meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 15:41 Η meetmeinmontauk: #6.861 03-07-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τι, πως? Εγώ προχτές την είδα, και τη θεωρώ ήδη ένα από τα cult διαμαντάκια του αυστραλέζικου κινηματογράφου. Δεν είναι από τις ταινίες που τις βλέπεις ούτε για την πλοκή ούτε για τις ερμηνείες, αλλά για την αισθητική τους. Η αυστηρή βικτωριανή ατμόσφαιρα σε αντίθεση με την πρωτόγονη φύση, τα σκηνικά, η μουσική με τους αυλούς, όλα αυτά με υπνώτισαν. Click για ανάπτυξη... αχα! ώστε εσύ είσαι λοιπόν που έγραψες κάτι σχετικό για την ταινία στο tumblr, το είδα και αποφάσισα να τη δω? εσύ είσαι μάλλον κοίτα, εμένα η αισθητική αυτή δεν με τραβάει καθόλου. το κατάλαβα αμέσως πως τέτοιο στυλ ταινιών δεν είναι για όλους (και δεν το λέω για κακό). αν δω ταινία, θέλω να με καθηλώσει η πλοκή. και η πλοκή αυτής της ταινίας.... άστα να πάνε, μηδέν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 16:01 Η Akatanomasty: #6.862 03-07-15 16:01 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αχα! ώστε εσύ είσαι λοιπόν που έγραψες κάτι σχετικό για την ταινία στο tumblr, το είδα και αποφάσισα να τη δω? εσύ είσαι μάλλον κοίτα, εμένα η αισθητική αυτή δεν με τραβάει καθόλου. το κατάλαβα αμέσως πως τέτοιο στυλ ταινιών δεν είναι για όλους (και δεν το λέω για κακό). αν δω ταινία, θέλω να με καθηλώσει η πλοκή. και η πλοκή αυτής της ταινίας.... άστα να πάνε, μηδέν! Click για ανάπτυξη... Heh αν εννοείς κάποια gif τότε μάλλον σε πήρα στο λαιμό μου . Συμφωνώ, συνήθως ούτε εγώ είμαι φαν τόσο girly ταινιών αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε, δεν το κρύβω!( έλα το μυστήριό της το είχε) Άλλη ταινία¨που είδα¨αυτές τι μέρες: Volver ( Γύρνα Πίσω) του Almodovar. Αυτός ο άνθρωπος έχει φανατικούς εχθρούς και οπαδούς. Γενικά η-ηθελημένα- κιτς αισθητική του άλλους τους απωθεί (βάλτε γυαλιά ηλίου αν θέλετε να δείτε την ταινία)κι άλλοι την αποθεώνουν. Πάντως οι γυναικείοι χαρακτήρες που έχτισε μου άρεσαν, ήταν καθημερινές δυναμικές γυναίκες και γενικά είναι μια ταινία που φαντάζομαι γιαγιά, μαμά και κόρη να τη βλέπουν μαζί. Σειρά έχει η κακή εκπαίδευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 17:12 Η Alma Libre: #6.863 03-07-15 17:12 Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:42 Η meetmeinmontauk: #6.864 03-07-15 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:44 Η Emilouko έγραψε: #6.865 03-07-15 21:44 Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τι, πως? Εγώ προχτές την είδα, και τη θεωρώ ήδη ένα από τα cult διαμαντάκια του αυστραλέζικου κινηματογράφου. Δεν είναι από τις ταινίες που τις βλέπεις ούτε για την πλοκή ούτε για τις ερμηνείες, αλλά για την αισθητική τους. Η αυστηρή βικτωριανή ατμόσφαιρα σε αντίθεση με την πρωτόγονη φύση, τα σκηνικά, η μουσική με τους αυλούς, όλα αυτά με υπνώτισαν. Click για ανάπτυξη... αχα! ώστε εσύ είσαι λοιπόν που έγραψες κάτι σχετικό για την ταινία στο tumblr, το είδα και αποφάσισα να τη δω? εσύ είσαι μάλλον κοίτα, εμένα η αισθητική αυτή δεν με τραβάει καθόλου. το κατάλαβα αμέσως πως τέτοιο στυλ ταινιών δεν είναι για όλους (και δεν το λέω για κακό). αν δω ταινία, θέλω να με καθηλώσει η πλοκή. και η πλοκή αυτής της ταινίας.... άστα να πάνε, μηδέν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 16:01 Η Akatanomasty: #6.862 03-07-15 16:01 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αχα! ώστε εσύ είσαι λοιπόν που έγραψες κάτι σχετικό για την ταινία στο tumblr, το είδα και αποφάσισα να τη δω? εσύ είσαι μάλλον κοίτα, εμένα η αισθητική αυτή δεν με τραβάει καθόλου. το κατάλαβα αμέσως πως τέτοιο στυλ ταινιών δεν είναι για όλους (και δεν το λέω για κακό). αν δω ταινία, θέλω να με καθηλώσει η πλοκή. και η πλοκή αυτής της ταινίας.... άστα να πάνε, μηδέν! Click για ανάπτυξη... Heh αν εννοείς κάποια gif τότε μάλλον σε πήρα στο λαιμό μου . Συμφωνώ, συνήθως ούτε εγώ είμαι φαν τόσο girly ταινιών αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε, δεν το κρύβω!( έλα το μυστήριό της το είχε) Άλλη ταινία¨που είδα¨αυτές τι μέρες: Volver ( Γύρνα Πίσω) του Almodovar. Αυτός ο άνθρωπος έχει φανατικούς εχθρούς και οπαδούς. Γενικά η-ηθελημένα- κιτς αισθητική του άλλους τους απωθεί (βάλτε γυαλιά ηλίου αν θέλετε να δείτε την ταινία)κι άλλοι την αποθεώνουν. Πάντως οι γυναικείοι χαρακτήρες που έχτισε μου άρεσαν, ήταν καθημερινές δυναμικές γυναίκες και γενικά είναι μια ταινία που φαντάζομαι γιαγιά, μαμά και κόρη να τη βλέπουν μαζί. Σειρά έχει η κακή εκπαίδευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 17:12 Η Alma Libre: #6.863 03-07-15 17:12 Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:42 Η meetmeinmontauk: #6.864 03-07-15 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:44 Η Emilouko έγραψε: #6.865 03-07-15 21:44 Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: αχα! ώστε εσύ είσαι λοιπόν που έγραψες κάτι σχετικό για την ταινία στο tumblr, το είδα και αποφάσισα να τη δω? εσύ είσαι μάλλον κοίτα, εμένα η αισθητική αυτή δεν με τραβάει καθόλου. το κατάλαβα αμέσως πως τέτοιο στυλ ταινιών δεν είναι για όλους (και δεν το λέω για κακό). αν δω ταινία, θέλω να με καθηλώσει η πλοκή. και η πλοκή αυτής της ταινίας.... άστα να πάνε, μηδέν! Click για ανάπτυξη... Heh αν εννοείς κάποια gif τότε μάλλον σε πήρα στο λαιμό μου . Συμφωνώ, συνήθως ούτε εγώ είμαι φαν τόσο girly ταινιών αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε, δεν το κρύβω!( έλα το μυστήριό της το είχε) Άλλη ταινία¨που είδα¨αυτές τι μέρες: Volver ( Γύρνα Πίσω) του Almodovar. Αυτός ο άνθρωπος έχει φανατικούς εχθρούς και οπαδούς. Γενικά η-ηθελημένα- κιτς αισθητική του άλλους τους απωθεί (βάλτε γυαλιά ηλίου αν θέλετε να δείτε την ταινία)κι άλλοι την αποθεώνουν. Πάντως οι γυναικείοι χαρακτήρες που έχτισε μου άρεσαν, ήταν καθημερινές δυναμικές γυναίκες και γενικά είναι μια ταινία που φαντάζομαι γιαγιά, μαμά και κόρη να τη βλέπουν μαζί. Σειρά έχει η κακή εκπαίδευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 17:12 Η Alma Libre: #6.863 03-07-15 17:12 Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:42 Η meetmeinmontauk: #6.864 03-07-15 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:44 Η Emilouko έγραψε: #6.865 03-07-15 21:44 Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:42 Η meetmeinmontauk: #6.864 03-07-15 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2015 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:44 Η Emilouko έγραψε: #6.865 03-07-15 21:44 Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τώρα που είπατε Almodovar, θέλω να δω το "Δέρμα που κατοικώ" αλλά δεεεεεν. Όοοοοοοχι ακόμη. Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 21:44 Η Emilouko έγραψε: #6.865 03-07-15 21:44 Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 01:27 Η Alma Libre: #6.866 04-07-15 01:27 Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το American History X. Είμαι έτοιμη να κλάψω. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΜΑ, ΠΩΣ; Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το έχω κατεβάσει αυτό που λες Alma. Είναι στο watchlist. Από Almodovar έχω δει το Relatos Salvajes και το La Mala Educacion. Πολύ καλά και τα δυο. Το πρώτο έχει κωμικά στοιχεία και το δεύτερο είναι δράμα με μυστήριο .Και τα δυο πραγματεύονται κοινωνικά ζητήματα. :p Click για ανάπτυξη... Το Mala Educacion είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν ως κακή εκπαίδευση, υποθέτω. Το έψαξα στο imdb. Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Γιατί βρε? Για κάτσε να την ψάξω edit: ψιλοβλακειούλα μου φάνηκε από την περιγραφή. βέβαια οι περιγραφές συνήθως απέχουν πολύυυ από την ουσία της ταινίας. ίσως τη δω κι εγώ Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πως είναι ανατριχιαστική και αηδία και διστάζω. Βέβαια εδώ θα μου πείτε θέλω να δω Παζολίνι, τα άλλα με πείραξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:28 Η Alma Libre: #6.867 13-07-15 15:28 Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το Womb και το Breakfast Club. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο βέβαια είναι λιγάκι ανώμαλο αλλά οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 15:29 Η Gate4 έγραψε: #6.868 13-07-15 15:29 Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο αυτοκράτορας έχει κέφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #6.869 13-07-15 16:08 The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Insider Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 18:38 Η Anonyme έγραψε: #6.870 13-07-15 18:38 The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Red Shoes [1948] Η πλοκή μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά κλασική, αφού βλέπουμε μια νεαρή χορεύτρια, η οποία καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερά της πάθη, τον χορό και τον έρωτα. Γενικά βλέπεται ευχάριστα καθώς έχει καλές ερμηνείες και εξαιρετική μουσική. Δεν είμαι σίγουρη σε ποιο είδος κατατάσσεται, μάλλον στο δράμα. Δεν θεωρείται τυχαία μία από τις καλύτερες παραγωγές σχετικά με τον χορό, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μην τη δείτε. Προσωπικά πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και το κλίμα του κινηματογράφου που ήταν κάπως απόκοσμο, όπως και η ταινία. Τα κινηματογραφικά νέα της εβδομάδας: α) Έχει στο Βοξ, στα Εξάρχεια, αφιέρωμα στον Hitchcock. β) Το Άστυ, μετά το Ταινόραμα, κάνει φεστιβάλ David Lynch με 2 ταινίες του / μέρα (ένα εισιτήριο, 9-22/7). γ) Από τις 16/7 θα ξεκινήσει να προβάλλεται επανέκδοση του Double Indemnity (1944), ενός απ' τα καλύτερα film noir όλων των εποχών. Να παίζονται οι ταινίες που σ' αρέσουν και να μην έχεις φράγκο να πας σινεμά, μη σας τύχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2015 στις 21:19 Η Gate4 έγραψε: #6.871 13-07-15 21:19 The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Proposal ωραία κομμωδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 08:43 Η meetmeinmontauk: #6.872 14-07-15 08:43 εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ παιδιά μου ξαναείδα όλα τα saw και θαυμάζω για ακόμη μία φορά την ευφυΐα των σεναριογράφων Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2015 στις 11:07 Η Gate4 έγραψε: #6.873 14-07-15 11:07 Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ruby Sparks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IkCa Νεοφερμένο μέλος Η IkCa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 01:16 Η IkCa έγραψε: #6.874 15-07-15 01:16 carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
carlito's way..πολύ ωραία ταινία, σίγουρα must για τους φαν του al pacino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.309 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 11:50 Ο Jack of Spades: #6.875 15-07-15 11:50 Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η κορυφαία τριλογία supernatural horror/thriller ταινιών της δεκαετίας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο...εκτός αν μας ετοιμάζουν κι άλλη αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:01 Ο Sommerfeld: #6.876 20-07-15 13:01 Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anarchy Parlor(2015), απο τις σπανιες horror Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 13:40 Η Nancy2 έγραψε: #6.877 20-07-15 13:40 The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The King's Speech. Αρκετά καλογραμμένη, ωραίες ερμηνείες και δεν κουράζει, μολονότι κρατάει σχεδόν δυο ώρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billie perrakis Νεοφερμένο μέλος Ο billis p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 14:52 Ο billie perrakis: #6.878 20-07-15 14:52 ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειδα χθες στο mega το χαμογελο της μονα λιζα με την τζουλια ρομπερτς ωραια ταινια και εξαιρετικη ηθοποιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:39 Ο Sommerfeld: #6.879 20-07-15 21:39 Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 342 343 344 345 346 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 344 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Sinister(2012) και Insidious(2015), μπορώ να πω δύο αρκετά αξιολογες ταινίες που θα μπορουσαν να καθιλώσουν τον οποιονδήποτε...6,5/10 ηυ μια, 7/10 η άλλη κατ΄έμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 21:43 Η Loreley έγραψε: #6.880 20-07-15 21:43 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Loreley σκέφτομαι να δω το Insider, είναι καλό? πως σου φάνηκε? Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, πιστεύω αξίζει να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.