Γενικό -  Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

• Thread starter Thread starter Normal
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 177)
  • Θεωρητική

Ψήφοι: 58 32,8%
  • Θετική

Ψήφοι: 81 45,8%
  • Τεχνολογή

Ψήφοι: 38 21,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    177
Θετική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστευω οτι η θετικη ειναι η πιο πρακτικη κατευθυνση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε?

τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!!

Ααα έπρεπε να βάλετε poll.
Θεωρητική:inlove:

Θετική..

Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά.

Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων??

Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε?

δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος.

Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει....
Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική...
Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών....

ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα

εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω...:(..θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) :'(

σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο

εγώ θεωρητική 4ever:D

στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο!

σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία!

Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική!

δεν μου αρέσει το περιεχόμενο!

Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!!

και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή :( θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική...

Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά!

Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα...

ενω προτιμας τα αρχαια;:down::down::down::down::down:

Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! :P Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!!:lol:

Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου???

Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική.

Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! :P Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!!:lol:

Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου???

χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back