Ποιοί πέρασαν Ιωάννινα;

Σας ζηλεύω όλους που περνάτε στα γιάννενα...πέρσυ εγκαταστάθηκα μόνο για λίγο και ήταν εκπληκτικά..το κλίμα...το πανεπιστήμιο...η πόλη..ήταν υπέροχα..ελπίζω να ξαναπάω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ?:)
Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ?:)
Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... :D
θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω:)

Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. :jumpy:

Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια :lol:)
Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. :D

Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!!:)

Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι";:P

Πολύχρονη για χθες.

Γιατι απο που εισαι? :)
Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα...:(

ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται

ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται

καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο!

Πολύχρονη για χθες.

Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. :P
Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. :D

Eυχαριστώ!

καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο!

εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι...:P

Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. :jumpy:

Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια :lol:)
Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. :D

ξερω που ειναι.....:fss:
-----------------------------------------
Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. :P
Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. :D

Eυχαριστώ!
το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1:

ξερω που ειναι.....:fss:

το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1:

Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. :P

--------

Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* :P

Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. :P

--------

Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* :P

Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα
18:47. Μην κανονησεις... :D

Πολύχρονη για χθες.

Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! :D
θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω:)
:hmm: λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω???

:P

Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα
18:47. Μην κανονησεις... :D

Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss:

δλδ θες και δωρο? :hmm:

ok.. :D

πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι :P

Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω..:D
Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο..:)

Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss:

Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω..:D
Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο..:)

Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss:

Πήρα πατάκι :p

Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. :P

Πήρα πατάκι :p

Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. :P
:what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back