Melissos
Νεοφερμένος
Δεν υπάρχει παιδι απο την Α Λυκειου (που να μην πηγαινε φροντιστηριο) και να κατάλαβε τη φετινή χημεια ειδικα προς το τέλος με τα διαλύματα (συγκεντρωσεις, μολ κλπ...)
εγω καταλαβα τη χημεια χωρις ιδιαιτερα η φροντηστηρια. απλα πρεπει να μη τη παρατησεις καθολου γιατι μετα χανεις τη μπαλα. χεχε.
δυσκολα ειναι τα αρχαια με τις 6 ωρες τη βδομαδα και τη πεποιθηση των φιλολογων πως μας τα εχουν διδιαξει απλα εμεις δεν τα διαβασαμε.
η φυσικη και η αλγεβρα ειναι δυσκολες στην αρχη ωσπου να συνηθισεις των τροπο σκεψης τους.
Υ.Γ. εγραψα 18 με ενα βαθμο να χαθηκε απο λαθος πραξεων ενω ειχαμε τα δυσκολοτερα θεματα στη κατερινη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
altrou13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
κατα τα αλλα δεν ειχε δυσκολα μαθηματα λιγο διαβασμα ήθελε..
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Να προσθέσω και την Χημεία, αν και τα αρχαία μου φαίνονται πιο δύσκoλα από όλα τα άλλα μαθήματα της Α' Λυκείου...Τα αρχαία.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
maRia-_-
Νεοφερμένος
αλλα μπορω να πω πως το πιο βαρετο μαθημα ήταν τα αρχαια!!!
μισω τα αρχαια!!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λέτε ρε παιδιά;:what:δεν με δυσκολεψε κανενα μαθημα στην πρτωτη λυκειου...
αλλα μπορω να πω πως το πιο βαρετο μαθημα ήταν τα αρχαια!!!
μισω τα αρχαια!!
Τα αρχαία ελληνικά είναι το πιο ωραίο μάθημα!!!:heart:
Γούστα είναι αυτά!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Και μια ερώτηση που ήθελα πάντα να κάνω:τι ωραίο βρίσκει κάποιος στα αρχία;Δεν το λέω επιθετικά αλλά πραγαμτικά δεν μπορώ να το αντιληφθώ.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνε 6 ώρες τη βδομάδα και τα λέμε.
Και μια ερώτηση που ήθελα πάντα να κάνω:τι ωραίο βρίσκει κάποιος στα αρχία;Δεν το λέω επιθετικά αλλά πραγαμτικά δεν μπορώ να το αντιληφθώ.
Όντως,οι έξι ώρες των αρχαίων στην Α' ήταν εξαντλητικές(και το λέω εγώ που είμαι και θεωρητική)!Το ωραίο των Αρχαίων κατά τη γνώμη μου,είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να εντρυφήσεις στην αρχαιοελληνική παιδεία,να κατανοήσεις καλύτερα τη γλώσσα.Παρόλα αυτά γίνεται με τέτοιο τρόπο που μόνο απέχθεια γεννά.Βέβαια,εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα του καθενός.
Επίσης αρκετά δύσκολο,αν και ενδιαφέρον μάθημα,έβρισκα τη Χημεία.
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Όντως,οι έξι ώρες των αρχαίων στην Α' ήταν εξαντλητικές(και το λέω εγώ που είμαι και θεωρητική)!Το ωραίο των Αρχαίων κατά τη γνώμη μου,είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να εντρυφήσεις στην αρχαιοελληνική παιδεία,να κατανοήσεις καλύτερα τη γλώσσα.Παρόλα αυτά γίνεται με τέτοιο τρόπο που μόνο απέχθεια γεννά.Βέβαια,εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα του καθενός.
Επίσης αρκετά δύσκολο,αν και ενδιαφέρον μάθημα,έβρισκα τη Χημεία.
Ακριβώς. Τα αρχαία είναι μάθημα που αν διδασκόταν λίγο καλύτερα θα ήταν πιο αγαπητό από τα παιδιά.
Λάθος διδασκαλία λοιπόν και για μένα. Το να κάνεις ας πούμε με καθορισμένο τρόπο την μετάφραση, το συντακτικό και ούτω καθεξής για τον μαθητή δεν υπάρχει και πολύ ενδιαφέρον.
Κατά τα άλλα άλλα θεωρητικά μαθήματα είναι ενδιαφέροντα γιατί δεν χρειάζεται να δουλέψεις με τον τρόπο που δουλεύεις στα Αρχαία.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Mην ακούς τι λέει ο καθένας.Εγώ τη βρήκα τι πιο εύκολο μάθημα της πρώτης άλλοι όχι.Παιδιά επειδή εγώ φέτος παω Α Λυκείου θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι ευκολη η Φυσική,γιατι απο άλλα παιδιά άκουσα οτι ειναι μια επανάληψη του Γυμνασίου και από άλλα οτι είναι πολύ πιο δύσκολα και οτι χρειάζεται γερό διάβασμα..Εσεις τι πιστεύετε??
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Galleti7ole
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
το δυσκολοτερο μαθημα στην α λυκειου ειναι τα μαθηματικα! βασικα διαφερει σχολειο με σχολειο στο τροπο διδασκαλιας τους!
Aμα στο Γυμνασιο δεν ειχες ασχοληθει με αυτα,λογικο ειναι να τα βρεις δυσκολα φετος και μπαινετε σε καινουργιες και αναλυτικοτερες εννοιες (ιδιαιτερα τωρα που εχετε Αλγεβρα και Γεωμετρια σε ξεχωριστα μαθηματα).
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και η φυσική είναι κάπως δύσκολη άμα δεν δώσεις βάση από την αρχή!
maraki love
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.