Πού σπουδάζει άραγε ο γιος της κ. Διαμαντοπούλου;

stathakis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,671 μηνύματα.
δεν διάβασα και τις 14 σελίδες του θέματος οπότε μπορεί όλα αυτα που θα γράψω να έχουν ειπωθεί και από άλλους.
πρώτα απ όλα δεν φταίει η ίδια η διαμαντοπούλου για την εικόνα των σημερινών πανεπιστημίων τα οποία ως γνωστόν βρίσκονται ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ!φταίει το κόμμα της, φταίνε οι προηγούμενοι υπουργοί φταίνε σε ένα βαθμό(για να μη πω σε μεγάλο) και οι ίδιοι οι φοιτητές.οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί είναι κατα τη δική της γνώμη τουλάχιστον προς τη σωστή κατεύθυνση.παρ'όλα αυτά ξέρει και η ίδια (όσο και αν ωρύεται στη βουλή)και όλοι μας ότι ο παρών νόμος μπορεί να ατονήσει στο (μπορεί και άμεσο) μέλλον όπως και τόσοι άλλοι νόμοι στην ελλάδα.(τη στιγμή μάλιστα που πολλοί πανεπιστημιακοί και ΚΚεδες δηλώνουν στα ίσια ότι δεν θα τον εφαρμόσουν).ακόμη και αν όντως εφαρμοστεί και φέρει τα όποια θετικά αποτελέσματα αυτό θα γίνει μετά από συγκρουση με πρυτάνεις, φοιτητές, καταλήψεις καταλήψεις καταλήψεις πράγμα που σημαίνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με αρνητικο αντίκτυπο στην εκπαίδευση και τη λειτουργία των πανεπιστημίων.οπότε από τη μια εχουμε μια μεταβατική περίοδο γεμάτη σύγχυση και από την άλλη την ασφαλή λύση του εξωτερικού.εγώ πιστεύω ότι μόνο μια προσωπικότητα βεληνεκούς...Σωκράτη(ακούς εκεί ο ανόητος να πιει το κώνιο για να σεβαστεί τους νόμους......πασέ.....) θα διάλεγε το πρώτο προκειμένου να υπερασπιστεί τις ιδέες του ενώ κάθε νεοέλληνας, νεογάλλος, νεοαμερικάνος νεο-οτιδήποτε θα προτιμούσε την ασφαλή λύση.οπότε ας μη κρυβόμαστε πίσω απ το δακτυλό μας.και μεις το ίδιο θα κάναμε.
το κακο ειναι ακομα και μεταξυ των πρυτανεων υπαρχουν συμφεροντα.σιγα μην πολυνοιαζονται οι πρυτανεις για την πορεια τω νπανεπιστημιων...το συμφερον τους θελουν1
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apla

Νεοφερμένος

Ο apla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Fockos ξέρεις ότι ο Παπανδρέου θα βγάλει ομιλία στην ΔΕΘ? Μάλλον ναι. Ξέρεις γιατί ακυρώθηκε το παιχνίδι Ξάνθη- ΑΕΚ? Γιατί όλοι οι αστρονομικοί, ΟΛΟΙ, θα είναι εκεί να προστατεύουν το τομάρι του. Και η Ξάνθη δεν συνορεύει με Θεσσαλονίκη. Άρα θα αδειάσουν αρκετές πόλεις από τους αστυνομικούς τους. Γιατί τόση προστασία? Μιλάμε για πάρα, μα πάρα πολλούς αστυνομικούς. Αυτός όπως και η Διαμαντοπούλου προστατεύονται. Γιατί προστατεύονται? Γιατί οι Έλληνες είναι αγράμματοι και νταήδες ή μήπως γιατί έχουν λόγο να τους βλάψουν?

Το γιατί στέλνει το παιδί της στο εξωτερικό το ξέρουμε. Το θέμα είναι πως δείχνει με αυτόν τον τρόπο σε εμάς ότι η δουλειά της είναι η συρρίκνωση της παιδείας, και σαν μαθητές και μελλοντικοί φοιτητές μόνο να αγανακτούμε μπορούμε.

Το βίντεο με τον ρατσιστή νομπελίστα δεν μου λέει κάτι...

Έχεις δίκιο. Οι αστυνομικοί μιας χώρας δε πρέπει να προστατεύουν τον πρωθυπουργό και της κυβέρνηση της χώρας αλλά να έχουν στο νου τους μην πάθουν τίποτα οι αξιαγάπητοι οπαδοί κάποιων ομάδων. Μεγάλη απώλεια η αναβολή του ματς.

Το να στέλνει το παιδί της στο εξωτερικό δείχνει πως η δουλειά της είναι η συρρίκνωση της παιδείας; Φοβερό συμπέρασμα. Δε θέλω να ρωτήσω πώς το έβγαλες, φοβάμαι.

Το προπτυχιακό στην Ελλάδα είναι σε καλά επίπεδα, και μην αμφισβητείς, μου το είπε διδακτορικός που έκανε μεταπτυχιακό σε μεγάλο πανεπιστήμιο στην Αγγλία.

Ε, αφού στο είπε διδακτορικός που έκανε μεταπτυχιακό σε μεγάλο πανεπιστήμιο της Αγγλίας πάω πάσο (θεωρείται αυθεντία φαντάζομαι για να τον κάνεις επίκληση). Θα έχει δίκιο αυτός και δε θα έχουν δίκιο όλοι οι υπόλοιποι που λένε ότι το γενικότερο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι... όχι τόσο καλό. Τουλάχιστον σε σύγκριση με ΠΟΛΛΑ άλλα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής (για άλλες ηπείρους δε ξέρω τι παίζει).

Βασικά είναι πολύ ικανή. Τόσο, που μπορεί να καταστρέψει σε τόσο μεγάλο βαθμό την παιδεία όσο κανένας άλλος.

Μπορεί να καταστρέψει σε τόσο μεγάλο βαθμό την παιδεία όσο κανένας άλλος, ε; Πο πο... Φοβερό επιχείρημα. Ατράνταχτο.

Ναι το καημενούλι, δεν θα του αγόραζε μια βίλα η μάνα του εδώ.

Όταν λέω άνετη ζωή εννοώ ότι δε θα έχει προβλήματα με συμφοιτητές και όχι μόνο σχετικά με την "ιδιότητα" του (γιος της "καταστροφικής" υπουργού), δεν εννοώ από πλευρά χρημάτων.
Από την απάντηση σου φαντάζομαι ότι έχεις ένα θεματάκι με τους ανθρώπους που έχουν βίλες. Άλλη φορά θα πρέπει κάποιος να σε ρωτήσει πώς να ξοδέψει τα λεφτά που δούλεψε. Ίσως να στα χαρίσει κιόλας. Γιατί η βίλα θεωρείται αμαρτία.

Το πιο άκυρο σου σημείο. Καταρχάς πρέπει να ξέρεις ότι μετράνε 90% οι γνωρημίες και 10% το πτυχίο στην Ελλάδα. Δεν θα πάει να βρει δουλειά ως ηλεκτρολόγος ή ότι άλλο σπουδάζει...

Βασικά μετράνε πολλά πέρα από το πτυχίο. Για τις γνωριμίες δε το σχολιάζω καν. Κάνε εσύ γνωριμίες και άσε τους άλλους να παίρνουν δυνατά πτυχία.

Τι θα πει μετράει καλύτερα? Μετράει καλύτερα το μεταπτυχιακό, αν ήθελε ας έκανε έξω. Για κάποιο λόγο όμως έφυγε απο τόσο νωρίς. Ίσως έριξε μια ματιά στα σχέδια της μητέρας του και τρόμαξε!

Δε μετράνε μόνο τα μεταπτυχιακά. Και τα πτυχία μετράνε. Και πέρα από τα χαρτιά μετράει και η γνώση. Έξω μπορεί να έπαιρνε ανώτερη, καλύτερη, περισσότερη γνώση. Και εν πάση περιπτώσει δε θα σου δώσει λογαριασμό ο καθένας γιατί έκανε ότι έκανε.

Δηλαδή συμφωνούμε ότι αφού θέλει το καλό του παιδιού της και το στέλνει έξω... εδώ θα γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση. Το ΞΕΡΕΙ! Ωραία, αυτό ήθελα να πω.

Η κατάσταση είναι ήδη άσχημη. Και καταστάσεις που έχουν διάρκεια στο χρόνο δεν αλλάζουν από τη μέρα στην άλλη, όσο ικανός ή ανίκανος είναι κάποιος. Και να άλλαζαν όμως δε βλέπω το λόγο γιατί να το ρισκάρει.

Τέλος πάντων, εσύ όπως λες την μισείς οπότε μάλλον δεν είσαι και ο πιο κατάλληλος συνομιλιτής για το θέμα αυτό.
Πάντων γενικά ας αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Και αν θέλουμε να κριτικάρουμε για κάτι κάποιον πολιτικό καλύτερα να το κάνουμε για τη δουλειά και για τη προσφορά του και όχι προσωπικές, οικογενειακές επιλογές που δε μας αφορούν καν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
Αννούλα άκου,
τον πόνο της Γιαννάκου,
και ρώτα τον Αρσένη,
τι σε περιμένει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Αννούλα άκου,
τον πόνο της Γιαννάκου,
και ρώτα τον Αρσένη,
τι σε περιμένει!

:P To ονομα της υπουργού δε βοηθάει ώστε να γίνονται τραγουδάκια.
Το Μαριέτα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου, και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει. :P Ακουγόταν πολύ καλά και είχε βγει και Τραγουδάκι με το δικό σου πάνω αμφιβάλλω αν θα βγει ποτέ τραγουδάκι :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Ωραία όλα αυτά που περιγράφεις - σε θεωρητικό επίπεδο όμως. Δικαίωμά της είναι ό,τι γουστάρει κάνει στην προσωπική της ζωή και εκείνη και ο γιος της και το παιδί οποιουδήποτε άλλου υπουργού/πολιτικού. Αφού διαθέτει χρήματα γιατί να μην τα χρησιμοποιήσει για πάρτη της? Άσχετα με το τί πρεσβεύει/ανακοινώνει στις δημόσιες ομιλίες της περί παιδείας. Ο κάθε άνθρωπος, είτε με ισχύ είτε όχι, πάντα το τομαράκι του τον ενδιαφέρει in the long run, ακόμη κι αν προσποιείται το αντίθετο. Συνειδητοποιήστε το Άντε βρες μου έναν πολιτικό που βάζει το γενικό καλό πάνω από το ατομικό.

Πάντα σε θεωρητικό επίπεδο μιλάμε το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό, όσο και να διαφωνώ δε πρόκειται να αλυσοδέσω το γιο της να τον φέρω
πίσω, συζήτηση κάνουμε.

Κατά τα άλλα και με αφορμή αυτό το quote και τα

Sorry man, απλά no one cares σε αυτή τη χώρα
Εδώ όλοι θα συμφωνήσουμε... τη βλέπεις όμως να έχει διάθεση να παραιτηθεί σύντομα? Άλλο το "πρέπει" και άλλο το τί συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Έτσι όπως έχει εκτιλυχθεί η κατάσταση τώρα, μην κοιτάτε τους πολιτικούς μας ως πρότυπα, ούτε να περιμένετε να θέσουν το καλό παράδειγμα.

Δεν έχω διαβάσει κανένα προηγούμενο ποστ αλλά πραγματικά, να το πω ευγενικά, χέστηκα που σπουδάζει ο γιος της, εδώ δεν ξέρω που θα σπουδάσω εγώ. Οι αρνητικές ευπρόσδεκτες.

Βασικα στα @@ που φοιητητουν τα παιδια της Διαμαντοπουλου συγγνωμη κιολας

Κάτι τέτοιες απόψεις βλέπω και καταλαβαίνω γιατί πάμε όπου πάμε. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα, έχουμε αποδεχτεί απλά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, σε τι κράτος βρισκόμαστε, με τι πολίτες, τι πολιτικούς, και απλά προσπαθούμε ο καθένας ξεχωριστά νόμιμα ή πλαγίως να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Απλά βλέπετε αν σε λίγο καιρό έρθουν κι άλλα μέτρα, φόροι, λιγότερα κονδύλια για την παιδεία κλπ, μην ακούσω να γκρινιάζει κανείς έτσι, αφού τα γνωρίζουμε και τα έχουμε αποδεχτεί όπως βλέπω, ότι είναι πια κανόνας πως ο κάθε πολιτικός δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό, παρά μόνο για αυτόν και την οικογένειά του, έχει ο καθένας λεφτά μαζεμένα από μίζες σε κάποια τράπεζα της Ελβετίας, τα παιδιά του να σπουδάζουν έξω, και όταν γίνει το μεγάλο μπαμ και ακούσουμε το "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν" αυτοί οι "ευεργέτες" θα είναι ήδη στο αεροπλάνο για τον προορισμό της και εμείς εδώ θα τρωγόμαστε μεταξύ μας. Απλά μην ακούσω κανέναν από εσάς τους σταρχιδιστές να γκρινιάζουν, αν δουν ότι κάποιοι για αυτό το λόγο έχουν ήδη εγκαταλείψει την "πατρίδα", ή καλύτερα το μπουρδέλο που μεγάλωσαν για να βρουν κάτι καλύτερο.

Τα "χέστηκα", και "δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά της Διαμαντοπούλου" ξέρω πως ακούγονται προχωρημένα αλλά δεν είναι. Κακώς χεστήκατε για τις αντιλήψεις αυτού που κατέχει τα ηνία στη δική σας παιδεία. Γιατί το να βγαίνεις και να λες "εγώ αυτό, εκείνο, το άλλο" είναι εύκολο, η μαγκιά όμως είναι και να εφαρμόζεις αυτά που λες ότι πιστεύεις και στην προσωπική σου ζωή. Και εκεί φανερώνεται τα πραγματικά πιστεύω και οι προθέσεις του άλλου.
Όλοι εμείς που εκδηλώνουμε την απέχθειά μας σε τέτοιες πράξεις, ούτε ζηλεύουμε, ούτε κουτσομπόληδες είμαστε. Απλά αντιδρούμε όταν βλέπουμε καθαρά και ξάστερα τέτοια υποκρισία, και μάλιστα σε βαθμό που να θεωρείται φυσιολογική πια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dalian

Περιβόητο μέλος

Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4,822 μηνύματα.
Καταρχάς απόφευγε plz να τσουβαλιάζεις με άστοχους χαρακτηρισμούς.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του αποδέχομαι τις συνθήκες και τις ανέχομαι.

Το να γκρινιάζεις (β' ενικό ευκολίας) μόνο και μόνο για να γκρινιάζεις δεν επιφέρει αποτελέσματα αν θες τη γνώμη μου.

Όλοι εμείς που εκδηλώνουμε την απέχθειά μας σε τέτοιες πράξεις, ούτε ζηλεύουμε, ούτε κουτσομπόληδες είμαστε. Απλά αντιδρούμε όταν βλέπουμε καθαρά και ξάστερα τέτοια υποκρισία, και μάλιστα σε βαθμό που να θεωρείται φυσιολογική πια.
Σύμφωνοι!

αυτοί οι "ευεργέτες" θα είναι ήδη στο αεροπλάνο για τον προορισμό της
lol αυτό εξυπακούεται.

η μαγκιά όμως είναι και να εφαρμόζεις αυτά που λες ότι πιστεύεις και στην προσωπική σου ζωή. Και εκεί φανερώνεται τα πραγματικά πιστεύω και οι προθέσεις του άλλου.
Μήπως έχεις μερικούς τρόπους έμπρακτης αντίδρασης να προτείνεις?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Καταρχάς απόφευγε plz να τσουβαλιάζεις με άστοχους χαρακτηρισμούς.

Βγάζω συμπεράσματα ανάλογα με τα δικά σας γραφόμενα (όσο ακριβέστερη και καλύτερα τεκμηριομένη η παράθεση τόσο πιο μέσα θα πέσω κι εγώ). Αν κάπου θεωρείτε ότι αδικώ κάποιον απλά υποδείξτε το σημείο.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τουαποδέχομαι τις συνθήκες και τις ανέχομαι.

Έμπρακτα είναι το ίδιο ακριβώς.
Στα όρια μιας συζήτησης έχουν φυσικά μια διαφορά, ανέχομαι = διαφωνώ αλλά δεν κάνω κάτι να αλλάξω την κατάσταση και αποδέχομαι = απλά δεν έχω την οποιαδήποτε ένσταση.

Βέβαια αφού είναι κοινά αποδεκτό πως σε επίπεδο συζήτησης ( ή καλύτερα στο συγκεκριμένο τοπικ) δεν θα μιλάγαμε ποτέ έτσι κι αλλιώς για έμπρακτες αντιδράσεις, με το να μου λες "έτσι είναι η κατάσταση" και "συνειδητοποίησέ το" εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο.

Το να γκρινιάζεις (β' ενικό ευκολίας) μόνο και μόνο για να γκρινιάζεις δεν επιφέρει αποτελέσματα αν θες τη γνώμη μου.

Προσπαθώ μπας και ταρακουνήσω κάνεναν.

Μήπως έχεις μερικούς τρόπους έμπρακτης αντίδρασης να προτείνεις?

Στο συγκεριμένο θέμα; τσουκ. Απλά μην την ξανά ψηφίσετε. Αλλά δεν μιλάμε μόνο για έμπρακτη, εμένα το "χέστηκα" μου δείχνει και κάτι παραπάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μπορεί να καταστρέψει σε τόσο μεγάλο βαθμό την παιδεία όσο κανένας άλλος, ε; Πο πο... Φοβερό επιχείρημα. Ατράνταχτο.
Μιλάς για το δικό μου επιχείρημα όταν ο ίδιος δεν λες και τίποτα το συνταραχτικό. Ναι, πρώτη φορά είδα τόσα πολλά πράγματα να χτυπάνε την παιδεία σε ένα χρόνο. Αν δεν τα είδες εσύ τότε είσαι ή τυφλός ή ζεις αλλού.

Από την απάντηση σου φαντάζομαι ότι έχεις ένα θεματάκι με τους ανθρώπους που έχουν βίλες. Άλλη φορά θα πρέπει κάποιος να σε ρωτήσει πώς να ξοδέψει τα λεφτά που δούλεψε. Ίσως να στα χαρίσει κιόλας. Γιατί η βίλα θεωρείται αμαρτία.
Τα λεφτά που δούλεψε, ή έφαγε για την ακρίβεια, όταν πολύ άνθρωποι τα βγάζουν με 500 ευρώ το μήνα οικογενειακώς. Μην μιλάς σαν να δουλεύει σε κανένα εργοστάσιο η Διαμαντοπούλου. Ξεφεύγεις...

Βασικά μετράνε πολλά πέρα από το πτυχίο. Για τις γνωριμίες δε το σχολιάζω καν. Κάνε εσύ γνωριμίες και άσε τους άλλους να παίρνουν δυνατά πτυχία.
Το ότι δεν αναγνωρίζεις την αξία της γνωριμίας στην Ελλάδα είναι πρωτάκουστο. Που ζεις? Μου φαίνεται πως γράφεις απλά για να εναντιωθείς στα λόγια μου χωρίς να έχεις κάποιον άλλο σκοπό.

Δε μετράνε μόνο τα μεταπτυχιακά. Και τα πτυχία μετράνε. Και πέρα από τα χαρτιά μετράει και η γνώση. Έξω μπορεί να έπαιρνε ανώτερη, καλύτερη, περισσότερη γνώση. Και εν πάση περιπτώσει δε θα σου δώσει λογαριασμό ο καθένας γιατί έκανε ότι έκανε.
Τρανταχτό επιχείρημα. Αλλά δεν με νοιάζει που θα έπαιρνε καλύτερη γνώση γιατί άλλο είναι το θέμα μας.

Τέλος πάντων, εσύ όπως λες την μισείς οπότε μάλλον δεν είσαι και ο πιο κατάλληλος συνομιλιτής για το θέμα αυτό.
Dude, τι λες? Το 95% των μαθητών την μισούν. Εσύ δηλαδή χαίρεσαι που δεν θα έχουμε βιβλία στην αρχή της χρονιάς φέτος ε? Χαίρεσαι που η παιδεία γίνεται όλο και πιο ταξική ε? Μου φαίνεται πως εσύ δεν είσαι κατάλληλος συνομιλητής, όντας βολεμένος κάπου... ξεχνάς τα βασικά!
Πάντων γενικά ας αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Και αν θέλουμε να κριτικάρουμε για κάτι κάποιον πολιτικό καλύτερα να το κάνουμε για τη δουλειά και για τη προσφορά του και όχι προσωπικές, οικογενειακές επιλογές που δε μας αφορούν καν.

Βρε βρε βρε τι μας είπες τώρα. Όταν οι ζωή μου και η ζωές τόσων άλλων ανθρώπων κρέμονται απο τις αποφάσεις των πολιτικών έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι θέλω για αυτούς. Να τους αφήσω να κάνουν ότι θέλουν? Να μειώνουν ακόμα πιο πολύ την ύπαρξή μας για να αγοράσουν μια φεράρι παραπάνω? Τέλος πάντων, δεν θα επεκταθώ εδώ γιατί σχολίασα αυτήν την απόφαση της υπουργού γιατί το έχω ξαναπεί ουκ ολίγες φορές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Έχεις δίκιο. Οι αστυνομικοί μιας χώρας δε πρέπει να προστατεύουν τον πρωθυπουργό και της κυβέρνηση της χώρας αλλά να έχουν στο νου τους μην πάθουν τίποτα οι αξιαγάπητοι οπαδοί κάποιων ομάδων. Μεγάλη απώλεια η αναβολή του ματς.

Το να στέλνει το παιδί της στο εξωτερικό δείχνει πως η δουλειά της είναι η συρρίκνωση της παιδείας; Φοβερό συμπέρασμα. Δε θέλω να ρωτήσω πώς το έβγαλες, φοβάμαι.

Δεν με νοιάζει καν η αναβολή του παιχνιδιού. Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?:confused:
Αλλά τώρα που ξαναβλέπω τον τρόπο σκέψης σου... μοιάζει να είναι... "ακόμα και να πεθάνουν 1000 οπαδοί, αξίζει αν είναι να έχει ακόμα και στην τουαλέτα ο άξιος πρωθυπουργός μας αστυνομικούς". Πολύ δημοκρατικός λόγος. Φοβάμαι να μιλάω πλέον μαζί σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

grotesque_mask

Πολύ δραστήριο μέλος

Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,193 μηνύματα.
Έχεις δίκιο. Οι αστυνομικοί μιας χώρας δε πρέπει να προστατεύουν τον πρωθυπουργό και της κυβέρνηση της χώρας αλλά να έχουν στο νου τους μην πάθουν τίποτα οι αξιαγάπητοι οπαδοί κάποιων ομάδων. Μεγάλη απώλεια η αναβολή του ματς.
ναι, έχεις δίκιο. η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει μόνο τα "κεφάλια", όχι τον απλό πολίτη..ω ρε γλέντια:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Όχι οτι έχει κάποια σημασία, αλλά για να μην γράφονται αναλήθειες, η κόρη του Παπουτσή σπούδαζε, τουλάχιστον προπτυχιακά, στην ΑΣΟΕΕ! Πιο πριν ήταν σε ιδιωτικό κολέγιο και μετά δεν ξέρω που πήγε!

Που σπουδάζει άραγε ο γιος της κ. Διαμαντοπούλου;

Όπως έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου που έστειλε την κόρη του στο Ιμπέριαλ, ο Κώστας Σκανδαλίδης που έστειλε το γιο του στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, ο Χρήστος Παπουτσής που έστειλε την κόρη του στο Γιέηλ….κτλ.
Πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
:P To ονομα της υπουργού δε βοηθάει ώστε να γίνονται τραγουδάκια.
Το Μαριέτα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου, και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει. :P Ακουγόταν πολύ καλά και είχε βγει και Τραγουδάκι με το δικό σου πάνω αμφιβάλλω αν θα βγει ποτέ τραγουδάκι :P

Σύνθημα απ'το πανεκπαιδευτικό είναι,δεν το έβγαλα εγώ. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apla

Νεοφερμένος

Ο apla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Μιλάς για το δικό μου επιχείρημα όταν ο ίδιος δεν λες και τίποτα το συνταραχτικό. Ναι, πρώτη φορά είδα τόσα πολλά πράγματα να χτυπάνε την παιδεία σε ένα χρόνο. Αν δεν τα είδες εσύ τότε είσαι ή τυφλός ή ζεις αλλού.

Και σου εξηγώ ότι το θέμα δεν είναι το πολυνομοσχέδιο για τα ΑΕΙ αλλά το ότι ο γιος της θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Και σου εξηγώ ότι δε συνδέονται.Είναι διαφορετικό πράγμα το: "Φτιάχνω ένα καλό ή κακό νομοσχέδιο" από το "Στέλνω το παιδί μου έξω γιατί θέλω το καλύτερο για αυτό". Κανείς όσο ικανός και να είναι (το λέω για πολλοστή φορά), άσχετα αν η συγκεκριμένη είναι η δεν είναι, δε μπορεί να αλλάξει καταστάσεις που υπάρχουν σε μια χώρα επί πολλές δεκαετίες μέσα σε μια μέρα για να φτιάξει τις σωστές βάσεις για το γιο της και για κάθε γιο και παιδί ώστε να ανταγωνιστεί το επίπεδο πολλών πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Τα λεφτά που δούλεψε, ή έφαγε για την ακρίβεια, όταν πολύ άνθρωποι τα βγάζουν με 500 ευρώ το μήνα οικογενειακώς. Μην μιλάς σαν να δουλεύει σε κανένα εργοστάσιο η Διαμαντοπούλου. Ξεφεύγεις...

Υποστηρίζεις ότι τα έφαγε (μάλλον δε θα μας φέρεις αποδείξεις, θα χρησιμοποιήσεις το επιχείρημα πως όλοι οι πολιτικοί τρώνε λεφτά και δεν κάνουν τίποτα) και ότι πολλοί άνθρωποι τη βγάζουν οικογενειακώς με 500 ευρώ. Που κολλάει αυτό με το θέμα μας; Καλά κάνει και παίρνει παραπάνω από 500Ε, υπουργός είναι, πόσα ήθελες να παίρνει; Εν πάση περιπτώσει, ξεφεύγουμε.

Το ότι δεν αναγνωρίζεις την αξία της γνωριμίας στην Ελλάδα είναι πρωτάκουστο. Που ζεις? Μου φαίνεται πως γράφεις απλά για να εναντιωθείς στα λόγια μου χωρίς να έχεις κάποιον άλλο σκοπό.

Κάνε εσύ γνωριμίες τότε (ξαναλέω). Και άσε τους άλλους να μαθαίνουν συνεχώς και να εξελίσονται. Και θα δούμε όταν θα πας να δουλέψεις σε μια επιχείρηση ή όταν ανοίξεις τη δική σου ποιος θα έχει διάρκεια στο χρόνο και ποιος θα προοδεύσει. Με αυτή το νοοτροπία (στην Ελλάδα βέβαια, όπως είπες προηγουμένως) και μετά σου λένε γιατί πάνε τα παιδιά για να σπουδάζουν και να ζήσουν έξω. Ίσως αυτό το θεματάκι με τις "γνωριμίες" να μην τους αρέσει τόσο (αν ισχύει, που δεν ισχύει, για σοβαρή τουλάχιστον δουλειά)

Τρανταχτό επιχείρημα. Αλλά δεν με νοιάζει που θα έπαιρνε καλύτερη γνώση γιατί άλλο είναι το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι (κακώς) το ότι σπουδάζει ή θα σπουδάσει έξω το εν λόγω παιδί. Και οι λόγοι που το οδήγησαν σε αυτό (δηλαδή εμένα με νοιάζουν οι λόγοι, γιατί οι υπόλοιποι απ' ότι κατάλαβα θέλετε να βρίζουμε τους πολιτικούς, τον καπιταλισμό, όσους φεύγουν έξω για μια καλύτερη ζωή κτλ.)
Άρα αυτό ακριβώς είναι το θέμα μας.

Dude, τι λες? Το 95% των μαθητών την μισούν. Εσύ δηλαδή χαίρεσαι που δεν θα έχουμε βιβλία στην αρχή της χρονιάς φέτος ε? Χαίρεσαι που η παιδεία γίνεται όλο και πιο ταξική ε? Μου φαίνεται πως εσύ δεν είσαι κατάλληλος συνομιλητής, όντας βολεμένος κάπου... ξεχνάς τα βασικά![/color]

Όχι, δε χαίρομαι που δεν έχουμε βιβλία. Και ξαναλέω. Συζητήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Κάνε ένα θέμα (άμα δεν υπάρχει, που φαντάζομαι θα υπάρχει) να το συζητήσουμε εκεί. Δηλαδή αν δεν έκανε το νομοσχέδιο (όντας Υπουργός) ή έκανε ένα που θα άρεσε σε εσένα δε θα είχες πρόβλημα αν έφευγε έξω το παιδί της; Φαντάζομαι πως όχι, καθώς τότε θα "την είχες αγαπήσει", και εσύ και το "95% των μαθητών".
Τα σχόλιο περί βολέματος το αφήνω ασχολίαστο.

Βρε βρε βρε τι μας είπες τώρα. Όταν οι ζωή μου και η ζωές τόσων άλλων ανθρώπων κρέμονται απο τις αποφάσεις των πολιτικών έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι θέλω για αυτούς. Να τους αφήσω να κάνουν ότι θέλουν? Να μειώνουν ακόμα πιο πολύ την ύπαρξή μας για να αγοράσουν μια φεράρι παραπάνω? Τέλος πάντων, δεν θα επεκταθώ εδώ γιατί σχολίασα αυτήν την απόφαση της υπουργού γιατί το έχω ξαναπεί ουκ ολίγες φορές.

Όχι βέβαια, να τους κρίνεις, όσο θες και όσο σκληρά θες. Αλλά για αποφάσεις που σε αφορούν. Για αποφάσεις που αφορούν την πολιτική.
Αυτό με τη φεράρι που κολλάει; Αν κάνει κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο ή "μειώνει την ύπαρξη μας" όπως λες βγάζει περισσότερα χρήματα; Δε νομίζω.

ναι, έχεις δίκιο. η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει μόνο τα "κεφάλια", όχι τον απλό πολίτη..ω ρε γλέντια:P

Δεν με νοιάζει καν η αναβολή του παιχνιδιού. Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?:confused:
Αλλά τώρα που ξαναβλέπω τον τρόπο σκέψης σου... μοιάζει να είναι... "ακόμα και να πεθάνουν 1000 οπαδοί, αξίζει αν είναι να έχει ακόμα και στην τουαλέτα ο άξιος πρωθυπουργός μας αστυνομικούς". Πολύ δημοκρατικός λόγος. Φοβάμαι να μιλάω πλέον μαζί σου.

Δε νομίζω να είπα κάπου ότι η αστυνομία πρέπει να προστατεύει τον ένα και όχι τον άλλο. Είπα ότι ο πρωθυπουργός, σε αντίθεση με τους πολίτες, είναι εκτεθειμένος σε μεγαλύτερους κινδύνους (όχι μόνο εγχώριους) και καθότι είναι ο εκλεγμένος κυβερνήτης της χώρας προφανώς είναι (και πρέπει) η #1 προτεραιότητα για την αστυνομία. Το ματς (σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, γιατί γνωρίζω το σκηνικό) αναβλήθηκε.
Ας αφήσουμε στην άκρη το χουλιγκανισμό στα γήπεδα (ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για την ανάγκη αστυνόμευσης).

Έχετε ιδέα σε τι κινδύνους είναι εκτεθειμένη μία χώρα όταν πάθει κάτι ο πρωθυπουργός της; Προφανώς όχι. Κάτω οι πολιτικοί, κάτω οι βίλες, κάτω οι καπιταλιστές. Μπλα μπλα μπλα.
(Και ξαναλέω, δε σχολιάζω πολιτικές, σχολιάζω γεγονότα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε, πέρα από τις συναισθηματικές φορτίσεις, να ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,892 μηνύματα.
@apla
Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εξωτερικό (με αυτή την κατάσταση) αλλά οι γονείς μου δεν έχουν λεφτά.
Γιατί δεν υπάρχει το ΙΒ στα δημόσια σχολεία; Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο, ΔΕΝ έχω ίσες ευκαιρίες εγώ και ο γιος της Διαμάντος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,032 μηνύματα.
θα σπασει κανα ποδι ο γιος της Διαμαντοπουλου μετα απο τοσο κραξιμο ρε παιδια :P , αφηστε το παιδι να παει οπου θελει ,
τι τρωει τα σωθικα του ο καθενας με το εξωτερικο που θα τον στειλει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apla

Νεοφερμένος

Ο apla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
@apla
Και εγώ θα ήθελα να σπουδάσω εξωτερικό (με αυτή την κατάσταση) αλλά οι γονείς μου δεν έχουν λεφτά.
Γιατί δεν υπάρχει το ΙΒ στα δημόσια σχολεία; Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο, ΔΕΝ έχω ίσες ευκαιρίες εγώ και ο γιος της Διαμάντος.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω με το συγκεκριμένο θέμα καθώς δε γνωρίζω. Έχω την εντύπωση όμως πως ο καθένας μπορεί να πάει να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού άμα πληροί τις προϋποθέσεις (οι οποίες νομίζω είναι ανάλογα το πανεπιστήμιο). Εξού και τα πολλά παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό σήμερα.
Τώρα σχετικά με τα χρήματα, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε όλοι τις δυνατότητες που έχουν άλλοι. Αλλά αυτό το θέμα είναι άσχετο με το παρόν.

Το προπτυχιακό στην Ελλάδα είναι σε καλά επίπεδα, και μην αμφισβητείς, μου το είπε διδακτορικός που έκανε μεταπτυχιακό σε μεγάλο πανεπιστήμιο στην Αγγλία.

Και δια του λόγου το αληθές: https://ischool.e-steki.gr/σχολές-τμ...α-300-καλύτερα-πανεπιστήμια-του-κόσμου-87024/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

D.Gray-man

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση στη παιδεία δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε ξαφνικά τώρα. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε αλλαγή και αν γίνει.
Και επαναλαμβάνω γιατί να μην θέλει για το παιδί της το καλύτερο; Γιατί να πάει σε ένα πανεπιστήμιο που υπολειτουργεί, που χάνονται εξάμηνα, που οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες κτλ; Εγώ δε θα το ήθελα αυτό για το παιδί μου.

Αυτό το θέμα μου θυμίζει κάτι κυράτσες που σε κοιτάνε με υποτιμητικό βλέμμα όταν τους λες που πέρασες γιατί το δικό τους παιδί δε κατάφερε να περάσει πουθενά. Πως να το πω...ζήλια;
Το επιχείρημα αυτό είναι άκυρο (γνώμη μου πάντα). Το παιδί της υπουργού Παιδείας της κυβέρνησης της Ελλάδας θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό ;;; Εν μέσω μεταρρυθμίσεων στο εκπαιδευτικό σύστημα ; Όταν κάνεις μία προσπάθεια ν' αλλάξεις κάτι (που δεν κάνει, απλά διαλύει οικογένειες), στέλνοντας το παιδί σου έξω, είναι σαν ν' ακυρώνεις ό,τι έχεις πει κι έχεις κάνει τα τελευταία 2 χρόνια.

Και δεν έχει να κάνει καθόλου με "ζήλια", αλλά με δικαιολογημένη αγανάκτηση. Εφ' όσον ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι σάπια, δεν την υπονομεύουμε, αγωνιζόμαστε να την δικορθώσουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,032 μηνύματα.
Το επιχείρημα αυτό είναι άκυρο (γνώμη μου πάντα). Το παιδί της υπουργού Παιδείας της κυβέρνησης της Ελλάδας θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό ;;; Εν μέσω μεταρρυθμίσεων στο εκπαιδευτικό σύστημα ; Όταν κάνεις μία προσπάθεια ν' αλλάξεις κάτι (που δεν κάνει, απλά διαλύει οικογένειες), στέλνοντας το παιδί σου έξω, είναι σαν ν' ακυρώνεις ό,τι έχεις πει κι έχεις κάνει τα τελευταία 2 χρόνια.

Και δεν έχει να κάνει καθόλου με "ζήλια", αλλά με δικαιολογημένη αγανάκτηση. Εφ' όσον ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι σάπια, δεν την υπονομεύουμε, αγωνιζόμαστε να την δικορθώσουμε.

μα οτι και να προσπαθει να κανει ,δε νομιζω να ισχυριζεται οτι το ελληνικο πανεπιστημιο ειναι ανωτερο της πλειοψηφιας των ξενων , ειδικα σε αυτο που θα στειλει το γιο της , ουτε οτι θα το κανει αυτη καλυτερο .
Οποτε , εφοσον εχει τη δυνατοτητα, δε θα επιλεξει το καλυτερο για το παιδι της ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,842 μηνύματα.
Το γεγονός johnny15, ότι το Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχει καλό πρόγραμμα σπουδών δεν σημαίνει ότι όποιος το σπουδάζει, θα γίνει καλός επιστήμονας (δισυνεπαγωγή) και καλός επαγγελματίας

Επίσης, η Διαμαντοπούλου είναι ο πολιτικός διαχειριστής του συστήματος της παιδείας..πραγματικά υπεύθυνος για την σαπίλα του συστήματος δεν είναι ο πολιτικός προϊστάμενος που έχει σύντομη διάρκεια εξουσίας, αλλά η κακοδιοίκηση κάτω από αυτόν, η οποία

  • δεν αλλάζει με την αλλαγή της κυβέρνησης και του εκάστοτε υπουργού, εκτός από κάποιες ειδικές θέσεις εξουσίας "φιλέτα"
  • και μέσω μιας σειράς προϊσταμένων, γραφείων, παραγραφείων, συνδικαλιστών, ειδικών και παραειδικών διαστρεβλώνει τις υπουργικές αποφάσεις και έντολές χάριν της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν αγνοώντας ακόμη και ποινικές διώξεις/ εισαγγελικές έρευνες του ΣτΕ, του Ελεγκτικού Συνεδρίου,...κτλ για "οικονομικές" διαρροές, για αδιαφανείς διαδικασίες διοίκησης και διαχείρησης του σχολικού δυναμικού (διδάσκοντες, υλικό διδασκαλίας, διορισμοί,...κτλ)

...όλοι βάλλετε ένα παιδί που δεν φταίει σε κάτι, ενώ δεν κοιτάζετε συνολικά ότι υπεύθυνοι για την κατάντια του Ελληνικού συστήματος στην παιδεία είναι όσοι κατέχουν διορισμένες θέσεις ευθύνης κατόπιν διαγωνισμών ή ρουσφετιού ("καρεκλοφύτευση") μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στους Συνδικαλιστικούς Φορείς που σχετίζονται με την Δημόσια Αρκιβή Παιδεία

η αλλαγή αυτής της χώρας προς το καλύτερο θα αρχίσει όταν όσοι είναι διορισμένοι ή καρεκλοφυτεμένοι αρχίσουν να εργάζονται με αίσθηση πιθανής αρνητικής αξιολόγησης με υπαρκτό κίνδυνο απόλυσης..όταν ο άλλος δεν φοβάται ότι δεν θα απολυθεί και ότι η αξιολόγησή του θα είναι ένα μόνιμο 10αράκι από τον προϊστάμενο, για ποιο λόγο να εργαστεί εφόσον πληρώνεται χωρίς να χρειάζεται να διεκπεραιώνει κάποια συγκεκριμένη εργασία που αφορά η θέση του; για ποιο λόγο να γίνει σωστή διαχείρηση του θέματος με τα βιβλία; ...κ.α. θέματα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

iGiannis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,762 μηνύματα.
Λογικό είναι η υπουργός Παιδείας και ο/η κάθε υπουργός να'χει στείλει τον γιό της/του και ύστερα να στείλει και όλο της/του το σόι το εξωτερικό, αφού η Ελλάς πάσχει στον εκπαιδευτικό τομέα.. Χαζή/ός είναι να κρατήσει το γιο της/του εδώ;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • *
    • *
  • Φορτώνει...
Top