Παιδιά στο ΑΟΔΕ που βρίσκεστε στην ύλη;;Εγώ τελειώνω το δεύτερο κεφάλαιο αυτή την εβδομάδα.Καλά το πάω;
Μια χαρά,και εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastasiaBlue
Νεοφερμένο μέλος

Μαθηματικα : de l'hospital
χημεια ρυθμιστικα διαλυματα
βιολογια μπηκαμε 5ο
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

AnastasiaBlue
Νεοφερμένο μέλος

Μόνο μαθηματικά είσαι πολύ μπροστά.Στα υπόλοιπα οκ.
οχι τοσο

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Φυσική: Θεμελιώδης νόμος στροφικής
Βιολογία: επιτέλους θα μπω στο 5ο
Χημεία: ανάμειξη διαλυματων
Μαθηματικά ΓΠ: Επανάληψη στη στατιστική
Εκθεση: παγκοσμιοποίηση κάναμε...
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο μαθηματικά είσαι πολύ μπροστά.Στα υπόλοιπα οκ.
Εμείς μπήκαμε χθες ολοκληρώματα και είμαστε σχετικά πίσω με άλλα φροντηστήρια

gregory nub
Διάσημο μέλος

Εγώ μόλις μπήκα παραγώγους και είπε ο μαθηματικός πως θ ασχοληθούμε και με τις θεωρητικές γιατί πάμε καλά στην ύλη και μας παίρνει να ασχοληθούμε.Εμείς μπήκαμε χθες ολοκληρώματα και είμαστε σχετικά πίσω με άλλα φροντηστήρια![]()

Θα πάνε με την περιοχή αυτά υποθέτω!

Α, ας απαντήσω.
Μαθ κατ: παράγωγος συνάρτησης
Φυσ κατ: συμβολή κυμάτων
βιο κατ: κεφ. 4
χημ κατ: ρυθμιστικά
έκθεση: δημοκρατία
φυσ γεν: -
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ ξέρω μόνο η Θεσσαλία πάει τόσο μπροστά,συνήθως.Εμείς μπήκαμε χθες ολοκληρώματα και είμαστε σχετικά πίσω με άλλα φροντηστήρια![]()

Εγώ μόλις μπήκα παραγώγους και είπε ο μαθηματικός πως θ ασχοληθούμε και με τις θεωρητικές γιατί πάμε καλά στην ύλη και μας παίρνει να ασχοληθούμε.
Θα πάνε με την περιοχή αυτά υποθέτω!
Α, ας απαντήσω.
Μαθ κατ: παράγωγος συνάρτησης
Φυσ κατ: συμβολή κυμάτων
βιο κατ: κεφ. 4
χημ κατ: ρυθμιστικά
έκθεση: δημοκρατία
φυσ γεν: -
Kαι δω τρολάρεις;Αφού είχες πει ότι έχεις τελειώσει χημεία.

gregory nub
Διάσημο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Βιολογία γενικής: 2ο κεφάλαιο
Μαθηματικά: μπαίνουμε παραγώγους στο επόμενο μάθημα
Χημεία: 3ο κεφάλαιο
Έκθεση: θανατική ποινή, νόμοι κα κάτι τέτοια
Φυσική: κύματα(συμβολή)

φυσικη: στερεο μολις μπηκα
αοδε: μπαινω 3ο κεφ
αεππ: δομες επαναληψεις
εκθεση: θεση της γυναικας
βιολογενια γενικης: aids 1ο κεφ
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μαθ/κα Κατ: Με τον ένα καθηγητή λογαριθμικά και εκθετικά όρια στο άπειρο και με τον άλλο θεωρητικές ασκήσεις στις παραγώγους.
Φυσική Κατ: Τελείωσα και τα κύματα.
Βιολογία Κατ: Την επόμενη φορά μπάινουμε 5ο
Χημεία Κατ: Υδατικά διαλύματα αλάτων
Μαθ/κα Γεν: Προβλήματα 1ου κεφαλαίου
Έκθεση: Καταναλωτισμός
Solmyr
Δραστήριο μέλος

φυσικη: καναμε και την ολικη ανακλαση
βιολογια κατευθυνσης: 5ο κεφαλαιο
βιολογια γενικης : μπηκαμε ιους
μαθηματικα: τελειωσαμε την υλη.μονο προβληματα παραγωγων και ολοκληρωματων μας εμειναν
and yes you heard me!τελειωσαμε.haters bring it on
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Φυσικη κατ : μπηκα συμβολη.
Μαθ γεν: τελειωσα πρωτο κεφαλαιο, αλλα εχω κανει ηδη το 2ο .
ΑΕΠΠ: Πινακες.
ΑΟΔΕ: τελειωνω 2ο κεφ.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

and yes you heard me!τελειωσαμε.haters bring it on
Don't feed the troll!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

φυσικη=> επαναληπτικα στα κυματα και εισαγωγη στερεο
Φυσικη γεν=>ακτινες χ
Εκθεση=>Θανατικη ποινη,δια βιου εκπαιδευση
Χημεια =>τελειωσα το 17 σαλτερη (δηλ και ρυθμιστικα)
βιολογια=>γενεαλογικα δεντρα
Παντως τζαμπα αγχωνομαστε με την υλη.
Ολοι αργα ή γρηγορα θα την βγαλουμε.
Σημασια εχει να τα κατανοουμε πληρως.
Εγω π.χ φυσικη κατ θελω να δουλεψω το κεφαλαιο με τα κυματα γτ δεν αισθανομαι πληρης και καλα με τον εαυτο μου με τις γνωσεις ως τωρα.
Θα το δουλεψω μπολικο σε 2 εβδομαδες που θα παει το σχολειο μου την πολυημερη ομως
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΕΠΠ: Πίνακες 2D
ΑΟΔΕ: Παρακίνηση
Φυσική: Επανάληψη Κύμματα
Μαθηματικά: Εισαγωγή στα ολοκληρώματα
Βιολογία Γεν: Βιογεωχημικοί κύκλο
Έκθεση: Προοδοπληξία/Προγονοπληξία
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Φυσική Κατεύθυνσης: Στερεό-Δύναμη Ροπής
Α.Ο.Δ.Ε.: Ηγέτης
Α.Ε.Π.Π.: Πίνακες
Έκθεση : Κάναμε για την Παιδεία
Μαθηματικά Γ.Π.:Πιθανότητες μπήκαμε
Α.Ο.Θ.:Τελειώσαμε 3ο Κεφάλαιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.