It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:26 Ο It's mOnEy honey: #421 31-08-09 09:26 Σας ζηλεύω όλους που περνάτε στα γιάννενα...πέρσυ εγκαταστάθηκα μόνο για λίγο και ήταν εκπληκτικά..το κλίμα...το πανεπιστήμιο...η πόλη..ήταν υπέροχα..ελπίζω να ξαναπάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Darkness έγραψε: #422 31-08-09 09:34 Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:52 Ο It's mOnEy honey: #423 31-08-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Click για ανάπτυξη... θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η aLe3ouLa έγραψε: #424 31-08-09 10:46 Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:05 Ο ἅλς έγραψε: #425 31-08-09 11:05 Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ζηλεύω όλους που περνάτε στα γιάννενα...πέρσυ εγκαταστάθηκα μόνο για λίγο και ήταν εκπληκτικά..το κλίμα...το πανεπιστήμιο...η πόλη..ήταν υπέροχα..ελπίζω να ξαναπάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Darkness έγραψε: #422 31-08-09 09:34 Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:52 Ο It's mOnEy honey: #423 31-08-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Click για ανάπτυξη... θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η aLe3ouLa έγραψε: #424 31-08-09 10:46 Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:05 Ο ἅλς έγραψε: #425 31-08-09 11:05 Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:52 Ο It's mOnEy honey: #423 31-08-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Click για ανάπτυξη... θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η aLe3ouLa έγραψε: #424 31-08-09 10:46 Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:05 Ο ἅλς έγραψε: #425 31-08-09 11:05 Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να ερθεις οποτε θες..Μονο πες μας για να παμε και για κανεναν καφε? οκ? Ναι ειναι πολυ ωραια.. Πιστεψε με και εκει που περασες εσυ ειναι πολυ ωραια... Εχω αρκετους φιλους και μου τα λενε.... Click για ανάπτυξη... θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η aLe3ouLa έγραψε: #424 31-08-09 10:46 Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:05 Ο ἅλς έγραψε: #425 31-08-09 11:05 Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:05 Ο ἅλς έγραψε: #425 31-08-09 11:05 Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Η !~Giwt@~!: #426 31-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιατι απο που εισαι? Αν μου πεις πως εισαι απο Αθηνα ναι πιστευω πως θα δυσκολευτεις αρκετα... Click για ανάπτυξη... ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Η Flying Monarch: #427 31-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναι απο αθηνα ειμαι...κι ασε εχω συνηθισει με μια ελαφρια μπλουζιτσα κ ενα μπουφανακι να ειμαι οκ..τωρα πρεπει να μαθω-συνηθισω να ντυνομαι ζεστα.οσο για τη συννεφια κ τη βροχη (που βιωσα το Σαββατο) ειδα οτι ''ταιριαζει'' στην πολη κι οτι συνηθιζεται Click για ανάπτυξη... καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:24 Η aLe3ouLa έγραψε: #428 31-08-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η !~Giwt@~!: #429 31-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: καλά όχι ότι κάνει το τρελό το κρύο στα Γιάννενα!περισσότερο η υγρασία θα σε δυσκολέψει μιας και είσαι Αθηναία, παρά το κρύο! Click για ανάπτυξη... εγώ βασικά το κρύο φοβάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Flying Monarch: #430 31-08-09 17:23 Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οδηγίες του Π.Ι. προς τους πρωτοετείς φοιτητές! https://www.ioanninatoday.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:2009-08-31-12-37-03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:06 Η Darkness έγραψε: #431 31-08-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Τέλειαααα είναι τα Γιάννενα τελικα. Αν και παραδυσκολεύτικα να βρω σπίτι της προκοπης. (Γύρω στις 5 ώρες περπάτημα έριξα, κόντεψα να φτασω στην Ηγουμενίτσα με τα πόδια ) Τλκ βρήκα ένα κουκλάκι λίγο έξω από το κέντρο, γιουυυυπι. Click για ανάπτυξη... ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Το κουκλάκι στοιχίζει 270 ευρά. Από τα καλύτερα που είδα, πάλι καλά. Eυχαριστώ! Click για ανάπτυξη... το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:12 Η aLe3ouLa έγραψε: #432 31-08-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ξερω που ειναι.....:fss: ----------------------------------------- το βρηκες πολυ καλα...μπραβο:no1: Click για ανάπτυξη... Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 06:42 Η Darkness έγραψε: #433 01-09-09 06:42 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Σε περιμένω για καφέ, όταν έρθεις. -------- Άσε τα πρώτα που είδα ήταν....ήταν....*δεν βρίσκω λέξη* Click για ανάπτυξη... Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Καλή εγκατάσταση και καλή αρχή σ΄όλους σας!!!! Αλεξάνδρα, πόσο στοιχίζει τo "κουκλάκι"; Πολύχρονη για χθες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε πολυ Νικο..!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: θα σας έρθω!2 κολλητοί μου σπουδάζουν εκεί!ο ένας πρόκειται (να σπουδάσει) αν θες πληροφορίες για τη πόλη (για σπίτι κτλ) επειδή γνωρίζω αρκετά στείλε pm να σου πω Click για ανάπτυξη... λες να ξερεις πιο πολλα απο οτι ξερω εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η aLe3ouLa έγραψε: #434 01-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Οκ.. θα ερθω την Τριτη, 20 Σεπτεμβριου, η ωρα 18:47. Μην κανονησεις... Click για ανάπτυξη... Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Darkness έγραψε: #435 01-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Έλα στις 21, που θα έχω και τούρτα. :fss: Click για ανάπτυξη... δλδ θες και δωρο? ok.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:40 Η Flying Monarch: #436 01-09-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: δλδ θες και δωρο? ok.. Click για ανάπτυξη... πάρτης ένα πατάκι για την εξώπορτα για να συμβάλλεις και λίγο στην εγκατάσταση της στο καινούργιο της σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η Darkness έγραψε: #437 01-09-09 16:02 Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:05 Η aLe3ouLa έγραψε: #438 01-09-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Καλη ιδεα.. Αν δεν εχει παρει ακομα θα της παρω ενα εγω.. Κατι τελος παντων θα βρουμε κατι για το καινουριο της σπιτικο.. Αλεξανδρα προσεξες το avatar? :fss: Click για ανάπτυξη... Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:28 Η Darkness έγραψε: #439 01-09-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Πήρα πατάκι :p Ρε σίγουρα δεν είσαι ξανθιά; Στο gallery ήταν οι δικές μου. Click για ανάπτυξη... :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η aLe3ouLa έγραψε: #440 01-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :what: Ε..και εγω τωρα τι θα σου παρω? Click για ανάπτυξη... Τίποτα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.