a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 17:06 Η a posse ad esse: #6.901 28-07-15 17:06 Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 17:14 Η Emilouko έγραψε: #6.902 28-07-15 17:14 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:21 Η *Serena* έγραψε: #6.903 28-07-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ίσως να είναι και το θρίλερ που έχω δει περισσότερες φορές μετά τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ. Γενικά δεν είμαι φαν των θρίλερ, το Ghost Ship το είχα βρει μέτριο, αλλά θα μπορούσα να βλέπω για ώρες την σκηνή που αρχίζει. Να δω Clockwork Orange ή Dead Poets Society? Έχω κατεβάσει και τα δύο και δε ξέρω ποιο να πρωτοδώ. Click για ανάπτυξη... Βασικά ναι η πρώτη σκηνή παίζει να είναι και η καλύτερη της ταινίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariosOik Νεοφερμένο μέλος Ο MariosOik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:39 Ο MariosOik: #6.904 28-07-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:11 Η meetmeinmontauk: #6.905 31-07-15 11:11 Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 17:14 Η Emilouko έγραψε: #6.902 28-07-15 17:14 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:21 Η *Serena* έγραψε: #6.903 28-07-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ίσως να είναι και το θρίλερ που έχω δει περισσότερες φορές μετά τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ. Γενικά δεν είμαι φαν των θρίλερ, το Ghost Ship το είχα βρει μέτριο, αλλά θα μπορούσα να βλέπω για ώρες την σκηνή που αρχίζει. Να δω Clockwork Orange ή Dead Poets Society? Έχω κατεβάσει και τα δύο και δε ξέρω ποιο να πρωτοδώ. Click για ανάπτυξη... Βασικά ναι η πρώτη σκηνή παίζει να είναι και η καλύτερη της ταινίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariosOik Νεοφερμένο μέλος Ο MariosOik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:39 Ο MariosOik: #6.904 28-07-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:11 Η meetmeinmontauk: #6.905 31-07-15 11:11 Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:21 Η *Serena* έγραψε: #6.903 28-07-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ίσως να είναι και το θρίλερ που έχω δει περισσότερες φορές μετά τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ. Γενικά δεν είμαι φαν των θρίλερ, το Ghost Ship το είχα βρει μέτριο, αλλά θα μπορούσα να βλέπω για ώρες την σκηνή που αρχίζει. Να δω Clockwork Orange ή Dead Poets Society? Έχω κατεβάσει και τα δύο και δε ξέρω ποιο να πρωτοδώ. Click για ανάπτυξη... Βασικά ναι η πρώτη σκηνή παίζει να είναι και η καλύτερη της ταινίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariosOik Νεοφερμένο μέλος Ο MariosOik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:39 Ο MariosOik: #6.904 28-07-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:11 Η meetmeinmontauk: #6.905 31-07-15 11:11 Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ίσως να είναι και το θρίλερ που έχω δει περισσότερες φορές μετά τον εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ. Γενικά δεν είμαι φαν των θρίλερ, το Ghost Ship το είχα βρει μέτριο, αλλά θα μπορούσα να βλέπω για ώρες την σκηνή που αρχίζει. Να δω Clockwork Orange ή Dead Poets Society? Έχω κατεβάσει και τα δύο και δε ξέρω ποιο να πρωτοδώ. Click για ανάπτυξη... Βασικά ναι η πρώτη σκηνή παίζει να είναι και η καλύτερη της ταινίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariosOik Νεοφερμένο μέλος Ο MariosOik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2015 στις 18:39 Ο MariosOik: #6.904 28-07-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:11 Η meetmeinmontauk: #6.905 31-07-15 11:11 Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από a posse ad esse: Το Donnie Darko. Καταπληκτική αν και αρκετά περίπλοκη Click για ανάπτυξη... Είναι η αγαπημένη μου ταινία. Απλά μοναδική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:11 Η meetmeinmontauk: #6.905 31-07-15 11:11 Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dallas Buyers Club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 11:23 Η Ερινύς έγραψε: #6.906 31-07-15 11:23 Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Léon-The Professional Πολύ καλή ταινία (αγαπώ Jean Reno) και το ντεμπούτο της Natalie Portman επίσης 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2015 στις 13:02 Η Anonyme έγραψε: #6.907 31-07-15 13:02 Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Double Indemnity (1944) - Bily Wilder Ασφαλιστής ερωτεύεται τη σύζυγο ενός πελάτη του κι αποφασίζουν να οργανώσουν τον τέλειο φόνο, ώστε να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας και να ζήσουν happily ever after. Μόνο που… Υπέροχο film noir που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για ολόκληρο το είδος. Εξαιρετική η χρήση του φωτός, οι διάφοροι συμβολισμοί καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας σχετικά με την καταδικασμένη φύση του ανθρώπου, καθώς και το ενδιαφέρον και όχι τόσο αναμενόμενο plot twist. Επίσης, τι να πει κανείς για τις ερμηνείες, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά απίστευτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 12:10 Η Ερινύς έγραψε: #6.908 01-08-15 12:10 Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μανταρίνια 8/10 (κυλούσε λίγο αργά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gnx Νεοφερμένο μέλος Ο Gnx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 13:52 Ο Gnx έγραψε: #6.909 01-08-15 13:52 Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιστορίες για αγρίους. Πολύ καλή ταινία (9/10) το μόνο μειονεκτημα είναι ότι μιλουν ισπανικα οπότε έπρεπε να ειμαι προσηλωμενος στους υποτιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:15 Η Alma Libre: #6.910 01-08-15 18:15 Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 18:22 Ο palio_melos: #6.911 01-08-15 18:22 Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 21:47 Ο Xaris SSSS: #6.912 01-08-15 21:47 https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.imdb.com/title/tt0373469/?ref_=nv_sr_1 7/10 από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:24 Η meetmeinmontauk: #6.913 01-08-15 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Είδα (επιτέλους) το Dead Poets Society. Δε θέλω να συζητήσω για το κλάμα που έριξα στις τελευταίες σκηνές. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2015 στις 22:40 Η Alma Libre: #6.914 01-08-15 22:40 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Παρακολουθούσες ποτέ φιλαράκια? υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάνουν μια συζήτηση για αυτή την ταινία. μια από τις ηθοποιούς είπε πως λυπάται τις 2 ώρες που σπατάλησε στο σινεμά για να την δει. είπε πως το παιδί θα μπορούσε να γραφτεί στη θεατρική ομάδα του σχολείου του και ύστερα να κυνηγήσει τ' όνειρό του. εγώ δε λέω τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σου. (σόρρυ που στο χαλάω) Click για ανάπτυξη... Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 01:35 Ο Alan έγραψε: #6.915 02-08-15 01:35 A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A Clockwork Orange . 9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:33 Η Alma Libre: #6.916 02-08-15 02:33 Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2015 Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Harken: A Clockwork Orange . 9/10 Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 02:55 Ο Alan έγραψε: #6.917 02-08-15 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό τελείωσα μόλις τώρα! Click για ανάπτυξη... Και πως σου φάνηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:01 Η Emilouko έγραψε: #6.918 02-08-15 03:01 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Horrible Bosses 2 (Περισσότερο θυμάμαι να μου άρεσε το 1ο) The Duff (Είχα καιρό να δω λυκειοχαζοταινία) Love, Rosie (Εδώ μάλιστα, αγγλική προφορά ) Click για ανάπτυξη... Γτφ ρε ηλια; χαχαχα Δε στο 'χα Τις εχω τις 2 τελευταιες.Διαβασα και το βιβλίο Love, Rosie. Καλούλι ήταν ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 03:48 Ο Dmzk έγραψε: #6.919 02-08-15 03:48 Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Spirited away 10/10 would watch again Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2015 στις 10:20 Η meetmeinmontauk: #6.920 02-08-15 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δεν έβλεπα ποτέ, όχι. Spoiler Το θέμα ήταν οτι ο πατέρας ΔΕΝ άφηνε τον Neil να ασχοληθεί με το θέατρο όμως. Όχι οτι δε μπορούσε να γραφτεί, προφανώς και μπορούσε. Click για ανάπτυξη... εγώ δε λέω τίποτα, απλά σου παρέθεσα και μια αντίθετη άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.