αποψη μου, μεσα απο συζητησεις με ατομα σχετικα με τα οικονομικα, που εργαζονται, και οχι σπουδαζουν ακομα, γιατι εχει μεγαλη σημασια αυτο, ειναι πως το πρωτο πτυχιο, θελει οσον το δυνατον καλυτερο μαθηματικο υποβαθρο!
οποτε για καποιον που ξεκινα τωρα, και θελει να φτασει πολυ ψηλα, δεν νομιζω πως καποιο τμημα της ασοεε ειναι το καταλληλο!
καλυτερα ειναι να ξεκινησει απο πολυτεχνειο η κανενα τμημα φυσικων επιστημων, και στην συνεχεια μεσα απο μεταπτυχιακα κτλ να το γυρισει σε οικονομικα! αυτο αφορα οποιον θελει να φτασει πολυ ψηλα! απο εκει και περα, ο καθενας επιλεγει την σχολη που θελει, βαση αυτων που των ενδιαφερει, οποτε ειναι απαραδεκτο να λεμε μονο για 2 τμηματα οτι αξιζουν, και πρωτα απο ολα ειναι αντιεπαγγελματικο!
σκεφτειτε επισης, οτι οδε και οικονομικη επιστημη ειναι καμια 8αρια τμηματα, δηλαδη θα βγαινουν παρα πολλοι σαν εσενα, δεν νομιζω πως ετσι, θα χτισεις ενα προφιλ ξεχωριστο για την αγορα εργασιας, θα εισαι αλλος ενας που σπουδασες οικονομικα, εε ωραια και ?? τι εγινε ?
και τελος, η συγκριση παπει-ασοεε ειναι κατι παραπανω απο γελοια, δεν θελω να πω την αποψη μου επι του ζητηματος, πιστευω οτι οποιος ψαξει καποιες λιγες στατιστικες που κυκλοφορουν καταλαβαινει, αλλα επισης, και οποιος σπουδασε και στις 2 σχολες παλι καταλαβαινει!
εχω φιλο, που σπουδαζει το ιδιο αντικειμενο με εμενα στο παπει, και εχω καταλαβει πολλα πραγματα, αλλωστε ακομα και οι βασεις, οταν τα περισσοτερα μηχανογραφικα συμπληρωνονται πλεον μαζι με συμβουλους επαγγελματικου προσανατολισμου, μπορουν να δειξουν πολλα!
καλο θα ηταν να υπαρχει αντικειμενικοτητα! σε οποια σχολη και εαν περασεις, εαν αγαπας το αντικειμενο σου και εισαι εργατικος ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ .,μπορεις να πετυχεις οσα θες! (νομιζω τουλαχιστον

)