καλυτερα ειναι να ξεκινησει απο πολυτεχνειο η κανενα τμημα φυσικων επιστημων, και στην συνεχεια μεσα απο μεταπτυχιακα κτλ να το γυρισει σε οικονομικα!
που στην ευχη κολλαει το πολυτεχνειο με τα οικονομικα; για να πετυχω στα οικονομικα πρεπει να εχω πρωτα περασει απο το πολυτεχνειο;
να το "γυρισεις";; εμ βεβαια οποιος πηρε κατι και δεν του καθισε πιασαρικο ...το γυρισε στα οικονομικα...το θετω ακομψα αλλα ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
οποτε ειναι απαραδεκτο να λεμε μονο για 2 τμηματα οτι αξιζουν, και πρωτα απο ολα ειναι αντιεπαγγελματικο!
εδω συμφωνω. σωστο συμπερασμα, περιεργη επιχειρηματολογια.
σκεφτειτε επισης, οτι οδε και οικονομικη επιστημη ειναι καμια 8αρια τμηματα, δηλαδη θα βγαινουν παρα πολλοι σαν εσενα, δεν νομιζω πως ετσι, θα χτισεις ενα προφιλ ξεχωριστο για την αγορα εργασιας, θα εισαι αλλος ενας που σπουδασες οικονομικα, εε ωραια και ?? τι εγινε ?
ναι γτ απο το πολυτεχνειο μονο εσυ θα βγεις και κανενας αλλος. Κορεσμος υπαρχει μονο στα οικονομικα,οποτε ολοι βουρ σε αλλες επιστημες...και στην χειροτερη θα τρουπωσουμε σε καμια θεση οικονομολογου με κανα μεταπτυχιακο.
και τελος, η συγκριση παπει-ασοεε ειναι κατι παραπανω απο γελοια, δεν θελω να πω την αποψη μου επι του ζητηματος, πιστευω οτι οποιος ψαξει καποιες λιγες στατιστικες που κυκλοφορουν καταλαβαινει, αλλα επισης, και οποιος σπουδασε και στις 2 σχολες παλι καταλαβαινει!
και εδω συμφωνω...εχει αρχισει να γινεται κουραστικο.
καλο θα ηταν να υπαρχει αντικειμενικοτητα! σε οποια σχολη και εαν περασεις, εαν αγαπας το αντικειμενο σου και εισαι εργατικος ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ .,μπορεις να πετυχεις οσα θες! (νομιζω τουλαχιστον

)
και εδω σωστος. αν εξαιρεσεις μερικα περιεργα που ειπες μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σ.
Αρχική Δημοσίευση από marios21aek;:
στο ΕΚΠΑ εχω την εντύπωση πως δεν έχουν πρακτική..στην ΑΣΟΕΕ παλι νομίζω έχουν
μαριε κανεις λαθος.Γτ να μην κανουν δηλ; εχουν πρακτικη και πολυ ζορικη σε πληροφορω.Στο σαιτ πηρε το ματι μου οτι για την πρακτικη του οπα στο οικονομικης επιστημης ηθελαν 14 μαθηματα τουλαχιστον σε τριτοετεις και 20 σε 4ετεις ενω στο εκπα 25 ολοι....
(στο εκπα παιρνεις λιγο λιγοτερα λεφτα ...αλλα αυτο δεν εχει και καμια ιδιαιτερη σημασια ετσι κιαλλιως δεν το κανεις για τα λεφτα-κανα κατοσταρι less)
https://www.econ.aueb.gr/practice4.pdf μα ειναι δυνατον; τι στην ευχη ξερει ο αλλος μωρε με 14 μαθηματα; που μου θελει και πρακτικη; εγω τοσα ειχα περασει απο το 3 εξαμηνο...οχι τριτοετης....μετα σου λενε προυποθεσεις...
σε αλλους βγαινει ο *** να μπουν στην πρακτικη γτ εκτος των αλλων θελει και βαθμο και αλλλοι be cool. οκ πειτε μου τωρα οτι εχω αδικο.
να και αυτο
https://www.econ.uoa.gr/anakoinoseis-ekdhloseis-prokhry3eis-kai-xrisima-eggrafa/xrisima-eggrafa.html
ΑΑΑ παιδια και τωρα που το θυμηθηκα ..δεν θυμαμαι ποιος απο σας το ειπε.μαριε μαλλον εσυ.
κοιτα ενας καθηγητης μου σπουδασε μαθηματικα και τα υπολοιπα σε οικονομικα και δηλωνει μαθηματικος οικονομολογος...καλως ή κακως , αρεσει δεν αρεσει αυτο ισχυει.