και απο έναν μηχανικό έβγαλες το συμπέρασμα? βλέπω πολλή αξιοπιστία...

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του καπνίσει, εγώ δε το δέχομαι ότι είναι επιστήμες μόνο οι θετικές με την έννοια τη σημερινή όπως ονοματίζεις, τι άλλο θα ακούσουμε( ; ), επιστήμη είναι και η κοινωνιολογία και η γλωσσολογία-φιλολογία και το ιστορικό-αρχαιολογικό και η ψυχολογία. Και δεν είμαι κανας θεωρητικός να τα υποστηρίζω αυτά, σε πολυτεχνείο φοιτώ. Με τα σημερινά δεδομένα και αυτά είναι επιστήμες, ασχολούνται με αντίστοιχες έρευνες και θεωρίες.
Και για να γίνω και γω πιο συγκεκριμένος : Μήπως πρέπει να μελετάμε πιο διεξοδικά ένα σύνολο πρίν βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτό;
Κανείς δε υποτίμησε τις θετικές επιστήμες (ίσως ένας-δύο, με τους οποίους διαφωνώ). Αντίθετα προείπα ότι αποτελούν εργαλεία του μηχανικού, άρα τις χρειάζεται. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ο μηχανικός ξέρει καλύτερα μαθηματικά απο έναν μαθηματικό πχ.
Και πάλι βέβαια δεν είναι θέμα σχολής, αλλά θέμα ανθρώπου, και ένας βοσκός αν ψάξει και ερευνήσει ένα αντικείμενο μπορεί να ξέρει καλύτερα μαθηματικά ή αρχιτεκτονική κτιρίων ξέρω γω σε σχέση με έναν μαθηματικό ή αρχιτέκτονα αντίστοιχα, είναι βλακώδες να κολλάμε στους "τίτλους".
Και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ τίποτες.