mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:15 Ο mefrkod έγραψε: #1 03-07-11 19:15 Λοιπον κανονισαμε με κατι παιδια να ανοιξουμε αυτο το θεμα.Επειδη μας ετυχαν πολλες μακακιες εκει μεσα.Πειτε μας και εσεις εαν εχετε κανει μια οικογενεια ημαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:22 Η prinCess.: #2 03-07-11 19:22 Ρε παλιά, όταν ήμουν 13 με 15, έκραζα στο hi5, συνήθως κοπέλες σε emo φάση και ψωνάρες. Δηλαδή μπαίναμε στα προφίλ τους με φίλες/φίλους και αρχίζαμε το δούλεμα. Ντροπή μου! (το' χω κόψει δεν έχω καν hi5 πια.) Είμαι ontopic? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:26 Ο Pure_Seduction: #3 03-07-11 19:26 Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο mefrkod έγραψε: #4 03-07-11 19:30 κοιτα να δεις τι εχει κανει ο καθενας ομως εε. μαρεσει που το εφτιαξα εχει ενδιαφερον χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο fockos έγραψε: #5 03-07-11 19:30 μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον κανονισαμε με κατι παιδια να ανοιξουμε αυτο το θεμα.Επειδη μας ετυχαν πολλες μακακιες εκει μεσα.Πειτε μας και εσεις εαν εχετε κανει μια οικογενεια ημαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:22 Η prinCess.: #2 03-07-11 19:22 Ρε παλιά, όταν ήμουν 13 με 15, έκραζα στο hi5, συνήθως κοπέλες σε emo φάση και ψωνάρες. Δηλαδή μπαίναμε στα προφίλ τους με φίλες/φίλους και αρχίζαμε το δούλεμα. Ντροπή μου! (το' χω κόψει δεν έχω καν hi5 πια.) Είμαι ontopic? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:26 Ο Pure_Seduction: #3 03-07-11 19:26 Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο mefrkod έγραψε: #4 03-07-11 19:30 κοιτα να δεις τι εχει κανει ο καθενας ομως εε. μαρεσει που το εφτιαξα εχει ενδιαφερον χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο fockos έγραψε: #5 03-07-11 19:30 μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παλιά, όταν ήμουν 13 με 15, έκραζα στο hi5, συνήθως κοπέλες σε emo φάση και ψωνάρες. Δηλαδή μπαίναμε στα προφίλ τους με φίλες/φίλους και αρχίζαμε το δούλεμα. Ντροπή μου! (το' χω κόψει δεν έχω καν hi5 πια.) Είμαι ontopic? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:26 Ο Pure_Seduction: #3 03-07-11 19:26 Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο mefrkod έγραψε: #4 03-07-11 19:30 κοιτα να δεις τι εχει κανει ο καθενας ομως εε. μαρεσει που το εφτιαξα εχει ενδιαφερον χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο fockos έγραψε: #5 03-07-11 19:30 μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο mefrkod έγραψε: #4 03-07-11 19:30 κοιτα να δεις τι εχει κανει ο καθενας ομως εε. μαρεσει που το εφτιαξα εχει ενδιαφερον χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο fockos έγραψε: #5 03-07-11 19:30 μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα να δεις τι εχει κανει ο καθενας ομως εε. μαρεσει που το εφτιαξα εχει ενδιαφερον χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.668 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:30 Ο fockos έγραψε: #5 03-07-11 19:30 μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπαίνω στο ζούγκλα ράδιο ως φόκος και στόχος μου είναι να πουν το όνομα φόκος στον αέρα. Μερικές φορές το καταφέρνω αλλες φορές με βρίζουνε, αλλες μου απαντανε σοβαρα,αλλες αδιαφορουν πάντα ομως πeρνώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:33 Η Miss Brightside: #6 03-07-11 19:33 Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μια σελίδα για τσατ είχα πει ότι είμαι αποκλεισμένη στη Φινάνδία και χάνω τις εκπτώσεις Burberry στο Los Angeles. A, και ότι είμαι η κόρη της Μαντόνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:36 Η LiViNGtheLiFE: #7 03-07-11 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Εμπαινα στο chat του mad και επαιζα διαφορους χαρακτηρες,καποιες φορες ελεγα πως ημουν απο το εξωτερικο,αλλες απο ελλαδα...μεχρι π ενας ειδε την ip μου και μ λεει εισαι απο το ταδε μερος,και χεστηκα πανω μου κι δεν ξαναμπηκα Click για ανάπτυξη... χαχα είχα κάνει και εγώ ένα ανάλογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:40 Η xrisopsaro: #8 03-07-11 19:40 χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:47 Ο Johnnaousa: #9 03-07-11 19:47 Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ αρχην η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι απλα ειχα hi5 κυριως αλλα και facebook..ευτυχχως δεν εχω τιποτα τωρα!! ε το λαθος ειναι οτι εκει μεσα δημοσιευσεις οτι να ναι..και πραγματα που καλυτερα να μοιραζεσαι μονο με καποια ατομα...και δυστυχως για καποια παιδια μικροτερα απο εμενα τωρα συνειδητοποιω οτι αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον αληθινο(και με στεναχωρει αφανταστα) χανεις πολλες στιγμες της εφηβειας σου σπαταλωντας την ημερα σου σε κατι ΨΕΥΤΙΚΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mefrkod Νεοφερμένο μέλος Ο Νικολας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:49 Ο mefrkod έγραψε: #10 03-07-11 19:49 Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: χαχαχαχαχα.....δεν το περιμενα αυτο!!!!!!.....λοιπον εγω στο hi5(ενδοξη γενια!) ειχα γνωρισει εναν τυπο(ηταν βασικα απο την γειτονια μου) μιλαγαμε και τελικα τον γνωρισα και απο κοντα....ευτυχως ηταν καλο παιδι...τα ειχαμε για 3 εβδομαδες και μετα χωρισαμε!!!!!!!ηταν η 1η μου σχεση..... Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 19:57 Η xrisopsaro: #11 03-07-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mefrkod: ενταξει αυτο δεν ειναι και μαμακια αλλα οσο να'ναι να νωρισεις καποιον που δεν ξερεις ποιος ειναι ? να μου πεις απο την αλλη ηταν απο την γειτονια Click για ανάπτυξη... απο την γειτονια ηταν αλλα εγω δεν τον ηξερα...οκ ειχαμε κοινους γνωστους μπορουσα να μαθω τι λογο βαραει....αλλα εγω τωρα μετα απο 2 χρονια το θεωρω βλακεια....κατι τετοιο ειναι πολυ επικινδυνο και δεν το συνηστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:24 Ο GiannisED: #12 03-07-11 20:24 η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Η αδαμαντια52071: #13 03-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiannisED: η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι να πω "εισαι μουν**α" σε μια κοπελα στο facebook αλλα ημουν μεθυσμενος! Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:00 Ο GiannisED: #14 03-07-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Καλα εσυ ησουν μεθυσμενος και ησουν pc?Yποπτο... Click για ανάπτυξη... το συνηθιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spakon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:08 Ο spakon έγραψε: #15 03-07-11 21:08 Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:13 Η αδαμαντια52071: #16 03-07-11 21:13 Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγραφα ετσι->Τ knC ko0klitCa mo0? : * κλπ κλπ κλπ κλπ Το απολυτο... Fail! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannisED Νεοφερμένο μέλος Ο GiannisED αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 21:14 Ο GiannisED: #17 03-07-11 21:14 Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spakon: Λοιπόν αν πω τι χαζομάρα έκανα, θα είναι σα να την ξανακάνω. Click για ανάπτυξη... για πες μπορει να ειναι καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 22:05 Ο element skate: #18 03-07-11 22:05 στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο τσατ του ischool νομιζαν για ενα χρονο οτι με λενε βρασιδα μετα τους ειπα οτι ειμαι αλβανος και ο φιλημονας πακιστανος και τον λενε χασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 23:27 Ο Johnnaousa: #19 03-07-11 23:27 Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χαιρομαι που ειχα 7συν σημαινει οτι πολλοι μοιραζονται την αποψη μου στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 02:30 Ο Mr. Crowley: #20 04-07-11 02:30 Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2011
Το κλασσικό ρε,να δείχνω την π***α μου στο chat roulette. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.