσιΤν Μάιο δίνω το αμερικάνικο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ το έκανα σε 1,5 χρόνο και 4 χρόναι αφ' ότου πήρα το lower.Aν έχεις έχεις κρατήσει επαφή με τ' αγγλικά όλα αυτά τα χρόνια δεν θα χεις προβλημα να το κάνεις και σε λιγότερο από 2 χρόνια.εχω να κανω αγγλικα 6 χρονια απο τοτε που πηρα το Lower...φετος λεω να ξεκινησω προετοιμασια για proficiency ξερεις κανεις ποσο διαρκει κ τι ποσο θα χρειαστει αν προετοιμαστω ενα χρονο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

If your can understand the general meaning of this message without consulting a dictionary, and your aim is the Michigan Proficiency, you can do it in one academic year. Of course, you will need to work hard and in a very organised fashion. You can find vocabulary and grammar revision exercises at https://www.proficiency.gr.
Good luck with your studies.
excuse me,my dear αλλα το μνμ σου και μαλιστα το γενικο νοημα το καταλαβαινουν και τα παιδια της c class για να μην πω και λιγοτερο

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Libertus
Συντονιστής

Πόσες ώρες αφιερώνατε τη βδομάδα σε διάβασμα.... τι πρέπει να προσέξω.....;;;
Στις εκθέσεις πως μπορώ να βελτιωθώ;;;
Help ρε παιδιά... πάω φροντιστήριο αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη....
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

-------------
πλζ πειτε μου................δεν εχω χρονο

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

κοιτα εγω δεν το εκανα αυτο το βιβλιο ομως πηρα ενα αλλο με τεστ, λεξεις , προφορικα , ακουστικα και επιπλεον ερωτησεις πολλαπλης επιλογης λιγο πριν το πασχα περισυ και μεχρι να δωσω τα ειχα κανει ολα... πιστευω ανετα προλαβαινειςπαιδια οπως ξερετε εχουν μεινει περιπου 2μιση μηνες για το ecpe........ θα ηθελα μια συμβουλη.....εαν παρω το words you need by silvia kar θα με παρει ο χρονος για να το μελετησω;;; εσεις που το εχετε κανει τι λετε;; περιμενω απαντηση,ευχαριστω
-------------
πλζ πειτε μου................δεν εχω χρονο![]()

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια οπως ξερετε εχουν μεινει περιπου 2μιση μηνες για το ecpe........ θα ηθελα μια συμβουλη.....εαν παρω το words you need by silvia kar θα με παρει ο χρονος για να το μελετησω;;; εσεις που το εχετε κανει τι λετε;; περιμενω απαντηση,ευχαριστω
-------------
πλζ πειτε μου................δεν εχω χρονο![]()
Κι εγώ το ίδιο βιβλίο κάνω, αλλά θα δώσω το Μάιο για advanced και επειδή έχω φτωχό λεξιλόγιο προσπαθώ να βελτιωθώ...Είμαι στο 10ο unit...Γνώμη μου να ασχοληθείς με το βιβλίο! Ειδικά αν μπορείς να αφομοιώνεις γρήγορα λέξεις. Και όλο να μην το τελειώσεις αν διαβάσεις το μεγαλύτερο μέρος κερδισμένος θα βγεις. Εγώ πάντως με το λίγο που έχω ασχοληθεί είδα βελτίωση!!
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Τα βασικα στοιχεια της γραμματικης εχουν καλυφθει στις προηγουμενες ταξεις, οποτε καλο θα ηταν να κοιταξεις ακομα και βιβλια lower αν εχεις σοβαρο προβλημα.Απο εκει και περα, λυνε οσα περισσοτερα Practice Test μπορεις.και κάτι ακόμα θέλω να βελτιώσω το grammar μ στο ecpe τι λέτε να βοηθάει?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ναι το σκέφτομαι για το εξωτερικό. Απλώς σκέφτομαι κ τα 180 ευρώ και αν δεν τα καταφέρω να πάρω το cpe θα είναι κρίμα
Αν σκέφτεσαι εξωτερικό τα πτυχία που ζητάν όλα τα πανεπιστήμια είναι IELTS (International English Language Testing System) και TOEFL (Test Of English as a Foreign Language). από εκεί και πέρα αν σκέφτεσαι για Αμερική μπορείς να πάρεις ECPE και να αλλάξεις τα αποτελέσματα του σε MELAB (δεν στο συστίνω γιατί το ECPE αργεί ΠΑΡΑ πολύ να έρθει, πόσο μάλλον το MELAB) αν πάλι σκέφτεσαι για Βρετανία το CPE το δέχονται λίγα πανεπιστήμια με ελάχιστο βαθμό B, οπότε ούτε αυτό το συστήνω. Οπότε ή IELTS ή TOEFL

~Melania~
Περιβόητο μέλος

MasterMe
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.