Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:06 Η Darkness έγραψε: #461 05-09-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: χαχα άμα εννοούμε την ίδια περιοχή,μπόρει να σε έχω και γειτόνισα χαχα 2τεροετής δεν είσαι (απο την ηληκία),θα αλλάξεις σπίτι? Click για ανάπτυξη... Καλε και εγω φετος περασα, απλα εδωσα δυο φορες πανελλαδικες. Εγω περασα σε τει στα Γιαννενα.. Αν ειμαστε γειτονες σου λεω απο τωρα να τροβαδιαστεις πολλα πακετα ζαχαρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Ο Lefteris-Mohican: #462 05-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλε και εγω φετος περασα, απλα εδωσα δυο φορες πανελλαδικες. Εγω περασα σε τει στα Γιαννενα.. Αν ειμαστε γειτονες σου λεω απο τωρα να τροβαδιαστεις πολλα πακετα ζαχαρη.. Click για ανάπτυξη... :xixi:xaxaxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Darkness έγραψε: #463 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: :xixi:xaxaxa Click για ανάπτυξη... γιατι γελας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:35 Ο Lefteris-Mohican: #464 05-09-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι γελας? Click για ανάπτυξη... για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η Flying Monarch: #465 05-09-09 19:39 πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: χαχα άμα εννοούμε την ίδια περιοχή,μπόρει να σε έχω και γειτόνισα χαχα 2τεροετής δεν είσαι (απο την ηληκία),θα αλλάξεις σπίτι? Click για ανάπτυξη... Καλε και εγω φετος περασα, απλα εδωσα δυο φορες πανελλαδικες. Εγω περασα σε τει στα Γιαννενα.. Αν ειμαστε γειτονες σου λεω απο τωρα να τροβαδιαστεις πολλα πακετα ζαχαρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Ο Lefteris-Mohican: #462 05-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλε και εγω φετος περασα, απλα εδωσα δυο φορες πανελλαδικες. Εγω περασα σε τει στα Γιαννενα.. Αν ειμαστε γειτονες σου λεω απο τωρα να τροβαδιαστεις πολλα πακετα ζαχαρη.. Click για ανάπτυξη... :xixi:xaxaxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Darkness έγραψε: #463 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: :xixi:xaxaxa Click για ανάπτυξη... γιατι γελας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:35 Ο Lefteris-Mohican: #464 05-09-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι γελας? Click για ανάπτυξη... για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η Flying Monarch: #465 05-09-09 19:39 πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλε και εγω φετος περασα, απλα εδωσα δυο φορες πανελλαδικες. Εγω περασα σε τει στα Γιαννενα.. Αν ειμαστε γειτονες σου λεω απο τωρα να τροβαδιαστεις πολλα πακετα ζαχαρη.. Click για ανάπτυξη... :xixi:xaxaxa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Darkness έγραψε: #463 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: :xixi:xaxaxa Click για ανάπτυξη... γιατι γελας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:35 Ο Lefteris-Mohican: #464 05-09-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι γελας? Click για ανάπτυξη... για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η Flying Monarch: #465 05-09-09 19:39 πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: :xixi:xaxaxa Click για ανάπτυξη... γιατι γελας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:35 Ο Lefteris-Mohican: #464 05-09-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι γελας? Click για ανάπτυξη... για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η Flying Monarch: #465 05-09-09 19:39 πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: γιατι γελας? Click για ανάπτυξη... για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η Flying Monarch: #465 05-09-09 19:39 πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολλά χαιρετίσματα από τα Γιάννενα μας ^_^ ζέστη έχει:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Η tami έγραψε: #466 06-09-09 00:08 γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: και εγώ στα Γιάννενα πέρασα στο παιδαγωγικό δημοτικής!!!και απ' το λίγο που τα επισκέφθηκα για πρώτη φορά κατάλαβα οτι θα περάσω τέλεια αρκεί, βέβαια,να συνηθίσω το κλίμα... Click για ανάπτυξη... απο που εισαι γιωτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο 01011001 έγραψε: #467 06-09-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tami: γεια σας παιδια! περασα κ εγω παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα ιωαννινα αλλα δν εχω παει ακομα για σπιτι. σ τι τιμες κυμαινονται περιπου τ σπιτια΄? Click για ανάπτυξη... 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:53 Η tami έγραψε: #468 06-09-09 03:53 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: 300-350 γκαρσονιέρες. Θα βρείς πιο πάνω, θα βρείς και πιο κάτω. btw: https://enoikiazetai.uoi.gr/show.php?dd_type=0&sort=0 Click για ανάπτυξη... α σ ευχαριστω...................κωλοπιασιμο τελειως ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:27 Ο 01011001 έγραψε: #469 06-09-09 04:27 εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμ, όταν ο γιαννιώτης έχει 14 σχολές στην πόλη του, γιατί να μην τα πάρει χοντρά..? εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, και 20 να ήταν πάλι μια χαρά. Τώρα αν θες να είσαι πάνω απ'τη νομαρχία ακριβώς, να μην αργείς στις συναντήσεις σου για γκαφέ, πλέρωνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:20 Η Darkness έγραψε: #470 06-09-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: για να σπάσει ο πάγος...έτσι μου ρθε,πειράζει? Click για ανάπτυξη... Καλε δεν πειραζει... Σιγα..:xixi: ............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 05:57 Η Marilenaki!: #471 06-09-09 05:57 Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lefteris-Mohican: Γιαννενάρααααααα μου σου ρχομαι....πέρασα στο μαθηματικό και νοίκιασα σπίτι στην κιάφα (δεν είναι κέντρο αλλά είναι καλά)...οι φίλοι μου που είναι ήδη Γιάννενα φοιτητές μου παν τα καλύτερα για την πόλη την (φοιτιτκή) ζωή κτλ.. Θα είναι όλα μία χαρά,όσοι περάσατε τώρα,θα καταλάβετε οτι τα Ιοάννινα είναι η καλύτερη επιλογή για σπουδές,τα λέμε Click για ανάπτυξη... κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:15 Η tami έγραψε: #472 06-09-09 21:15 παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ειναι κανεις απο θεσσαλονκη που θα παει ιωαννινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η Darkness έγραψε: #473 06-09-09 21:33 Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω απο Χαλκιδικη και θα παω Γιαννενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:46 Η tami έγραψε: #474 06-09-09 21:46 αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΤΟς ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΚΙΑ........................................... ----------------------------------------- ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΠΟΥΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:48 Η Darkness έγραψε: #475 06-09-09 21:48 Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι φαινεται......... Θα ερθουν και αλλες 3 κοπελες απο Χαλκιδικη Γιαννενα.. :yeah: Αν και εγω θα κατεβαινω συχνα Θεσσαλονικη...:zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:06 Η tami έγραψε: #476 06-09-09 22:06 εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εσυ τι θα σπουδασεις βαμ βαμ????? κ που μενεις χαλκιδικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tami Νεοφερμένο μέλος Η tami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Η tami έγραψε: #477 07-09-09 04:33 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... απ ποιο μερος της θεσνικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:50 Ο arximidis: #478 07-09-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: ίσα ίσα πρέπει να είναι στη λίστα σου...είναι εκτός πόλης...μια τεράστια πανεπιστημιούπολη...συγκοινωνία έχει...ησυχία έχει...σε περιπτώσεις καταλήψεων δεν ταμπουρώνονται μέσα στο πανεπιστήμιο να πετάνε πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς...οπότε δε βλέπω το λόγο να μη τα προτιμήσεις...αν και Θεσσαλονικιά 5 φορές η πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων παρά της πόλης μου..Αν πας στο εξωτερικό θα δεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βρίσκονται εκτός κέντρου...και αυτό είναι το σωστό Click για ανάπτυξη... Εγώ προτιμώ πάντως το Πανεπιστήμιο να είναι μες στο κέντρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris-Mohican Νεοφερμένο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:12 Ο Lefteris-Mohican: #479 07-09-09 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: κι εγώ μαθηματικό γιάννενα.. εκεί στην κιάφα είναι το σχολείο μου και λίγο παρακάτω το σπίτι μου..!!! σνιφ σνιφ.. αναμνήσεις από σχολείο.. αμαν!! Click για ανάπτυξη... μια χαρα:no1:,ειναι πολυ μακρια απο κεντρο(νομαρχια-γηπεδο-μωλο κτλ)? σαν περιοχη ειναι πολυ καλη,σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η !~Giwt@~!: #480 07-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tami: απο που εισαι γιωτα? Click για ανάπτυξη... Από Αθήνα... Αρχική Δημοσίευση από 01011001: εγώ παντως με 260e καλά είμαι, σε 10 λεπτά φτάνω στη νομαρχία με τα πόδια, Click για ανάπτυξη... που περίπου μένεις? αν θές απάντησε σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.