Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Loreley έγραψε: #221 02-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καλά, η περίπτωση της ηθοποιού δεν αποτελεί επιχείρημα σε καμία περίπτωση, όμως δεν νομίζω ότι η δυσκολία γλώσσας είναι και τόσο θέμα γούστου. Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Alma Libre: #222 02-06-13 15:19 Μαίρη το ξέρω Βιβή έχω ακούσει αλβανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #223 02-06-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο :Ρ εγω δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλο Click για ανάπτυξη... χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:51 Η Italian dream...: #224 02-06-13 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Click για ανάπτυξη... χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #225 02-06-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καλά, η περίπτωση της ηθοποιού δεν αποτελεί επιχείρημα σε καμία περίπτωση, όμως δεν νομίζω ότι η δυσκολία γλώσσας είναι και τόσο θέμα γούστου. Click για ανάπτυξη... Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Alma Libre: #222 02-06-13 15:19 Μαίρη το ξέρω Βιβή έχω ακούσει αλβανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #223 02-06-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο :Ρ εγω δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλο Click για ανάπτυξη... χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:51 Η Italian dream...: #224 02-06-13 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Click για ανάπτυξη... χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #225 02-06-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαίρη το ξέρω Βιβή έχω ακούσει αλβανικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #223 02-06-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο :Ρ εγω δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλο Click για ανάπτυξη... χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:51 Η Italian dream...: #224 02-06-13 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Click για ανάπτυξη... χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #225 02-06-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο :Ρ εγω δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλο Click για ανάπτυξη... χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:51 Η Italian dream...: #224 02-06-13 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Click για ανάπτυξη... χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #225 02-06-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χεχε περυσι που ειχα παει διακοπες στην Λευκαδα παντου Ιταλους εβλεπα! Χαρουμενοι ανθρωποι μου φανηκαν. Αλλα οταν μιλουν ολοι μαζι σε μια παρεα με τρομαζουν φωναζουν υπερβολικα πολυ οταν μιλανε! Click για ανάπτυξη... χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 15:54 Η Deutsch... Lover: #225 02-06-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: χαχαχ οι ιταλοι ειναι παρα πολυ χαρουμενοι ανθρωποι και ειναι σαν τους ελληνες, γλεντανε μεχρι το πρωι, δεν χανουντευκαιρια για γιορτη και ειναι της νοοτροπιας οτι ''αφου τωρα περναω καλα, δεν με νιαζει τι θα γινει στο μελλον'', τους νιαζει να ζουν την στιγμη... Πολυ χαρουμενος λαος! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:01 Ο Joaquín έγραψε: #226 02-06-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:03 Η Italian dream...: #227 02-06-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι μοιαζουν πολυ με τους ελληνες. το ξερωω!!! Αλλα με τρομαξαν... Btw εκει που εμενα απο κατω απο πανω και απο διπλα εμεναν ιταλοι και μια μου λεει το πρωι ενω καθομουν στο μπαλκονι: Borgorno ( λαθος το εγραψα το ξερω) και την κοιταω ετσι : χαχαχαχ εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας βλεπεις! Click για ανάπτυξη... ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:04 Η _fairygirl_: #228 02-06-13 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Παράδειγμα σου φέρνω. Και για το γούστο μίλησα επειδή είπες πως δεν σου αρέσουν καθόλου τα Τούρκικα και δεν είναι καθόλου εύηχα αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:07 Η Deutsch... Lover: #229 02-06-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ποπο δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλους... Και είναι και πολύ αυθόρμητοι δεν σκέφτονται πως και τι θα κάνωκλπ κάνουν ότι θέλουν και όποιον πάρει ο χάρος Click για ανάπτυξη... αν πας διακοπες ειδικα στα επτανησα ξερεις ειναι κοντα απο την Ιταλια και γι αυτο πανε πολυ συχνα εκει και παλια ηταν αποικια Ιταλων θα δεις παααρα πολλους οσους θελεις! Γεματος ειναι ο τοπος το καλοκαιρι! Μεχρι και στην κρουαζιερα που πηγα ο καπετανιος μιλουσε και στα αγγλικα και στα ελληνικα και στα Ιταλικα! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρέπει να΄μαι η μόνη μου λιώνω όταν ακούω Τούρκικα; Click για ανάπτυξη... αϊρ! καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 16:08 Η Loreley έγραψε: #230 02-06-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, αλλά μου γράφεις ότι είναι θέμα γούστου και μετά, στην ίδια παράγραφο, μου γράφεις οτι τα τούρκικα είναι εύκολα στην εκμάθυνση!Τι να καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η _fairygirl_: #231 02-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω, δεν είμαι και φιλόλογος. Δεν είμαι καν της θεωρητικής. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι Φυσική lover. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #232 02-06-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εσύ είσαι Φυσική lover. Click για ανάπτυξη... Φυσική και Άλγεβρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 17:44 Η _fairygirl_: #233 02-06-13 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Φυσική και Άλγεβρα. Click για ανάπτυξη... Μπλιαξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:50 Η Deutsch... Lover: #234 02-06-13 18:50 παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιζει να ειμαι η μονη που εχω λατρεψει αυτο το τραγουδι στα τουρκικα. Πραγματικα καθε φορα που το ακουγα ανοιγα τερμα την φωνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο Joaquín έγραψε: #235 02-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από paul95: Μισώ τα ισπανικά! Με εκνευρίζει απίστευτα η προφορά τους. Click για ανάπτυξη... Go drunk troll, you're home. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η katerinoooz: #236 02-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό είναι πιο ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2013 στις 13:56 Ο Guest 781029: #237 03-06-13 13:56 Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πορτογαλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Ο Markos T.: #238 03-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs Andante Vicky13 Fanimaid123 St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα! Τα κινεζικα ακουγονται λες και νιαουριζεις... Τα ιαπωνικά έχουν αυτό το βαρυ, το έντονο... Click για ανάπτυξη... Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Deutsch... Lover: #239 03-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχα καταλαβα εχουν αυτό το..κάτι για σενα. Click για ανάπτυξη... Οταν αγαπας μια γλωσσα δεν μπορεις να εξηγησεις τι ειναι αυτο το κατι που σε τραβαει παντως υπαρχει και το λατρευεις το εχεις ερωτευτει και... αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinoooz Νεοφερμένο μέλος Η katerinoooz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών Αιγαίου (Σάμος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 20:51 Η katerinoooz: #240 03-06-13 20:51 Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ ερωτεύτηκα τα Ιταλικά όταν είδα το Η Ζωή είναι ωραία Είναι μια μελωδική γλώσσα και όταν πάω φοιτήτρια λέω να την μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.