Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 14:55 Η Alma Libre: #6.621 01-03-15 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: @αλμα ναι εγώ την έχω δει και μου άρεσε, να την δεις! Click για ανάπτυξη... Την έχω κατεβάσει και μετράω μέρες. Αξίζει να την δω επόμενη (μόλις τελειώσω 1η σίζον χάνιμπαλ) ή να δω το Fight Club? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:04 Η Mάιρα έγραψε: #6.622 01-03-15 15:04 Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Η Alma Libre: #6.623 01-03-15 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Ο tasos1195: #6.624 01-03-15 15:10 The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:18 Η Mάιρα έγραψε: #6.625 01-03-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: @αλμα ναι εγώ την έχω δει και μου άρεσε, να την δεις! Click για ανάπτυξη... Την έχω κατεβάσει και μετράω μέρες. Αξίζει να την δω επόμενη (μόλις τελειώσω 1η σίζον χάνιμπαλ) ή να δω το Fight Club? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:04 Η Mάιρα έγραψε: #6.622 01-03-15 15:04 Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Η Alma Libre: #6.623 01-03-15 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Ο tasos1195: #6.624 01-03-15 15:10 The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:18 Η Mάιρα έγραψε: #6.625 01-03-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Η Alma Libre: #6.623 01-03-15 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Ο tasos1195: #6.624 01-03-15 15:10 The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:18 Η Mάιρα έγραψε: #6.625 01-03-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Ανάλογα τα γούστα σου και τι σου αρέσει περισσότερο. Ας πούμε εγώ την ταινία art of getting by θα την έβλεπα όταν ήθελα να ξεκουραστώ και να ξεχαστώ ενώ την άλλη όταν είχα όρεξη να δω μια καλή ταινία. Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:10 Ο tasos1195: #6.624 01-03-15 15:10 The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:18 Η Mάιρα έγραψε: #6.625 01-03-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:18 Η Mάιρα έγραψε: #6.625 01-03-15 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ρε συ, μαζεύω μαζεύω ταινίες να δω και κάθε φορά τα ίδια. Αυτές οι δύο είναι οι πρώτες που κατέβασα στο πισι και ακόμη να τις δω, κάθε φορά λέω θα δω την μια, και καταλήγω σε κάτι άκυρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, σύνολο είναι 3 ώρες και οι δύο μαζί, ή 3,5. Ίσως τις δω μπακ του μπακ. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Άστα και εγώ την είχα ψιλοβαρεθεί, είχα διαβάσει και το βιβλίο οπότε ήξερα τι θα γίνει. Βέβαια και για αυτή την ταινία είχαν πει ένα σωρό ενώ στην ουσία δεν ήταν κάτι το wow. Ντάξει, το χαν μεγαλοποιήσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 15:23 Η Alma Libre: #6.626 01-03-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Πρέπει να παίρνουν σειρά λοιπόν! γιατί όπως πάει θα κατεβάσεις άλλες ταινίες και αυτές δεν θα τις δεις ποτέ. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη στιγμή έχω πολύ λίγες στο πσ (λόγω ανεπαρκούς μνήμης κυρίως) τις οποίες πρέπει να δω. Λελ. Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: The fault in our stars. Ψιλομελόδραμα. Ψιλοβαρέθηκα. 6/10 Click για ανάπτυξη... Το TFIOS δεν ήταν σχετικά κακή ταινία, κινούταν όμως γρήγορα (όποιοι διάβασαν το βιβλίο καταλαβαίνουν τι εννοώ). Είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία μιας 15χρονης που βλέπει ξανά και ξανά ελπίζοντας να καρκινιάσει και να βρει τον Augustus της. Εγώ είχα διαβάσει ξανά και ξανά το βιβλίο απο την άλλη, την ταινία δεν άντεξα να την δω δεύτερη φορά. Δε ξέρω, ήταν ίσως υπερβολική και λυπηρή. Ενώ στο βιβλίο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Σαν μεταφορά είναι καλή όμως. Αλλά αλλιώς το αντιλαμβάνεται το 15χρονο, αλλιώς ο 25άρης και αλλιώς η μάνα μου ας πούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:03 Ο jj! έγραψε: #6.627 01-03-15 16:03 Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Big Hero 6 Μου άρεσε πολύ Καιρό είχα να δω παιδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 16:47 Ο Τάσος97 έγραψε: #6.628 01-03-15 16:47 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Hunger Games: Mockingjay Part 1 δεν ξέρω περίμενα κάτι καλύτερο μετά το catching fire... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:07 Ο salazar έγραψε: #6.629 01-03-15 17:07 Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Run Lola Run (1998 ) Αρκετά ωραία ταινία με μικρή διάρκεια αλλά σε κρατάει σε αγωνία.Βασικά μου άρεσε γιατί ασχολείται με ένα ερώτημα που λίγο πολύ μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στην ζωή μας :"Τι θα είχε συμβεί εάν..? " Ντάξει το μαλλί της Lola απλά epic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:50 Ο Alan έγραψε: #6.630 01-03-15 17:50 Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 18:15 Η Emilouko έγραψε: #6.631 01-03-15 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Harken: Memento.Ντάξει,καλή ήταν,Nolan ήταν . Click για ανάπτυξη... Οχι ντάξει καλή Τέθπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 19:29 Η Αγγελική!!!: #6.632 01-03-15 19:29 Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eat, Pray, Love Με την Julia Roberts και τον Javier Bardem. Ήταν ωραία με ερμηνείες που μου άρεσαν πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:09 Ο Alan έγραψε: #6.633 01-03-15 20:09 Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Predestination.Αρκετά ενδιαφέρουσα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Equilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:29 Ο Equilibria: #6.634 01-03-15 20:29 The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Imitation game,9/10 εξαιρετική ερμηνεία του Cumberbatch,και τροφή για σκέψη η ταινία για ορισμένες πτυχές της κοινωνίας μας οι οποίες εξακολουθούν να είναι απαρχαιωμένες *cough cough* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #6.635 02-03-15 12:47 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 12:50 Η Mάιρα έγραψε: #6.636 02-03-15 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:22 Ο salazar έγραψε: #6.637 02-03-15 14:22 Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wild Strawberries του Ingmar Bergman.9/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 14:33 Η Emilouko έγραψε: #6.638 02-03-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: αν έβλεπες πιο πάνω και γω τα ίδια λέω αλλά ήθελες να την δεις, όχι μπράβο σου Click για ανάπτυξη... Αχ τώρα το 'δα . Ε και πάλι θα το έβλεπα από περιέργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 15:55 Η Alma Libre: #6.639 02-03-15 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 330 331 332 333 334 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 332 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: 50 shades of grey. Ποσο μάπα . Ακόμη και το βιβλίο ήταν καλύτερο. Ο.o Κακογυρισμενη τσόντα στην ουσία . Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ούτε καν το σαδισμό δεν πραγματεύεται σωστα. Ηλιθιο love story.Εντελώς αδύναμες ερμηνείες. Γενικά waste of time. Click για ανάπτυξη... Τσόντα με σενάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2015 στις 16:26 Η Mάιρα έγραψε: #6.640 02-03-15 16:26 πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαρτίου 2015
πολύ ωραία ταινία! με έκανε να λυπηθώ όμως που δεν έχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία, αχ αυτό είναι το κακό με τις καλές ταινίες, που στο τέλος τους σου αφήνουν πολλές επιθυμίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.