thanous18
Περιβόητο μέλος
Αυτο που μου τη δινει με ορισμενα παιδια της θετικης ειναι οτι νομιζουν πως ειναι στην πιο δυσκολη κατευθυνση και το παιρνουν πανω τους θεωρωντας τις αλλες κατευθυνσεις κατωτερες.Το τονιζω δεν το λεω για ολα τα παιδια που πανε θετικη.να φυγουνε να πανε αλλου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
παντως ξανα θεωρητικη δεν πηγαινω....το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου....
ναι αλλα μια χαρα τα καταφερεσ.............
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
εγω παντως για πλακα το ειπαΑυτο που μου τη δινει με ορισμενα παιδια της θετικης ειναι οτι νομιζουν πως ειναι στην πιο δυσκολη κατευθυνση και το παιρνουν πανω τους θεωρωντας τις αλλες κατευθυνσεις κατωτερες.Το τονιζω δεν το λεω για ολα τα παιδια που πανε θετικη.
thanous18
Περιβόητο μέλος
το καταλαβες απο το αρχαιο ρητο που εβαλα ε? ενταξει μωρε.... χωρις να θελω να περιαυτολογησω τα πηγα απλα καταπληκτικαναι αλλα μια χαρα τα καταφερεσ.............
roseberry
Διάσημο μέλος
το καταλαβες απο το αρχαιο ρητο που εβαλα ε? ενταξει μωρε.... χωρις να θελω να περιαυτολογησω τα πηγα απλα καταπληκτικα
οχι μονο απο το ρητο αλλα και με τη σχολη που περασεσ............!!!!!!!!
thanous18
Περιβόητο μέλος
ειπα να το παω στο σοβαρο....εγω παντως για πλακα το ειπα
-----------------------------------------
ε τωρα.... παιχνιδακι ηταν για εναν σαν και μενα.....:fss::fss:οχι μονο απο το ρητο αλλα και με τη σχολη που περασεσ............!!!!!!!!
amakiller
Νεοφερμένος
Θετικη-τεχνολογικη? Ειμαι μαθητης της α-γυμνασιου
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις πολυ καιρο ακομα μπροστα σου...Στο μελλον μπορει να σου αρεσουν τα μαθηματικα η τα αρχαια και θα κατασταλαξεις...Παιδια εγω ειμαι καλος στην φυσικη-χημεια και στην πληροφορικη , και δεν ειμαι και τοσο καλος στα μαθηματικα, για αρχαια δεν συζηταμε, αστα να πανε, ποια κατεθυθνση να παρω ?
Θετικη-τεχνολογικη? Ειμαι μαθητης της α-γυμνασιου
Emma2
Νεοφερμένος
Aν δε σου αρέσει...Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για οικονομικά και τέτοια μπορεί να σου αρέσει.
Δεν μ'αρέσει καθόλου ό,τι έχει σχέση με οικονομία
Φφ... ελπίζω να μπορέσω να επιλέξω ανάμεσα στην τεχνολογική και στην θετική σύντομα...
Πάντως θεωρητική δεν θα πήγαινα με τπτ!!! Παιδιά, εσείς που πάτε θεωρητική πως αντέχετε με τα αρχαία;;:s
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μ'αρέσει καθόλου ό,τι έχει σχέση με οικονομία
Φφ... ελπίζω να μπορέσω να επιλέξω ανάμεσα στην τεχνολογική και στην θετική σύντομα...
Πάντως θεωρητική δεν θα πήγαινα με τπτ!!! Παιδιά, εσείς που πάτε θεωρητική πως αντέχετε με τα αρχαία;;:s
E γούστα είναι αυτά!! (Δεν είμαι της θεωρητικής...)
thanous18
Περιβόητο μέλος
αμ μπραβο γουστα ειναι... εγω θα σε ρωτησω πως αντεχεις αυτες τις φυσικες και τα μαθηματικαΔεν μ'αρέσει καθόλου ό,τι έχει σχέση με οικονομία
Emma2
Νεοφερμένος
αμ μπραβο γουστα ειναι... εγω θα σε ρωτησω πως αντεχεις αυτες τις φυσικες και τα μαθηματικα
Σωστά!!
din@!!
Δραστήριο μέλος
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emma2
Νεοφερμένος
Παιδια,εχω κ εγω ενα 8εματακι με την κατευθυνση, κ δν μπορω να το λύσω με τιποτα!! Έχω βεβαια ενα χρονο μπροστα μου να το σκεφτω,αλλα εχω αγχωθει..... Λοιπον,εγω έχω ως σκοπό να σπουδάσω κάτι σχετικό με την βιολογια (ονειρό μου,Τμημα Μοριακης Βιολογιας στν Θρακη) Είμαι πολυ καλη σε αυτο τ μα8ημα,επισης σε χημεια,κ αρκετα καλη σε φυσικη (αυτα τ τρια ειναι κ τ αγαπημενα μ μαθηματα) .... δυστυχως ομως ειμαι ασχετη απο μα8ηματικα...δεν εχω αυτο που λενε "μαθηματικο μυαλο"...ετσι δυσκολεύομαι να παρω 8ετικη,η εστω τεχνολογικη......Από τν άλλη είμαι πολή καλη στν έκ8εση,μετρια στ αρχαια,και βαριεμαι τα μα8ηματα τσ 8εωρητικης οσο δν παει, παρολο που οι κα8ηγητριες των νεων ελεγαν οτι 8α γινομουν πολυ καλη φιλολογος!!! Εγω τωρα τ να κανω τ χρόνου? Να παρω μια κατευθυνση και να κανω κατι στ οποιο 8 ειμαι καλη αν κ δν 8 μ αρεσει(φιλολογικα) ή να παρω 8ετικη και να ακολουθησω αυτο που μου αρεσει ακομα και αμα ειμαι "στουρναρι" στα μαθηματικα?????Δεν 8α πελαγωσω με αυτο τ μαθημα??
Αφού σου αρέσουν όλα τα μαθήματα της θετικής και είσαι καλή σε αυτά (εκτός μαθηματικών) εγώ σου προτίνω να πας θετική!! Μην διαλέγεις θεωρητική αφού δεν σου αρέσει... Όσο για τα μαθηματικά... Πάνε φροντιστήριο και είμαι σίγουρη ότι θα τα πας μια χαρα!!
-----------------------------------------
ειμαι αναμεσα σε τεχνολογικη +θετικη...αλλ μαλλον θετικη θα παω...
Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι... Και δεν ξέρω ακόμα
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια,εχω κ εγω ενα 8εματακι με την κατευθυνση, κ δν μπορω να το λύσω με τιποτα!! Έχω βεβαια ενα χρονο μπροστα μου να το σκεφτω,αλλα εχω αγχωθει..... Λοιπον,εγω έχω ως σκοπό να σπουδάσω κάτι σχετικό με την βιολογια (ονειρό μου,Τμημα Μοριακης Βιολογιας στν Θρακη) Είμαι πολυ καλη σε αυτο τ μα8ημα,επισης σε χημεια,κ αρκετα καλη σε φυσικη (αυτα τ τρια ειναι κ τ αγαπημενα μ μαθηματα) .... δυστυχως ομως ειμαι ασχετη απο μα8ηματικα...δεν εχω αυτο που λενε "μαθηματικο μυαλο"...ετσι δυσκολεύομαι να παρω 8ετικη,η εστω τεχνολογικη......Από τν άλλη είμαι πολή καλη στν έκ8εση,μετρια στ αρχαια,και βαριεμαι τα μα8ηματα τσ 8εωρητικης οσο δν παει, παρολο που οι κα8ηγητριες των νεων ελεγαν οτι 8α γινομουν πολυ καλη φιλολογος!!! Εγω τωρα τ να κανω τ χρόνου? Να παρω μια κατευθυνση και να κανω κατι στ οποιο 8 ειμαι καλη αν κ δν 8 μ αρεσει(φιλολογικα) ή να παρω 8ετικη και να ακολουθησω αυτο που μου αρεσει ακομα και αμα ειμαι "στουρναρι" στα μαθηματικα?????Δεν 8α πελαγωσω με αυτο τ μαθημα??
Αν κυνηγήσεις το όνειρό σου όλα γίνονται!!! Οπότε προτείνω να ακολουθήσεις θετική και κάνε εξάσκηση στα μαθηματικά: λύσε ασκήσεις, να λες τις απορίες σου στον καθηγητή σου και να διαβάζεις συστηματικά γιατί όλα συνδέονται μεταξύ τους!!!
Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι... Και δεν ξέρω ακόμα
Αν σ'αρέσει η χημεία ή θέλεις να σπουδάσεις κάτι σχετικό με ιατρική κτλ πήγαινε θετική!
Αν πάλι δεν σ' αρέσει η χημεία και θες να σπουδάσεις κάτι σχετικό με Πολυτεχνείο κτλ πήγαινε τεχνολογική!
Αυτό σε συμβουλέυω, βέβαια δική σου είναι η απόφαση!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39179&page=101#1010
roulitca94
Νεοφερμένος
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ Θεωρητική.γιατί εμάς μας ρωτάς πως αντέχουμε μαθηματικά και φυσική?πως αντέχετε με τα αρχαία;;:s
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβώς μαθηματικά-φυσική μπλιαχχχχχ , χημέια-βιολογία πάει κι έρχετε.Εγώ Θεωρητική.γιατί εμάς μας ρωτάς πως αντέχουμε μαθηματικά και φυσική?
Ενοείτε ότι θα πάω θεωρητική!
Αρχαία,Έκθεση,Λατινικά,Ιστορία,Λογοτεχνεία... Τα λατρεύωωω!!!
:no1::xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.