!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε μας εδώ δεν μας τα στέλνουν πάμε (πληρώνουμε) και τ παίρνουμε
![]()
πλερωνεις ε;

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

personnelement,hier je suis alle a l'institut francais de thessalonique et j'ai prix mon A2!mais je n'ai rien paye...cependant je suis tres enerve car prendre le certificat une annee apres l'examination c'est trop!!!Σε μας εδώ δεν μας τα στέλνουν πάμε (πληρώνουμε) και τ παίρνουμε
![]()
c'est pour cela que je prefere la certification en langue francaise....
[desole mais je ne sais pas comment mettre d'accent]
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν απαγορεύεται ομως...και στην τελική δεν ειναι αυτό το θέμα μας...δεν εισαι υποχρεωμενος να γραφεις γαλλικαυπαρχει το Ομιλείτε γαλλικά https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1457120#post1457120
djimmakos
Διάσημο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

το θέμα όμως αφορά καθαρά στα γαλλικά...τεσπα,αν επιμένετε το μεταφράζω!Oύτε το θέμα μας είναι να γράφουμε γαλλικά. Μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει το ποστ σου, για τον x,y λόγο και να μην ξέρει γαλλικά.
![]()
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

τι εννοείς λέγοντας ''βεβαιωτικό''?Εγώ είχα δώσει το Β1 το Δεκέμβρη και ούτε το βεβαιωτικό δεν μου ήρθε!!![]()
papas
Διάσημο μέλος

τι εννοείς λέγοντας ''βεβαιωτικό''?
Το πτυχιο.
Αμα μενεις Αθηνα,πας απο το Γαλλικο ινστιτουτο με την ταυτοτητα σου και το παιρνεις.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πτυχιο.
Αμα μενεις Αθηνα,πας απο το Γαλλικο ινστιτουτο με την ταυτοτητα σου και το παιρνεις.
Ok ευχαριστώ πολύ!!

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό δε συμβαίνει μόνο στην αθήνα...δε νομίζω να εννοεί το πτυχίο...απ'ο,τι κατάλαβα μαλλον εννοει ή τα αποτελέσματα ή την convocation...Το πτυχιο.
papaki94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είχα δώσει το Β1 το Δεκέμβρη και ούτε το βεβαιωτικό δεν μου ήρθε!!![]()
Ούτε και εμένα !!!!!!!

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε μας εδώ δεν μας τα στέλνουν πάμε (πληρώνουμε) και τ παίρνουμε
![]()
IFA και IFT δεν έχουν καμία σχέση
Εγώ είχα δώσει το Β1 το Δεκέμβρη και ούτε το βεβαιωτικό δεν μου ήρθε!!![]()
τι εννοείς λέγοντας ''βεβαιωτικό''?
Τη βεβαίωση επιτυχίας εννοεί προφανώς
Καλά θα κανεις να περασεις μαι βολτα από το IFA με τους γονεις σου , αν και δεν ειναι τόσο εξυπηρετικοί εκεί. Προσωπικά, όταν πήγα να το ζητησω ήταν μια εκει περα η οποια ισχυριζόταν πως μας το εστειλε. Οταν ζητησε ο πατερας μου να δει την αποδειξη απο το ταχυδρομειο αρχισε να ψαχνει , να ψαχνει και ... Ω τελικά βρηκε το διπλωμα μου (το οποιο υποτιθεται πως είχαν στειλει

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

στη θεσσαλονίκη να δεις εξυπηρέτηση...κοιμούνται κυριολεκτικά ορθιοι όλοι εκεί μέσα....ο,τι να'ναι σου λέω...IFA και IFT δεν έχουν καμία σχέση
Καλά θα κανεις να περασεις μαι βολτα από το IFA με τους γονεις σου , αν και δεν ειναι τόσο εξυπηρετικοί εκεί. Προσωπικά, όταν πήγα να το ζητησω ήταν μια εκει περα η οποια ισχυριζόταν πως μας το εστειλε. Οταν ζητησε ο πατερας μου να δει την αποδειξη απο το ταχυδρομειο αρχισε να ψαχνει , να ψαχνει και ... Ω τελικά βρηκε το διπλωμα μου (το οποιο υποτιθεται πως είχαν στειλει)
*YooHoo*
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
εμενα μου ηρθε!!!το Β1!
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

IFA και IFT δεν έχουν καμία σχέση
Καλά θα κανεις να περασεις μαι βολτα από το IFA με τους γονεις σου , αν και δεν ειναι τόσο εξυπηρετικοί εκεί. Προσωπικά, όταν πήγα να το ζητησω ήταν μια εκει περα η οποια ισχυριζόταν πως μας το εστειλε. Οταν ζητησε ο πατερας μου να δει την αποδειξη απο το ταχυδρομειο αρχισε να ψαχνει , να ψαχνει και ... Ω τελικά βρηκε το διπλωμα μου (το οποιο υποτιθεται πως είχαν στειλει)
Ναι τη βεβαίωση επιτυχίας εννοώ!! Μάλλον θα περάσω από το ifa μήπως γίνει κάτι γιατί από Α1, Α2 και Β1 δεν μουέχουν στείλει το πτυχίο!! Και στο Β1 ούτε καν τη βεβαίωση επιτυχίας!!!!:wow:
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oυτε εμεναΕγώ είχα δώσει το Β1 το Δεκέμβρη και ούτε το βεβαιωτικό δεν μου ήρθε!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.