nPb
Επιφανές μέλος

Τα Αλβανικά για ποιο λόγο δεν σας αρέσουν; Βλέπω είναι μεγάλο το ποσοστό..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Πρέπει να μάθω επειγόντως Τούρκικα,έχω βαρεθεί να διαβάζω υπότιτλους στη φατμαγκιούλ και στα σίριαλ![]()
Σωστά ... Να έχουν και μία χρησιμότητα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μπα οχι ευκολα φαινονται... βεβαια δεν ξερω γιατι μολις εχω ξεκινησει τα Ολλανδικα αλλα αργοτερα θα ηθελα να ασχοληθω κ με τα Σουηδικα μου φαινονται ενδιαφερουσα γλωσσα! Μπραβο στην φιλη! Ευχομαι να το καταφερω κι εγω αυτο!ρε συ σουηδικα ομως ειναι πανδυσκολαααα...(ουτε για τα γαλλικα δεν τρελαινομαι αλλα και αυτα χρειαζονται!!!) γενικα οσες περισσοτερες μαθεις τοσο το καλυτερο!!!μια φιλη μου εχει μαθει οχι 2 οχι 3 αλλα 7 ξενες γλωσσες!!!!![]()
σε προδιδει το νικελληνικά.
ΣυγγνωμηΏπα παρεξήγηση !!! Δεν εννοώ ότι η Γερμανία είναι χάλια ως χώρα (γιατί όντως δεν έχω πάει) ή ότι αυτοί που μαθαίνουν τη γλώσσα έχουν κάποιο διαννοητικό πρόβλημα. Είναι δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν. Για εμένα μιλούσα μόνο (όσο απόλυτος και προκατειλλημένος να είμαι) !!!
Πιστεύω ότι μία γλώσσα είναι δείγμα και στοιχείο του πολιτισμού της κάθε χώρας (ιδεολογία μου) και ότι μαθαίνοντας μία γλώσσα μαθαίνεις ταυτόχρονα και την κουλτούρα αυτής της χώρας. Για αυτό τον λόγο με όλα αυτά τα μέτρα λιτότητας που έχουμε τα τελευταία 6 χρόνια , που έχουμε μάθει κάθε Ευρωπαίο και Γερμανό σύμβουλο , πρόξενο , βουλευτή και Επίτροπο και όλα αυτά που συμβαίνουν δεν νομίζω ότι θα ήθελα να ασχοληθώ και να διαβάσω αυτήν την γλώσσα. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι προσωπικό ...

Σοβαρά τώρα, εμένα τα Τούρκικα μου αρέσουν
Δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι τόσο αρνητικοί.
Και εμενα μου ψιλοαρεσουν τα τουρκικα

Joaquín
Διάσημο μέλος

Είναι μια πάρα πολύ άσχημη γλώσσα, δεν μου αρέσει να τα ακούω καθόλου.Επίσης, είναι εξαιρετικά δύσκολη για να την μάθεις.Σοβαρά τώρα, εμένα τα Τούρκικα μου αρέσουν
Δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι τόσο αρνητικοί.
Τι πίνετε ρε;Σωστά ... Να έχουν και μία χρησιμότητα !!!
Κάποιοι θα την ψήφισαν λόγω ρατσισμού, κάποιοι λόγω του ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι πολύ δυσάρεστη γλώσσα στο αυτί.Τα Αλβανικά για ποιο λόγο δεν σας αρέσουν; Βλέπω είναι μεγάλο το ποσοστό..

Kostas Stath
Δραστήριο μέλος

Τι πίνετε ρε;
Γιατί; Τί δεν σ' άρεσε;
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γιατί; Τί δεν σ' άρεσε;
Δεν ειναι λογος αυτος για να ξεκινησεις μια γλωσσα

katerinoooz
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά Ιαπωνικά θα μου άρεσε να μάθω. Μου αρέσει το πως ακούγονται!
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Κάποιοι θα την ψήφισαν λόγω ρατσισμού, κάποιοι λόγω του ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι πολύ δυσάρεστη γλώσσα στο αυτί.![]()
πιστεψε με, ακουω αλβανικα την μιση μερα μου, ειναι μια μήξη γαλλικων και ιταλικων, και η προφορα δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο ουτε ειναι βαρια γλωσσα. Προσωπικα εχω μαθει να μιλαω κι ολας και ακουω και αλβανικα τραγουδια. Αρα αυτοθ που τα ψηφισαν ειναι οντως λογω ρατσισμου.
Markos T.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hmmm θα έλεγα κι εγώ Τούρκικα, μια από τις πιο αντιερωτικές γλώσσες που υπάρχουν. Αλλά και Γερμανικά που έχω ένα πτυχίο (όχι τίποτα σοβαρό το αντίστοιχο basic των Αγγλικών) δεν μου πολυάρεσαν...
Αλλά Ιαπωνικά θα μου άρεσε να μάθω. Μου αρέσει το πως ακούγονται!
Iaπωνικά? Ειλικρινά ιαπωνικα, κνεζικα, κορεατικα ολα ιδια μου φαινονται. Και δε μαθαινεις κ κινεζικα? Πλεον μπορει να χρησιμεψουν κιολας
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι,κι εγώ το βρήκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περίεργο...Ολλανδικά
Τα Αλβανικά για ποιο λόγο δεν σας αρέσουν; Βλέπω είναι μεγάλο το ποσοστό..

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε όχι και ιαπωνικα ίδια με τα κινεζικα!Iaπωνικά? Ειλικρινά ιαπωνικα, κνεζικα, κορεατικα ολα ιδια μου φαινονται. Και δε μαθαινεις κ κινεζικα? Πλεον μπορει να χρησιμεψουν κιολας

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ειναι το ακριβως αντιθετο απο τα Ιταλικα... Γλυκα, αναλαφρα, σου προκαλουν ωραια αισθηση οταν τα ακους![]()
Εγώ αν σου πω οτι ξεκίνησα ιταλικά επειδή οι ιταλοί είναι ωραίοι άντρες τι θα μου πεις;

Italian dream...
Διάσημο μέλος

ναι,κι εγώ το βρήκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περίεργο...![]()
Εμενα κανενας δεν με ακουει ε? καλα.,
Εγώ αν σου πω οτι ξεκίνησα ιταλικά επειδή οι ιταλοί είναι ωραίοι άντρες τι θα μου πεις;
στις διακοπές έμεναν δίπλα μας ιταλοί-.-
θα σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο :Ρ εγω δεν εχω γνωρισει ποτε ιταλο

Loreley
Περιβόητο μέλος

Είναι μια πάρα πολύ άσχημη γλώσσα, δεν μου αρέσει να τα ακούω καθόλου.Επίσης, είναι εξαιρετικά δύσκολη για να την μάθεις.
Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσουν τα Τούρκικα όπως και σλαβικές γλώσσες, όπως τα Ρωσικά, τα Βουλγάρικα ή τα Σέρβικα. Επίσης, δεν νομίζω πως τα Τούρκικα είναι τόσο δύσκολα, αν σκεφτείς πως γνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε τούρκικη σειρά η οποία προβάλλεται και εδώ, ζούσε στην Γερμανία μιας και είναι μιση μισή, και έμαθε τα Τούρκικα μέσα σε έναν χρόνό, ξεκινώντας από το μηδέν.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

μα εσύ είσαι μίαα..Εμενα κανενας δεν με ακουει ε? καλα.,

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Καλά, η περίπτωση της ηθοποιού δεν αποτελεί επιχείρημα σε καμία περίπτωση, όμως δεν νομίζω ότι η δυσκολία γλώσσας είναι και τόσο θέμα γούστου.Επίσης, δεν νομίζω πως τα Τούρκικα είναι τόσο δύσκολα, αν σκεφτείς πως γνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε τούρκικη σειρά η οποία προβάλλεται και εδώ, ζούσε στην Γερμανία μιας και είναι μιση μισή, και έμαθε τα Τούρκικα μέσα σε έναν χρόνό, ξεκινώντας από το μηδέν.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος

στις διακοπές έμεναν δίπλα μας ιταλοί-.-
οι ιταλοι ειναι πλ ομορφοι αντρες κοριτσια!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.