xman
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα μου εκοψες τα ποδια...Λες να εχω αδρανήσει? Απο τεστάκια στο σχολείο-εκθέσεις καθε λογής μου βγαίνει ενας μέσος γραπτών 16.4...Και αυτο δεν φτανει... Για φροντιστήριο η ιδιαίτερα?
Kαλύτερα ιδιαίτερα! Το μάθημα προσαρμόζεται στις δικές σου απαιτήσεις και αυτό είναι προτιμότερο απο μια αίθουσα με 10 διαφορετικούς μαθητές που ο καθένας θα έχει τον δικό του ρυθμό:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Εεε κοίτα , εγώ με με 3 ώρες άλγεβρα την βδομάδα ( 2 Χ 1,30 ώρα) και με μία ωρίτσα Έκθεση νιώθω πλήρης.. Και στο διαγώνισμα στην Φυσική έγραψα πολύ καλά αλλά θέλω να κάνω και παραπάνω μάθημα.. Δεν ξέρω όμως τί να κάνω! Πάντως Έκθεση ξεκίνα .. Είναι ακαριαίος θάνατος να μην κάνεις τουλάχιστον μια ωρίτσα Έκθεση..
Εγώ δεν κάνω και έγραψα 19,4.

Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι διαβάζω διάφορα κείμενα και έτσι έχω εξοικιωθεί κάπως με τη γλώσσα

PROFESSORE
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Kαλα εσύ είσαι και ταλεντάρα πως να το κάνουμε!!!![]()
Δεν είπα αυτό

Απλώς είπα ότι δεν είναι το παν να έχεις έναν καθήγητη από πάνω σου

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εεε κοίτα , εγώ με με 3 ώρες άλγεβρα την βδομάδα ( 2 Χ 1,30 ώρα) και με μία ωρίτσα Έκθεση νιώθω πλήρης.. Και στο διαγώνισμα στην Φυσική έγραψα πολύ καλά αλλά θέλω να κάνω και παραπάνω μάθημα.. Δεν ξέρω όμως τί να κάνω! Πάντως Έκθεση ξεκίνα .. Είναι ακαριαίος θάνατος να μην κάνεις τουλάχιστον μια ωρίτσα Έκθεση..
Να μην ακούω βλακείες... Θα παρέθετα τον εαυτό μου ως παράδειγμα, αλλά δε θέλω να καταντήσει και αυτό το θέμα με βαθμούς να χαίρομαι...
Όλα είναι θέμα αναλυτικής σκέψης και επιχειρηματολογίας. Σκέφτομαστε το θέμα, και αναλόγως απαντούμε. Μικροπροβλήματα όλοι έχουμε, αλλά ξεπερνιούνται στο δρόμο. Ακαριαίος θάνατος είναι να πιστεύεις πως είσαι καλυμμένος με αυτήν την ωρίτσα της έκθεσης.

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Ντα3 καλυμμένος δν είσαι όντως, όμως δν μπορείς και ν αρνη8είς ότι βοη8άει μια ώρα έκ8εσης γτ σε βοη8άει ν βάλεις τη σκέψη σου σ ένα σύστημα κ ν τν οργανώσεις κατάλληλα ώστε να αναπτύ3εις επαρκώς και με σωστά επιχειρήματα το 8έμα:xixi:Να μην ακούω βλακείες... Θα παρέθετα τον εαυτό μου ως παράδειγμα, αλλά δε θέλω να καταντήσει και αυτό το θέμα με βαθμούς να χαίρομαι...
Όλα είναι θέμα αναλυτικής σκέψης και επιχειρηματολογίας. Σκέφτομαστε το θέμα, και αναλόγως απαντούμε. Μικροπροβλήματα όλοι έχουμε, αλλά ξεπερνιούνται στο δρόμο. Ακαριαίος θάνατος είναι να πιστεύεις πως είσαι καλυμμένος με αυτήν την ωρίτσα της έκθεσης.![]()
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

PROFESSORE
Νεοφερμένο μέλος

Ε τότε κι εγω μαζί σου:iagree:Δεν είπα αυτό
Απλώς είπα ότι δεν είναι το παν να έχεις έναν καθήγητη από πάνω σου![]()
ginak
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Έχει περάσει σχεδόν ένα τετράμηνο από τότε που είμαι στην α΄λυκείου και δεν παρατήρησα καμιά διαφορά με το γυμνάσιο αν εξαιρέσεις ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω διάβασμα!
αυτο πλ μ αρεσε

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Έχει περάσει σχεδόν ένα τετράμηνο από τότε που είμαι στην α΄λυκείου και δεν παρατήρησα καμιά διαφορά με το γυμνάσιο αν εξαιρέσεις ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω διάβασμα!
Πού πας σχολείο να έρθω κι εγώ??

PROFESSORE
Νεοφερμένο μέλος

Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο....Έχει περάσει σχεδόν ένα τετράμηνο από τότε που είμαι στην α΄λυκείου και δεν παρατήρησα καμιά διαφορά με το γυμνάσιο αν εξαιρέσεις ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω διάβασμα!

sabbath
Νεοφερμένο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Προς το παρων ειναι η αγαπημενη μου ταξη
Περασα υπεροχα φετος....και να ξερει η Α'Λυκειου ειναι πολυ σημαντικη ταξη γιατι σου δινει τις βασεις για μαθηματα που θα ακολουθησουν....δηλαδη κοιτα να τα μαθεις καλα..αυτα που διαβαζεις...ειδικα μαθηματα της κατευθυνσης που θελεις να ακολουθησεις...απο εκει και περα ειναι σιγουρα διαφορετικα απο οτι στο Γυμνασιο...πιο σοβαρα τα πραγματα αλλα νομιζω θα την αγαπησεις την ταξη αυτη
Η SοΖι της Β' λυκειου συμφωνει με την Sozi της Α' Λυκειου

ginak
Νεοφερμένο μέλος

Γι' αυτό το έγραψα! Όχι ότι δεν ισχύει!αυτο πλ μ αρεσε![]()
-----------------------------------------
Γιατί εσένα σου φαίνεται πολύ;;;Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο....![]()
coachina
Νεοφερμένο μέλος

Nick123
Νεοφερμένο μέλος

maroulucky
Νεοφερμένο μέλος

benpap
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Chris00
- globglogabgalab
- Mitlos
- KonVag
- kafka
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Αντικειμενικός
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.