Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Οι βεβαιώσεις δεν αργούν καθόλου. Μπορείς να πας με ταυτότητα και να τις ζητήσεις αυτομάτως στο γαλλικό ινστιτούτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94
Εκκολαπτόμενο μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα διπλ. αργούνε από ένα έως δύο χρόνια το πολύ.
Οι βεβαιώσεις δεν αργούν καθόλου. Μπορείς να πας με ταυτότητα και να τις ζητήσεις αυτομάτως στο γαλλικό ινστιτούτο
Ναι!! Το πτυχίο του Α1 και Α2 έχουν κλείσει 2 και 1 χρόνο!!! Στο τέλος θα τα εκατοστήσουν!!!!

Πάντως το βεβαιωτικό έπρεπε να είχε έρθει!!!

Ανεύθυνοι άνθρωποι!!!
Wrong
Δραστήριο μέλος

Mizzkaterinaki
Νεοφερμένο μέλος

Για να παρεις το κανονικο χαρτι πρεπει να πας στο Γαλλικο Ινστιτουτο(συνηθως πρεπει να εισαι και εσυ παρων γιατι κατι υπογραφεις)
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν σου ερχεται το πτυχιο σπιτι μονο ενα χαρτι με την βαθμολογια
Για να παρεις το κανονικο χαρτι πρεπει να πας στο Γαλλικο Ινστιτουτο(συνηθως πρεπει να εισαι και εσυ παρων γιατι κατι υπογραφεις)
Μιας φίλης μου της το έστειλαν το πτυχίο δεν πήγε εκείνη!!

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

όντως...η αναισθησία και η ανευθυνότητα τους δεν έχει όρια....Ναι!! Το πτυχίο του Α1 και Α2 έχουν κλείσει 2 και 1 χρόνο!!! Στο τέλος θα τα εκατοστήσουν!!!!
Πάντως το βεβαιωτικό έπρεπε να είχε έρθει!!!
Ανεύθυνοι άνθρωποι!!!
-----------------------------------------
ναι αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα δεχτεί ο εργοδότης τη βεβαίωση....Τα διπλ. αργούνε από ένα έως δύο χρόνια το πολύ.
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Mizzkaterinaki
Νεοφερμένο μέλος

Μιας φίλης μου της το έστειλαν το πτυχίο δεν πήγε εκείνη!!![]()
Αναλογως που μενει...αν εχει την δυνατοτητα να παει στο γαλλικο ινστιτουτο στην αθηνα τοτε πας αλλιως ζηταν και στο φερνουν. Ετσι μου εχουν πει(ή εκτος προβληματων υγειας)
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικώς αυτό είναι εφικτό να συμβεί αλλα χρειάζεται κάποια διαδικασία....επίσης γίνεται να παραλάβει το πιστοποιητικό συγγενικό πρόσωπο αρκεί να έχει τη βεβαίωση του υποψηφίου...Αναλογως που μενει...αν εχει την δυνατοτητα να παει στο γαλλικο ινστιτουτο στην αθηνα τοτε πας αλλιως ζηταν και στο φερνουν. Ετσι μου εχουν πει(ή εκτος προβληματων υγειας)
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναλογως που μενει...αν εχει την δυνατοτητα να παει στο γαλλικο ινστιτουτο στην αθηνα τοτε πας αλλιως ζηταν και στο φερνουν. Ετσι μου εχουν πει(ή εκτος προβληματων υγειας)
Και η φίλη μου και εγώ Ωρωπό μένουμε!! Όμως εκείνη δεν τους είπε τίποτα και της το έφεραν!!

A propos
Διάσημο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

και στα αγγλικά μιλάμε για περισσότερους υποψηφίους αλλά δεν υπάρχει αυτή η καθυστέρηση....τέσπα...ομολογουμένως είναι ανοργάνωτοι....από εκεί και πέρα επιλογή του καθενός είναι...αν θέλει δε δίνει κάποιος πτυχια του γαλλικού ινστιτούτου...Ε, μιλάμε και για χιλιάδες υποψήφιους. όταν παίρνεις το χαρτί όμως τα ξεχνάς όλα. Προσωπικά αυτό που μου τη σπάει είναι η αναμονή για τα αποτελέσματα. Γιατί άμα βγουν παίρνω βεβαιωτικό όποτε θέλω. Το εκτυπώνουν και το παίρνεις στη στιγμή. Το χω κάνει.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, μιλάμε και για χιλιάδες υποψήφιους. όταν παίρνεις το χαρτί όμως τα ξεχνάς όλα. Προσωπικά αυτό που μου τη σπάει είναι η αναμονή για τα αποτελέσματα. Γιατί άμα βγουν παίρνω βεβαιωτικό όποτε θέλω. Το εκτυπώνουν και το παίρνεις στη στιγμή. Το χω κάνει.
βεβαιως
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

άποψή σου...και επιπλέον πέρα απο το γαλλικό ινστιτούτο υπάρχει και η alliance francaise της οποίας οι εξετάσεις είναι πολύ πιο εξελιγμένες....και στο κάτω κάτω δε θέλουν όλοι ρε παιδί μου να πάνε στο εξωτερικό...δεν τον καταλαβαίνεις?και σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα είσαι λάθος...προσωπικά γνωρίζω άτομα που τους ζητήθηκε ΚΠΓ...άλλωστε τώρα τα πτύχία του γαλλικού ινστιτούτου γίνονται πιο εύκολα γιατί τους έτσουξε ο ανταγωνισμός!παράδειγμα αποτελεί η τελευταία εξεταστική...Τα πτυχεία του Γαλλικού Ινστιτούτου είναι τα μόνα που αναγνωρίζονται εύκολα στον ιδιωτικό τομέα. Και στο εξωτερικό. Τα άλλα (τα κρατικά) τα βλέπουν με περιφρόνηση. Μόνο στο δημόσιο αναγνωρίζεται το κρατικό. Καταλαβε το. Μην οδηγείς τους υποψηφιους στην καταστροφη.
βεβαιως
Υ.Γ.λες και αν έλεγα στους υποψηφίους όπως λες να πάνε να πνιγούν θα πήγαιναν...άσε μας μωρέ!απλώς πρέπει να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί γιατί διαφήμιση το καταντήσατε ορισμένοι...αν δεν θεωρείς αξιόπιστο το ελληνικό υπουργείο άλλωστε δε θέωρείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό...και τα delf & dalf κρατικά είναι παρεπιπτόντως....
A propos
Διάσημο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

κανεις λάθος...ένας ενημερωμένος εργοδοτης αδιαφορεί για το πτυχιο και ζητα συνέντευξη...έτσι γίνεται και στις Η.Π.Α. και στη γαλλια και στη γερμανία και στις σοβαρές εταιρείες στην ελλάδα και παντού άλλωστε...'Ενας ενημερωμένος εργοδότης αδιαφορεί για τα κρατικά πτυχεία. προτιμά και ζητά πλέον τα πτυχεία του Γαλλικού Ινστιτούτου. Το ξέρω από το εμπορικό επιμελλητήριο αλλά και ψάχνοντας για διάφορες δουλειές
A propos
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.