Ναι, αυτή είναι η σούπερ τέλεια πλοκή της ταινίας που αναπτύσσεται τόσο καλά και μερικοί τολμάνε να γράφουν και καλές κριτικές για αυτό το αίσχος.

Τώρα εις την επίλυση των αποριών.
1) Νομίζω ο ίδιος είναι. Τώρα τι ρόλο βαράει ούτε εγώ κατάλαβα.
2) Αρχικά θα σου απαντούσα γιατί είναι βλαμμένη αλλά επειδή είναι ο καλύτερος χαρακτήρας (με τη γιαγιά) θα μπω στη διαδικασία να κάνω δύο υποθέσεις.
Πρώτον γιατί η παραλία μπορεί να είναι κάποιο πρόσχημα για να πάει τα παιδιά στο σπίτι με τους βιαστές ή ότι σκατά είναι και
δεύτερον γιατί είχε αρκετά πεσμένη αυτοεκτίμηση μετά απο αυτό που έγινε στο σπίτι και ήθελε επίσης να το αποφύγει. Πάντως η σκηνή ήταν λίγο μπρρρ.

3) Δεν μπορώ να απαντήσω αν δεν χρησιμοποιήσω τη φράση "ο τύπος δε στέκει στα καλά του" γιατί ούτε εγώ κατάλαβα.
4) Ναι. Και μάλιστα πήγε να το πει στη μαμά ή στη γιαγιά, δε θυμάμαι σε ποια ακριβώς, και την αγνόησε παντελώς. Εμπλέκεται αυτός ο τύπος επειδή θέλει ο πατέρας της Ελένης να αναγνωρίσει τα παιδιά ως δικά του λόγω της πρόνοιας. Και επειδή το κοριτσάκι ήταν μικρότερο απο όλους, προφανώς έπεσε θύμα για το παγωτό που έφαγε και για την ψυχασθένεια του παππού της. (τραγικό)
5) Δεν είμαι σίγουρη πως τα ξέρει αλλά όπως είπα και αφού είδα τη ταινία, μπορεί και τα ίδια τα παιδιά της να είναι προϊόντα βιασμού. Αν παρατήρησε κανείς, ο πατέρας της κάθε φορά που πήγαινε να σηκώσει τη φωνή της έδινε κάτι χάπια. Και όταν πήγε η πρόνοια έτρεξε να πει πως είναι "αγνώστου πατρός" για να καλύψει μάλλον τον βιασμό.
Θα μπορούσα να κάνω υποθέσεις για τα άκυρα πράγματα που πετάχτηκαν στη ταινία αλλά μάλλον είναι κάποιος συμβολισμός του Αβρανά (όπως ήταν και η γάτα στο κυνόδοντα τον οποίο μάλλον αποτυχημένα προσπάθησε να μιμηθεί και το πέτυχε μόνο στις απρόσωπες ερμηνείες) τον οποίο ξέρει μόνο ο ίδιος.