!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:22 Η !w@Nn4 έγραψε: #21 06-06-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: χαχαχα το θυμάμαι σαν χθές!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DOINA Εκκολαπτόμενο μέλος Η DOINA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:25 Η DOINA έγραψε: #22 06-06-09 14:25 αααα εκεινο εμεις δεν το καναμε γιατι η φιλολογος ειπε οτι εξαιτιας των καταληψεων μειναμε πολυ πισω !να δειτε τις φατσες των αγοριων απο την μεγαλη απογοητευση !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η !w@Nn4 έγραψε: #23 06-06-09 14:54 Φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. summer Νεοφερμένο μέλος Η summer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η summer έγραψε: #24 06-06-09 21:31 η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Ο !Αρης! έγραψε: #25 06-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: χαχαχα το θυμάμαι σαν χθές!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DOINA Εκκολαπτόμενο μέλος Η DOINA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:25 Η DOINA έγραψε: #22 06-06-09 14:25 αααα εκεινο εμεις δεν το καναμε γιατι η φιλολογος ειπε οτι εξαιτιας των καταληψεων μειναμε πολυ πισω !να δειτε τις φατσες των αγοριων απο την μεγαλη απογοητευση !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η !w@Nn4 έγραψε: #23 06-06-09 14:54 Φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. summer Νεοφερμένο μέλος Η summer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η summer έγραψε: #24 06-06-09 21:31 η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Ο !Αρης! έγραψε: #25 06-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα εκεινο εμεις δεν το καναμε γιατι η φιλολογος ειπε οτι εξαιτιας των καταληψεων μειναμε πολυ πισω !να δειτε τις φατσες των αγοριων απο την μεγαλη απογοητευση !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η !w@Nn4 έγραψε: #23 06-06-09 14:54 Φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. summer Νεοφερμένο μέλος Η summer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η summer έγραψε: #24 06-06-09 21:31 η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Ο !Αρης! έγραψε: #25 06-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
summer Νεοφερμένο μέλος Η summer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 21:31 Η summer έγραψε: #24 06-06-09 21:31 η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Ο !Αρης! έγραψε: #25 06-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Ο !Αρης! έγραψε: #25 06-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από summer: η ιστορια, τα μαθηματικα, η βιολογια και δν μπορω καθολου τν χημεια Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την χημεία αλλά είναι ενδιαφέρον μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:18 Ο aggel A4 forever: #26 07-06-09 00:18 γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γαματα:μαθηματικα,αρχαια,βιολογια,κειμενα,γλωσσα και γεωργραφια και λιγο η ιστορια αηδιες:γυμναστικη,μουσικη,αγγλικα με το καπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:44 Η aggelikaki: #27 07-06-09 00:44 βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geoprelo Νεοφερμένο μέλος Ο geoprelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:50 Ο geoprelo έγραψε: #28 07-06-09 00:50 με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με ενδιαφέρουν μαθηματικά φυσική χημεία βιολογία... απεχθάνομαι αρχαία ελένη και κοινωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Ο !Αρης! έγραψε: #29 07-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: βσκ εμενα μου αρεσουν ολα τα θετικα μαθηματα...αλλα δεν θα ελεγα οχι και για συντακτικουλι στα αρχαια......παντως ολα ειναι αναλογα και τον καθηγητη...ο οποιος μπορει να σε κανει να αγαπησεις το μαθηματα του και αν γιενις καλος...ή ακομα και αν τ αγαπας να το σιχαθεις εξ΄αιτιας του! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η !w@Nn4 έγραψε: #30 07-06-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Αρης!: Το ίδιο πιστεύω και εγώ και γιαυτό πολλές φορές σταματά να σε νοιάζει ο καθηγητής και τί θα πεί αυτός... Click για ανάπτυξη... Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:02 Η Mimitsaki: #31 07-06-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα. Στο δημοτικό πραγματικά σιχαινόμουν τα μαθηματικά όμως από το Γυμνάσιο τα έχω αγαπήσει πολύ και μάλιστα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 17:05 Η !w@Nn4 έγραψε: #32 07-06-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mimitsaki: Εγώ το ακριβώς αντίθετο...στο δημοτικό τα λάτρευα στην 5 σελίδα όλα τα παιδιά εγώ στην 10 :xixi:Στη πρώτη γυμνασίου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα όπως τα έλεγε η καθηγήτρια και ενώ που μου αρέσουν πολύ ως μάθημα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω με τίποτα. Φέτος που αλλάξαμε καθηγητή τα ξανά λάτρεψα... Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Αρης! Νεοφερμένο μέλος Ο Αριστοτέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 19:47 Ο !Αρης! έγραψε: #33 07-06-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Πάλι καλά γιατί η γνώση μαθηματικών είναι απαραίτητη σε ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Βέβαια όχι όλα αυτά που μας μαθαίνουν αλλά αρκετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 20:52 Η γεωργια.Τ.: #34 07-06-09 20:52 σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 21:12 Η !w@Nn4 έγραψε: #35 07-06-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: σε κανεναν δν αρεσουν τα ποιο χαλαρα.....αυτα δν θελουν και πολυ διαβασμα και σε ψιχαγωγουν.........εμενα μου αρεσουν τα κειμενα και η ελενη πολυ ομως αυτα που μου τραβανε την προσοχη ειναι η φυσικι κ βιολογια.......... Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι τα κείμενα και η ελένη με κάνουν έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η aggelikaki: #36 08-06-09 15:33 τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τλκ το μονο σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να βασιζομαστε στους καθηγητες...ειναι που ειναι χαλια το εκπαιδευτικο συστημα αν απλα επαφιομαστε σε αυτους χαθηκαμε...αρα δουλεψτε...και μαλιστα μονοι σας...και γω το ιδιο κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 15:34 Η Lacta144 έγραψε: #37 08-06-09 15:34 Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xημεία και βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice-vel Νεοφερμένο μέλος Η alice-vel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:00 Η alice-vel: #38 09-06-09 18:00 Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:17 Η !w@Nn4 έγραψε: #39 09-06-09 18:17 Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alice-vel: Αρχαία Click για ανάπτυξη... Και γιατί έχεις βάλει λυπημένο emoticon; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Η elpida<3 έγραψε: #40 09-06-09 18:47 Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ τ-ρ-ε-λ-α-ί-ν-ο-μ-α-ι για μαθηματικά και πιστεύω ότι ειδικά φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο ο καθηγητής ο οποίος είναι τρομερός.επίσης μ αρέσουν πολύ η χημεία και η βιολογία(γενετική και τέτοια) και λιγότερο η φυσική σιχαίνομαι οοοοοολα τα θεωρητικά και κυρίως τ' αρχαία και την ιστορία:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.