Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο....
Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα...
Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο...
ουαου..ειναι σαν ακουω τον εαυτο μου(bold)
βεβαια εγω θα θελα να ασχοληθω ειτε με αστροφυσικη ειτε με πυρηνικη φυσικη..αυτο ειναι το ονειρο μου.
μπορει να μην ειναι οι συγκεκριμενοι τομεις της φυσικης που θα ακολουθησω,αλλα οτι κ αν κανω θα εχει σχεση με τη φυσικη.και ειτε για το πτυχιο μου ειτε για το μεταπτυχιακο μου εγω σε ενα απο τα πανεπιστημια που ονειρευομαι θα μπω ο κοσμος να χαλασει..για μια μερα,για ενα μηνα,για ενα χρονο; δεν ξερω...
ηταν παντως απο μικρη το ονειρο μου να σπουδασω στο χαρβαρντ:heart:
Κ αν δεν καταφερω να μπω σε μια απο αυτες τις οργανωσεις[cern,nasa] (που δεν θα τα καταφερω,το ξερω-αλλα ποτε δεν εβλαψε κανεναν να ονειρευεται..) θελω να εργαστω στον ερευνητικο τομεα οπουδηποτε..
σε καμια περιπτωση ομως σε διδακτικο επιπεδο..
Το
ονειρο μου περιλαμβανει και μια παιδικη μου φιλη στο πλευρο μου για ολη τη ζωη μου.. ή ενα συντροφο που θα γνωριζω επισης απο την παιδικη/εφηβικη ηλικια(για να εχουμε κοινες αναμνησεις και εμπειριες..),που θα μ αγαπαει και θα μαστε ευτυχισμενοι..
Και τα 2 μαζι δεν ειναι εφικτα..αμφιβαλλω αν θα καταφερω να υλοποιησω εστω και ενα..
Οπως και να εχει αυτο ειναι το ονειρο μου..η "ουτοπια" μου,που λενε..
ευχομαι παντως σε ολους να κατακτησουν τα ονειρα τους!