iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Ο iGiannis έγραψε: #301 20-09-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από migi: Εμένα το λύκειο μια χαρά μου φαίνετε…πολύ καλύτερο από το γυμνάσιο!!!Ειδικά με τους καθηγητές στο σχολείο μου είμαι πολύ ευχαριστημένη (μέχρι τώρα) :xixi:… Καλά εννοείται ότι είναι και λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα….και οι απαιτήσεις που έχουν από μας είναι περισσότερες….και από εκεί που ήμασταν οι μεγαλύτεροι γίναμε οι μικρότεροι...αλλά πιστεύω ότι και εγώ και όλοι μας μια χαρά θα τα πάμε και σε λίγο καιρό θα εξοικειωθούμε με το καινούργιο περιβάλλον …αυτά Click για ανάπτυξη... Συμφώνω.Οι καθηγητές που έχουμε δει μέχρι στιγμής μας φαίνονται πιο χαρούμενοι και καλοδιάθετοι από τους καθηγητές που είχαμε στο γυμνάσιο.Βέβαια, οι καθηγητές που έχουμε στο λύκειο πρέπει να είναι από 30-50 ενώ οι καθηγητές που είχαμε στο γυμνάσιο ήταν από 40-55. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Η *eirhnh* έγραψε: #302 26-09-09 00:22 Συμφωνώ και εγώ!!! Αν και η μόνη διαφορά είναι ότι ευτυχώς δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:05 Η Vampi έγραψε: #303 26-09-09 03:05 Μα είστε οι μικρότεροι. Πρωτάκια είστε πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Ο don_aris91: #304 26-09-09 03:06 Εμενα η α λυκειου μου ειχε φανει μια μαλακια και μιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Darkness έγραψε: #305 26-09-09 03:17 καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από migi: Εμένα το λύκειο μια χαρά μου φαίνετε…πολύ καλύτερο από το γυμνάσιο!!!Ειδικά με τους καθηγητές στο σχολείο μου είμαι πολύ ευχαριστημένη (μέχρι τώρα) :xixi:… Καλά εννοείται ότι είναι και λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα….και οι απαιτήσεις που έχουν από μας είναι περισσότερες….και από εκεί που ήμασταν οι μεγαλύτεροι γίναμε οι μικρότεροι...αλλά πιστεύω ότι και εγώ και όλοι μας μια χαρά θα τα πάμε και σε λίγο καιρό θα εξοικειωθούμε με το καινούργιο περιβάλλον …αυτά Click για ανάπτυξη... Συμφώνω.Οι καθηγητές που έχουμε δει μέχρι στιγμής μας φαίνονται πιο χαρούμενοι και καλοδιάθετοι από τους καθηγητές που είχαμε στο γυμνάσιο.Βέβαια, οι καθηγητές που έχουμε στο λύκειο πρέπει να είναι από 30-50 ενώ οι καθηγητές που είχαμε στο γυμνάσιο ήταν από 40-55. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:22 Η *eirhnh* έγραψε: #302 26-09-09 00:22 Συμφωνώ και εγώ!!! Αν και η μόνη διαφορά είναι ότι ευτυχώς δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:05 Η Vampi έγραψε: #303 26-09-09 03:05 Μα είστε οι μικρότεροι. Πρωτάκια είστε πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Ο don_aris91: #304 26-09-09 03:06 Εμενα η α λυκειου μου ειχε φανει μια μαλακια και μιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Darkness έγραψε: #305 26-09-09 03:17 καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ και εγώ!!! Αν και η μόνη διαφορά είναι ότι ευτυχώς δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:05 Η Vampi έγραψε: #303 26-09-09 03:05 Μα είστε οι μικρότεροι. Πρωτάκια είστε πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Ο don_aris91: #304 26-09-09 03:06 Εμενα η α λυκειου μου ειχε φανει μια μαλακια και μιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Darkness έγραψε: #305 26-09-09 03:17 καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα είστε οι μικρότεροι. Πρωτάκια είστε πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:06 Ο don_aris91: #304 26-09-09 03:06 Εμενα η α λυκειου μου ειχε φανει μια μαλακια και μιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Darkness έγραψε: #305 26-09-09 03:17 καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα η α λυκειου μου ειχε φανει μια μαλακια και μιση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Darkness έγραψε: #305 26-09-09 03:17 καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ηταν στην α λυκειου...:fss: Ηξερα την μιση γ λυκειου και ετσι αν και πρωτακι δεν με πειραζε κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*eirhnh* Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η *eirhnh* έγραψε: #306 26-09-09 22:19 είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είμαι αλλά πάω σε μουσικό σχολείο και δεν είμαστε οι μικρότεροι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:22 Ο Αντώνης έγραψε: #307 01-10-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valandil: Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη. Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 13:52 Ο napstor έγραψε: #308 01-10-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως.Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... κακως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θάσος (Καβάλα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η tazoulini: #309 02-10-09 22:33 σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σχετικα καλα ειναι, αλλα τα μαθηματικα θελουν διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η OoOkoβοldOoO: #310 03-10-09 11:47 Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. [HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κανένας μεγαλύτερος στο τετράμηνο πως βγαίνει ο μ.ο; Κάτι άκουσα ότι μετράν όλα τα τεστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
[HELL]Alexander Νεοφερμένο μέλος Ο [HELL]Alexander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:40 Ο [HELL]Alexander: #311 03-10-09 23:40 Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 00:01 Ο superman έγραψε: #312 04-10-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από [HELL]Alexander: Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αν έχεις ήδη διαλέξει την κατευθηνσή σου για του χρόνου άρχισε να παραμελείς κάποια μαθήματα που δεν θα σου χρειαστούν.. Αν πάλι είσαι βαθμοθήρας καλό κουράγιο.. Click για ανάπτυξη... γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? αν εσυ πηγες καλα σε καποια μονο μαθηματα δε σημαινει οτι οποιος παιρνει αριστους βαθμους σε ολα ειναι και βαθμοθηρας... ελεος δηλαδη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:02 Ο napstor έγραψε: #313 04-10-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από superman: γιατι μονο οι βαθμοθηρες παιρνουν σε ολα τα μαθηματα καλους βαθμους? Click για ανάπτυξη... ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 02:19 Ο Iliaso έγραψε: #314 04-10-09 02:19 Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ισχύει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άρρωστης Εικόνας Νεοφερμένο μέλος Ο Άρρωστης Εικόνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Ο Άρρωστης Εικόνας: #315 04-10-09 12:51 Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ καλύτερη απ' το Γυμνάσιο.. Εδώ σου λένε ξεκάθαρα: "Αν δεν γουστάρεις, δρόμο." Δεν είναι υποχρεωτικό και γενικά είναι πιο χαλαρό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Ο superman έγραψε: #316 04-10-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από napstor: ναι.εσυ γιατι λες να ονομαζονται ετσι? Click για ανάπτυξη... αυτο καταλαβες? και ξαναλεω οτι δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:41 Η tulip έγραψε: #317 04-10-09 18:41 το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ενδιαφέρον..!ούτως ή άλλως αυτά είναι βασικές γνώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:30 Ο napstor έγραψε: #318 05-10-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nyxtovatis_ Thodoris260310 sotiriaa010 m.b. Aris_PaP09 Georgiaaa_ Chris00 globglogabgalab Mitlos KonVag kafka marikakitsou16 ntinos... Kris.gr Schlimazel LEXAROS Aggel0sss Sevaflev kostasst Kostas634 aririn Ο Καλαμαράς Emmanouela. paul giorgakiss mermaid89 Ioanna98 SlimShady Magigi Meow Olakalamallon nastasia8 Philologist angeloskar johnstamatis34 neurogirl Panagiotis2022 spring day angies vasilis123321 ggl Mammy Nun jYanniss Maynard augustine Konstantinos_3 QWERTY23 ioannaion Lia 2006 b4d.bra1ns anastasis06 NAYSIKA2021 Γιούρα _Aggelos123 Σωτηρία BillyTheKid GabrielaM Rene2004 Dimitris9 barkos J.Cameron Ststst02 γιω99 pinkheart tsiobieman Lathy CuHg Viedo Ryuzaki Unboxholics harry akritas No name Mukumbura Stroka ΘανάσοςG4 azula Μάρκος Βασίλης Bak563 igeorgeoikonomo MarcoReus Serotonin Unseen skygge roud Bgpanos Pharmacist01 T C Φινεύς Nefh_ stefan Αλκης Κ. Slytherin Αντικειμενικός vehement Alexandroulitsa Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από superman: δεν ειναι μονο οι βαθμοθηρες που παιρνουν καλους βαθμους σε ολα τα μαθηματα Click για ανάπτυξη... και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Ο tebelis13: #319 05-10-09 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης: Εγώ πάλι, σκεπτόμενος αυτό ακριβώς, μπήκα στο τρυπάκι και άρχισα να διαβάζω. Όλα από την αρχή, τονισμός, κλίσεις, συντακτικό κτλ. Αν δεν διαβάσεις φέτος, δεν θα περάσεις καλά -> κάθε μέρα μάθημα, και μια μέρα 2 ώρες! Οπότε, διαβάζω τώρα, και του χρόνου τίποτα, τίποτα όμως. Μόνο κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Ο napstor έγραψε: #320 05-10-09 00:39 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Εξαρταται τι κατ θα παρεις....Εγω ειμαι τεχνολογικη και δεν τα φερνω καν στο σχολειο.... Click για ανάπτυξη... πολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.