Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Είχα άγχος που είχα άγχος , γιατί το άγχος δεν κάνει καλό![]()
Από άγχος, άλλο τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Εμένα πάντως δεν με έπιασε άγχος στις Πανελλήνιες, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεταιΑπό άγχος, άλλο τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί τόσο άγχος ρε παιδιά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έπαθα προσωπικά,αλλά τώρα που τελείωσα,συνειδητοποίησα τι θα είχε γίνει εάν το είχα πάθει. Δε γίνεται να λειτουργήσεις αλλιώς νομίζω,ΕΙΔΙΚΑ αν δεν υπάρχει ανταπόκριση (δεν είμαι απόλυτη βέβαια,είναι και θέμα χαρακτήρα).
Απλά η χρονιά αυτή έχει δυσκολίες και οφείλεις να έχεις το νου και την προσοχή σου ΣΤΟ ΠΩΣ θα πετύχεις αποκλειστικά,αν βλεπεις τις πανελλαδικες σοβαρα βεβαια!
Όσον αφορά δικά μου λάθη,αυτά συνέβαιναν κυρίως στις αρχές της χρονιάς. Εκεί που διάβαζα και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ,μ'έπιανε ξαφνικά άγχος και έμενα τελικά να κοιτάζω τα βιβλία χωρίς να έχω κάνει τίποτα για αρκετή ώρα πολλές φορές. Ευτυχώς,το πήρα απόφαση και το ελάττωσα,σε βαθμό δηλαδή να μη μ'επηρεάζει.Ότι είναι να γίνει,θα γίνει έλεγα στον εαυτό μου και τελικά ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ από πάντα να λέω.
Ένα δεύτερο ήταν το ότι επέτρεπα σε κάποια άτομα να μου χαλάνε την ψυχολογία,αποσπώντας με μερικώς πάλι κάποιες φορές από το διάβασμα. Κι αυτό κόπηκε φυσικά μαχαίρι και μπόρεσα να συνεχίσω κανονικά.
Και το τρίτο ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, δεν άφησα πολλές απουσίες για το τέλος. Έλειπα πάρα πολύ ολόκληρη την χρονιά,καθόμουν και διάβαζα σπίτι πάρα πολλές φορές και γιατί βαριόμουν άπειρα να πατήσω το πόδι μ σχολείο ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ μπόρεσα να λείψω περίπου όσο και οι άλλοι στο τέλος. Ευτυχώς,ο υπεύθυνος του τμήματος μου χάρισε οπωσδήποτε...
Εεεμ,αυτά νομίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

#1 We do not talk about this thread.
Itach1
Διάσημο μέλος

Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μαλλον για τη χημεια παει αυτο, αλλα δε φταις εσυ, τα θεματα ηταν παρα πολλα για 3 ωρες, που να προλαβεις να τα ελεγξεις...Να ελέγχετε δίπλά και τριπλά το τετράδιο σας πριν το παραδώσετε.![]()
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

2. η ασχημη ψυχολογια συναρτησει διαφορων παραγοντων
3. αγχωνομουν που συμμαθητες μου ειχαν βγαλει την υλη 2346328934 φορες και εγω ουτε 1 γερη [αλλο που εγραψα καλυτερα απο αυτους

Γενικως, να εχετε υποψιν οτι το διαβασμα εγκειται καθαρα στην προσωπικη μελετη και οτι η ψυχολογια θα καθορισει το αν θα σας απομεινουν τα ψυχικα αποθεματα μεχρι να δωσετε (τα ειχα φτυσει ηδη απο τον Νοεμβρη

Ctavroulinaaaa
Νεοφερμένο μέλος

εγω παλι ημουν πολυ ανασφαλης! Μετα τις πανελληνιες εγινα αλαζονικος![]()
Κάπως έτσι ανασφαλής νιώθω και ΄γω και αυτός είναι ο λόγος που μου τα ψέλνουν συχνά-πυκνά οι καθηγητές τόσο του σχολείου, οσο και του φροντηστηρίου με συμβουλές του στιλ
-Γίνε αναίσθητη κορίτσι μου
-Γαιδουροποιήσου

-Πήγαινε με τσαμπουκά κ γονάτισέ τους (Αδύνατο!!!)
Αν υπάρχει συνταγή για να εξαφανίσω ολα τα παραπάνω θέλω επειγόντως τα υλικά

Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να ελέγχετε δίπλά και τριπλά το τετράδιο σας πριν το παραδώσετε.![]()
αχ... αχ...
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

2)οταν δεν μου εβγαινε μια ασκηση νευριαζα
3)τις τελευυταιες μερες πριν τις πανελληνιες οταν διαβαζα μονο εκθεση ενα απο τα 4-5 θεματα που εδωσα προσοχη ηταν αυτο που επεσε αφου ηταν σος.ενω λοιπον πηγαινα στο συγκεκριμενο θεμα ποτε μα ποτε δεν διαβασα την σελιδα που εγραφε τις συνεπειες της περιβαλλοντικης καταστροφης,αφου το θεωρησα λιγο δυσκολο να επεφτε το συγκεκριμενο.μολις πηρα τα θεματα και το ειδα εμεινα μαλακας
4)δεν διαβασα καλα και προσεκτικα τις εκφωνησεις με αποτελεσμα να χασω 6 μορια στη φυσικη και και 5 στα μαθηματικα,αλλα και αρκετο πολυτιμο χρονο
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

2) Λάθος καθηγητές στα μαθηματικά
3) Δεν κατάφερα να αντιμετωπίσω το ότι αν έχω κάνει ένα λάθος αδυνατώ να το βρω καθώς είμαι σίγουρη ότι αυτό που έχω γράψει είναι ολόσωστο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.