Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 18:24 Ο Normal έγραψε: #101 18-05-08 18:24 Θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η papaki124: #102 19-05-08 13:43 πιστευω οτι η θετικη ειναι η πιο πρακτικη κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:56 Ο jerar έγραψε: #103 19-05-08 13:56 Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdespina Εκκολαπτόμενο μέλος Η deppy! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η gdespina έγραψε: #104 19-05-08 14:33 τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:25 Η Hey Joy έγραψε: #105 19-05-08 20:25 Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η papaki124: #102 19-05-08 13:43 πιστευω οτι η θετικη ειναι η πιο πρακτικη κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:56 Ο jerar έγραψε: #103 19-05-08 13:56 Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdespina Εκκολαπτόμενο μέλος Η deppy! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η gdespina έγραψε: #104 19-05-08 14:33 τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:25 Η Hey Joy έγραψε: #105 19-05-08 20:25 Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστευω οτι η θετικη ειναι η πιο πρακτικη κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jerar Νεοφερμένο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:56 Ο jerar έγραψε: #103 19-05-08 13:56 Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gdespina Εκκολαπτόμενο μέλος Η deppy! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η gdespina έγραψε: #104 19-05-08 14:33 τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:25 Η Hey Joy έγραψε: #105 19-05-08 20:25 Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gdespina Εκκολαπτόμενο μέλος Η deppy! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η gdespina έγραψε: #104 19-05-08 14:33 τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:25 Η Hey Joy έγραψε: #105 19-05-08 20:25 Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τεχνολογική φυσικά και 1ο ή 2ο πεδίο, τα άλλα πεδία είναι δύσκολα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 20:25 Η Hey Joy έγραψε: #105 19-05-08 20:25 Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααα έπρεπε να βάλετε poll. Θεωρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kenny Νεοφερμένο μέλος Ο Kenny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Μαΐου 2008 στις 12:49 Ο Kenny έγραψε: #106 20-05-08 12:49 Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 13:22 Ο Chemwizard: #107 20-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Το καλύτερο μάθημα είναι τα μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Τα οποιά ειναι ολόιδια σε θετικη και τεχνολογική,οπότε το δίλημμα σου ειναι:βιολογία και χημεία,ή υπολογιστες και τεχνολογία επικοινωνιων?? Αρχική Δημοσίευση από jerar: Εγώ πάντως τη θεωρώ πολύ δύσκολη τη θετική βρε παιδιά. Πιστεύω ότι η θεωρητική είναι η πιο εύκολη απ' όλες. Δε νομίζετε? Click για ανάπτυξη... δε θα πας με κριτήριο τη δυσκολία,σε όλες η ίδια είναι.Σκεψου τι θελεις να ακολουθησεις.Ειναι μυθος το οτι η θετικη ειναι πιο δύσκολη.Απλα στο τρίτο πεδιο ειναι λιγο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμος. Αρχική Δημοσίευση από vamou90: Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Click για ανάπτυξη... ακριβως.Ειπαμε,μην ακούτε μυθους απο αναξιοπιστα ατομα Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: εγώ τώρα όπου να είναι τελειώνω την A λυκείου..και έχω μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω.....θεωρητή δεν παο gt δεν τα παο καθόλου καλά αλλα ούτε με την θετική είμαι σίγουρος...(είμαι τούβλο ε?) Click για ανάπτυξη... σκεψου και την αλλη λυση,ΕΠΑΛ. Στην τελική ΕΠΑΛ=Απολυτηριο + Πτυχίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιβή Νεοφερμένο μέλος Η βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η βιβή έγραψε: #108 21-05-08 17:39 εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ θεωρητική 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stroumfita Νεοφερμένο μέλος Η Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η Stroumfita: #109 21-05-08 17:53 στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην τεχνολογικη απο οσο ξερω απο το ΣΕΠ δν ειναι το 1ο πεδιο! ειναι τ 2ο,4ο κ 5ο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:08 Ο mark έγραψε: #110 23-05-08 13:08 σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκέφτομαι θετική στην β' και τεχνολογική στην γ΄ επειδή δεν μου αρέσει η βιολογία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:18 Ο Stelios3 έγραψε: #111 23-05-08 13:18 Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντος λεω η πιο μισητή είναι η βιολογια! Γιατί ρε παιδια δεν είναι τιποτα (πιστεύω) αντιθέτως είναι συναρπαστική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mark Νεοφερμένο μέλος Ο mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 13:37 Ο mark έγραψε: #112 23-05-08 13:37 δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μου αρέσει το περιεχόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 16:43 Η Myrtoula έγραψε: #113 27-05-08 16:43 Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι παρουσιαζω τα ιδια "συμπτωματα" με την "annoula"! Σιχαινομαι την χημεια και την φυσικη αλλα λατρευω την αλγεβρα.. Λατρευω βεβαια ειναι σχετικό.. Επισης ειμαι πλ καλυτερη στα φιλολογικά με τα οποία 8α ασχοληθώ κιόλας αφού ειμαι τρελή για ΝΟΜΙΚΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:06 Η Devina έγραψε: #114 27-05-08 18:06 και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ παιδιά θα πάω μάλλον θετική και αν δεν τα καταφέρω γιαί θέλει πολλά μαθηματικά που δεν είμαι καθόλου καλή θα αλλάξω στην Γ' λυκείου και θα πάω τεχνολογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:52 Ο Stelios3 έγραψε: #115 28-05-08 13:52 Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θετική και τεχνολογίκη έχουν τα ίδια μαθηματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo Killer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 123 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Leo Killer: #116 28-05-08 14:35 Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεωρητικη γιατι μισω τα μαθηματικα:nono: και τα υπολοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο Iliaso έγραψε: #117 28-05-08 14:48 ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενω προτιμας τα αρχαια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtoula Νεοφερμένο μέλος Η Μυρτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η Myrtoula έγραψε: #118 28-05-08 15:15 Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Haroulita Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Haroulita: #119 28-05-08 15:17 Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θεωρητική. Θέλω να περάσω μεταφραστικό ή νομική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 15:28 Ο Iliaso έγραψε: #120 28-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Myrtoula: Απ οτι καταλαβαινω υπαρχει μια γενικη δυσκολια στην επιλογη κατευθυνσης..! Ευτυχως που υπαρχει και το μαθημα του ΣΕΠ που μας βοηθαει!!! Τελος παντων, αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα του να αλλαξεις κατευθυνση στην γ' λυκειου??? Click για ανάπτυξη... χωρις να ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου , θα ελεγα οτι η πιο ιδανικη αλλαγη κατευθυνσης ειναι να πας απο θετικη τεχνολογικη. αυτο συμβαινει επειδη η τεχνολογικη με τη θετικη εχουν 2 κοινα μαθηματα(φυσικη+μαθηματικα) καθως και επειδη η τεχνολογια επικοινωνιων δν ειναι μαθημα των πανελληνιων.με οποιαδηποτε αλλη αλλαγη θα εισαι αναγκασμενη να αναπληρωσεις κενα. πχ αν πας απο θετικη θεωρητικη θα πρεπει να κανεις μαθηματικα προηγουμενων ταξεων επειδη ως γνωστον οι θεωρητικοι παρατανε τα μαθηματικα στο λυκειο(most times) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.