Ξερεις την Ιστορια της χωρας μας, αποσο Αρχαια χρονια, δυστυχως οι σημερινοι δεν ειμαστε οπως οι προγωνοι μας, αλλα ολο και κατι εχουμε απο εκεινους! Και κατι ακομα, ειμαστε απο τις πιο ομορφες χωρες του κοσμου, και μας ποθουν πολλοι λαοι, γι΄αυτο αλλωστε προσπαθουν να μας κατεβασουν!
Να προσθεσω και κατι ακομα, προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τους Αλβανους και την χωρα τους, εμενα απλα σαν γλωσσα δεν μου αρεσει, και νομιζω πως το ξεκαθαρισα απο το αρχικο μου ποστ!
Αν επιτρεπεται , απο που εισαι? Γιατι, μονο για Ελληνας δεν φενεσαι! Και αν δεν ειμασταν φιλοξενος λαος και ειμασταν ''αχρηστες και μπασταρδεμενες βαλκανιες φαρες'' απο τοτε που προτωηρθαν ολοι οι ξενοι δεν θα τους προσφεραμε δουλειες, και δεν θα τους ειχαμε στον τοπο μας, αλλα εκεινοι μας εκμεταλλευτηκαν και ξεκινησαν να κλεβουν και να σκοτωνουν, εννοειται πως δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα υπαρχουν και εκεινοι που ειναι. Και να ξερεις κατι, εισαι
ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σεβεσαι την χωρα που σου δινει ψωμι και τρως και σε μεγαλωνει, γιατι για να ηρθες εδω, μαλλον δεν μπορουσε να σου τα προσφερει η πατριδα σου αυτα.
Και τα Αλβανικα ποσοι τα μιλανε δηλαδη? Οι μεταναστες, που ηρθαν εδω, μεσα στο σπιτι τους για να μην τα ξεχασουν?