aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η aggressive: #81 03-07-13 23:43 μαθηματικά γενικής και αοθ γιατί έτσι μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Ο Tasos Serres: #82 04-07-13 14:42 Μια από τα ίδια...το σκέφτηκα αρκετά και κατέληξα σε Βιολογία...άλλωστε η Βιολογία έχει λιγότερες ώρες αν κάνεις φροντιστήριο σε σχέση με Μαθηματικα και φυσική...οπότε κερδίζεις χρόνο να οργανώνεις καλύτερα το διάβασμα σου...Συγκριτικά με τη βιολογία κατυθ πιστύω πως είναι παιχνιδάκι οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:50 Η ~Lös~ έγραψε: #83 04-07-13 14:50 βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:54 Ο Aeneas έγραψε: #84 04-07-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Click για ανάπτυξη... Tην ίδια συνταγή (επιτυχίας) ακολούθησα και 'γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:00 Η mairou έγραψε: #85 04-07-13 15:00 Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαθηματικά γενικής και αοθ γιατί έτσι μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Ο Tasos Serres: #82 04-07-13 14:42 Μια από τα ίδια...το σκέφτηκα αρκετά και κατέληξα σε Βιολογία...άλλωστε η Βιολογία έχει λιγότερες ώρες αν κάνεις φροντιστήριο σε σχέση με Μαθηματικα και φυσική...οπότε κερδίζεις χρόνο να οργανώνεις καλύτερα το διάβασμα σου...Συγκριτικά με τη βιολογία κατυθ πιστύω πως είναι παιχνιδάκι οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:50 Η ~Lös~ έγραψε: #83 04-07-13 14:50 βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:54 Ο Aeneas έγραψε: #84 04-07-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Click για ανάπτυξη... Tην ίδια συνταγή (επιτυχίας) ακολούθησα και 'γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:00 Η mairou έγραψε: #85 04-07-13 15:00 Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια από τα ίδια...το σκέφτηκα αρκετά και κατέληξα σε Βιολογία...άλλωστε η Βιολογία έχει λιγότερες ώρες αν κάνεις φροντιστήριο σε σχέση με Μαθηματικα και φυσική...οπότε κερδίζεις χρόνο να οργανώνεις καλύτερα το διάβασμα σου...Συγκριτικά με τη βιολογία κατυθ πιστύω πως είναι παιχνιδάκι οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:50 Η ~Lös~ έγραψε: #83 04-07-13 14:50 βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:54 Ο Aeneas έγραψε: #84 04-07-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Click για ανάπτυξη... Tην ίδια συνταγή (επιτυχίας) ακολούθησα και 'γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:00 Η mairou έγραψε: #85 04-07-13 15:00 Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 14:54 Ο Aeneas έγραψε: #84 04-07-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Click για ανάπτυξη... Tην ίδια συνταγή (επιτυχίας) ακολούθησα και 'γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:00 Η mairou έγραψε: #85 04-07-13 15:00 Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: βιολογια γενικης ειχα το πιο κλασίκ για θεωρητική άλλωστε Click για ανάπτυξη... Tην ίδια συνταγή (επιτυχίας) ακολούθησα και 'γω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:00 Η mairou έγραψε: #85 04-07-13 15:00 Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και τεχνολογική πήρα βιολογία (δεν με ενδιέφερε καθόλου 5ο πεδίο).Έτσι φέτος και καλύτερα έγραψα απο πολλούς τεχνολογικούς που είχαν μαθηματικά μιας και τα θέματα της βιολογίας ήταν πολύ εύκολα και μπορώ να ανοίξω 3ο πεδίο για κάποια τει που μου αρέσουν σε περίπτωση που δε μπω στις πρώτες μου επιλογές.Γενικά η ύλη της Βιολογίας είναι μικρή και σχετικά εύκολη αποστήθιση μεν αλλά καμία σχέση με αοδε!ούτε αυτολεξή τα θέλει και είναι ενδιαφέρουσα (έχει για aids,για όξινη βροχή,φαινόμενο θερμοκηπίου κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PLACEBO Νεοφερμένο μέλος Η Παναγιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:02 Η PLACEBO έγραψε: #86 04-07-13 15:02 Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχικά πήρα Βιολογία αλλά τη μίσησα οπότε κατά τον Ιανουάριο έκανα την παράτολμη κίνηση και άλλαξα σε Μαθηματικά... Δεν το μετάνιωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η VRey έγραψε: #87 04-07-13 15:04 Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με πόνο διάλεξα κι εγω βιολογία τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Η Dogie έγραψε: #88 06-07-13 15:01 Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #89 06-07-13 15:03 βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βιολογια γενικης απλα τελεια υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Ο Alexl1996: #90 06-07-13 15:04 Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Ο damn έγραψε: #91 06-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Μαθηματικά γενικής (μαζί με ΑΟΘ) Click για ανάπτυξη... μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος Υψηλάντης Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος Υψηλάντης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:43 Ο Τάσος Υψηλάντης: #92 08-07-13 10:43 ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΟΘ και Μαθηματικά για 5ο πεδίο και μόνο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 10:57 Η sydney96 έγραψε: #93 08-07-13 10:57 Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σχετικά λιγότερο διάβασμα των μαθηματικών και την πολύ πιο ενδιαφέρουσα και γαμάτη ύλη στη βιολογία και τελικά διάλεξα το δεύτερο. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 11:27 Ο nikoslarissa: #94 08-07-13 11:27 Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ επειδη θελω 5ο πεδιο και επειδη τα μαθηματικα ειναι το καλυτερο μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 12:06 Ο Paracelsus: #95 08-07-13 12:06 Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βιολογία ΓΠ ... Με την εις άτοπον απαγωγή την επέλεξα αλλά τη θεωρώ και ενδιαφέρον μάθημα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 13:27 Ο Alexl1996: #96 08-07-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: μαθηματηκα γενικης και αοθ και εγω.σε ενδιαφερουν οι οικονομικες σχολες? Click για ανάπτυξη... Πρώτη επιλογή έχω τις Πολυτεχνικές σχολές και γενικά το 4ο πεδίο, αλλά ως εναλλακτική σκέφτομαι το ΠΑ.ΠΕΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Η VRey έγραψε: #97 08-07-13 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Γιατί με πόνο; Αν δεν σου αρέσει η Βιολογία, θα ήταν καλύτερο να διαλέξεις άλλο μάθημα. Σκέψου ότι αν βαριέσαι σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σου στοιχίσει σε μόρια στο τέλος... Στα μαθήματα γενικής πρέπει να στοχεύετε για >95/100 όλοι. Click για ανάπτυξη... Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:33 Ο BloodSparrow: #98 08-07-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από VRey: Mε πονο, γιατι μαθηματικα ηθελα, αλλα υστερα απο τα ολο και δυσκολοτερα θεματα τα τελευταια χρονια επελεξα βιιολογια..Δεν ειναι οτι δε μ' αρεσει η βιολογια,αλλα αλλιως απολαυανω τα μαθηματικα.. Ωστοσο, επιδη ειμαι απο θεωρητικη και με ενδιαφερουν συγκεκριμενες σχολες του 1ου πεδιου, δε θελω να ρισκαρω με τα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VRey Νεοφερμένο μέλος Η VRey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:26 Η VRey έγραψε: #99 08-07-13 21:26 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Καλα έκανες , γιατι ενδεχομένη αποτυχία μπορεί να σε ρίξει πολύ και θα χάσεις τα ωραία της θεωρητικής Αλλα ποτε δε ξέρεις πόσο δύσκολα θα είναι τα θέματα φέτος οι καλυτεροι βαθμοι της θεωρητικης , στη περιοχη μου τουλαχιστον , ηταν το 15 με 16 για μαθηματικα γενικης Πριν 3 χρονια το γραφαμε το 20. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τα θέματα στα μαθηματικά χρόνο με το χρόνο δυσκολεύουν και αν μου άρεσαν κάποιες σχολές από το 4ο το αφησα.. Αν και κανείς δεν ξέρει αν και υα θέματα της βιολογίας του χρόνου είναι και αυτα αντίστοιχης δυσκολίας με τα μαθηματικά,αλλά θεωρώ ότι είναι όσο να πεις πιο σταθερό μαθημα.. Ελπίζω η επιλογή μου να με δικαιώσει στο τέλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Naevan Νεοφερμένο μέλος Ο Naevan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Ο Naevan έγραψε: #100 08-07-13 22:08 Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οσοι δεν θελετε 5ο πεδιο ΜΗΝ παρετε Μ.Γ ,τζαμπα κοπος. με φυσικη θα παρετε ενα ευκολο 19αρακι. η με τν βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.