Θα ήθελα λοιπόν όσοι γνωρίζουν,είτε διότι σπουδάζουν/σπούδασαν είτε διότι έχουν καποιον γνωστό-η στο τμήμα της Πληροφορικής στο Α.Π.Θ. να μου έλεγαν κάποιες πληροφορίες...
Βασικά θα ήθελα να μάθω,κυρίως, αν υπάρχουν πολλά υποχρεωτικά μαθήματα με την έννοια ότι αν απουσιάζεις παίρνεις απουσίες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω όμως να μάθω αν έχει πολλά μαθήματα που θέλουν παρακολούθηση,ειδάλλως παίρνεις απουσία..
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά την παρακολούθηση (κυρίως σε σχολή πληροφορικής) είναι must αλλιώς δεν περνάς εύκολα τα μαθήματα (και για βαθμό ούτε λόγος).
[/off]

:s[off]
Όσον αφορά την παρακολούθηση (κυρίως σε σχολή πληροφορικής) είναι must αλλιώς δεν περνάς εύκολα τα μαθήματα (και για βαθμό ούτε λόγος).
[/off]

ευχαριστώ πάντως
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος

000090
Νεοφερμένο μέλος

Περα απο αυτο ακους ολους να λενε πχ τα θεωριτικα κ ιδιαιτερα επειδη τυχαινει να θελω και εγω να παω σε τετοιες σχολες. Χωρις θεωρια εισαι ενα τιποτα. Ιδικα στην πληροφορικη που πρωτα εχεις θεωρια πιανεις το κλιμα και τη σκεψει... και μετα ερχονται ολα τα αλλα το πως δουλευης και δημιουργης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sstefoss
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πόσα μόρια βγάλατε αυτοί που θέλετε να πάτε σε αυτή τη σχολή;
Εγώ έβγαλα 18.035, απλά για να ξέρω αν υπάρχει γενικά ενδιαφέρον για αυτό το τμήμα
Albatross
Νεοφερμένο μέλος

lolek
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια αμφιταλαντεύεται και με το εφαρμοσμένης πληροφορικής... δεν ξέρει ακόμα
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα μαθήματα; Hardcore programming και έτσι;

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνω κάτω σε όλες τις σχολές πληροφορικής τα μαθήματα είναι ίδια.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας για αυτή τη σχολή; Σπουδάζει κανείς σε αυτο το τμήμα;
Τα μαθήματα; Hardcore programming και έτσι;![]()
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαλαρά την πιάνεις, δε νομίζω να ανέβει πάνω από 300 μόρια17402...νομίζω την πιάνω βρε παιδιά, ΠΟΣΟ θα ανεβούν οι βάσεις?![]()
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Η φίλη μου θέλει να πάει σε αυτό το τμήμα με 18600
Βέβαια αμφιταλαντεύεται και με το εφαρμοσμένης πληροφορικής... δεν ξέρει ακόμα
+1 ..και εγώ τα ίδια και δεν έχω αποφασίσει ακόμα!
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

kiker
Νεοφερμένο μέλος

Κανενας αλλος με 19999 για πληροφορικη ΑΠΘ ή Εφαρμοσμένη στο ΠΑΜΑΚ?Θα γελάσουμε πολύ μου φαίνεται οταν θα βγουν τα αποτελέσματα.. :no1:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- haji
- 4ptil
- TERMITISSSS
- joa
- Johnny12
- yro2
- grammenoudis
- Leo komm
- Andr3asG
- Guhahg5837
- Helen06
- gospapbig
- RGX
- Ξανθη
- Gravix
- Giii
- abc1234
- Scandal
- skyway
- Nick2325
- Dionyshs1
- airam
- Lefter
- annii
- Jimmy20
- tsiobieman
- Georgekk
- ggl
- paulkin94
- Nala
- Athens2002
- Ryuzaki
- fmarulezkd
- thecrazycretan
- Jocaste
- Nikkkpat
- stefan
- calliope
- Alekos7savv
- dimlevi
- bvb09
- Μαρία2222
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.