Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles.
A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα![]()
Λούρδη, εσύ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Το περίεργο ήταν πως φαινόταν ότι το είχε πιστεψει και με λυπόταν. Όταν έπρεπε να το κλείσουμε του έλεγα οτι δεν θα τον ξεχασω ποτέ που μου "συμπαραστάθηκε" και με παρακαλούσε να του δώσω e-mail, αριθμό για να μη με χασει

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

Να σημειώσω ότι όλοι ήταν εκεί στην ώρα τους !
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ολοι οι καφροι εδω ειστε?Εγω τρολλαρα ατομα στο chatroulette εμφανιζουν στο βιντεο σαν γυναικα κατους εστελνα ενα σιτε που διχνει το rick roll και δεν κλεινει με τιποτα
,ακομα εχω ενα δευτερο προφιλ fb οπου τρολλαρο διαγωνισμους για την next top female στο fb και τελος ειμαι διαχειριστης σε μια σελιδα στο fb οπου ανεβαζουμε γελοια ονοματα και στατους του fb https://www.facebook.com/pages/BEST-OF-FAILS/173825749335324
Χαχ φάση έχει!!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά ήθελαν αποδείξεις ότι είμαστε λεσβίες και τους λέγαμε κάτι βλακείες ότι σπουδάζω νομική στο yale για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των gay και τους στέλναμε τραγούδια του μαζωνάκη. Ε, κλασικά ήθελαν άλλα πράγματα μετά, και άρχισα να τους αναλύω τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της μέρκελ και μας άλλαξαν

simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχ φάση έχει!!
Σε ευχαριστω,οσοι το παρακολουθουν εχουν ριξει τρελο γελιο με το τι γραφουν διαφοροι
Προχτές είχα μπει με μια φίλη μου omegle με κάμερα.. Και πετύχαμε κάτι Γερμανούς, που ένας θεός ξέρει πόσο μεθυσμένοι ήταν και τους λέγαμε ότι είμαστε λεσβίες από το Los Angeles και τα έχουμε 2 χρόνια και μετά αυτοί έβγαζαν τις μπλούζες τους και μας έδειχναν κάτι τατουάζ που είχαν και τους είπαμε ότι έχουμε κι εμείς κάτι κινέζικα σύμβολα σε σημεία που δε φαίνονται όμως, και ήθελαν να τα δουν και τους λέγαμε ότι πρώτα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε κάτι ερωτήσεις (δεν απάντησαν σωστά)
Μετά ήθελαν αποδείξεις ότι είμαστε λεσβίες και τους λέγαμε κάτι βλακείες ότι σπουδάζω νομική στο yale για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των gay και τους στέλναμε τραγούδια του μαζωνάκη. Ε, κλασικά ήθελαν άλλα πράγματα μετά, και άρχισα να τους αναλύω τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της μέρκελ και μας άλλαξαν![]()
Ενα φιλί θα τους επειθε!

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες?Ενα φιλί θα τους επειθε!![]()

Και το yale έδειξαν να το πιστεύουν όμως

simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λες?
Και το yale έδειξαν να το πιστεύουν όμως![]()
Βρε αν πεις σε καποιον πρωτα οτι εισαι λεσβια και εισαι εμφανισιμη μπορεις να τον πεισεις για οτιδηποτε μετα

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

Αλητιαρη....Πριν 1,5 χρόνο κάποιοι συμμαθητές μας έκαναν on-line ραδιοφωνική εκπομπή με τη βοήθεια της σελίδας listen2myradio και είχαν προσκαλέσει πολλά παιδιά από το σχολείο μας να τους ακούσουν.Εγώ με ένα φίλο μου που ήξερε αρκετά καλά τα παιδιά αυτά μαντέψαμε τον κωδικό που είχαν βάλει στη σελίδα τους και την ώρα της εκπομπής μπήκαμε και τους κατεβάσαμε την εκπομπή,περιττό να πω πως το shoutbox γέμισε με βρισιές από τους ακροατές αλλά οκ,είχε φάση.Την επόμενη μέρα στο σχολείο το έμαθαν κι έγινε χαμός.Ωραίες εποχές!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.