Το ΕΜΠ έχει τεράστια φήμη σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Το ΕΜΠ στο εξωτερικό δεν το λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη, όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα Ελληνικά Πανεπιστήμια & Τ.Ε.Ι.!
δηλαδή εσύ θεωρείς λογικό καποιος που μπήκε στο ΕΜΠ με 20000 να έχει ίδιο πτυχίο με κάποιον που μπήκε με 10000? Επιπλέον του ΕΜΠ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω ακριβώς λόγω της 5ετους φοίτησης!
Είσαι εκτός θέματος:
https://www.ischool.gr/showthread.php?t=50859
Υπάρχει αυτό το θέμα που ενδείκνυται για ξεκατινιάσματα κ.λπ. για πτυχιούχους Ε.Μ.Π., Α.Π.Θ. κ.α. που θέλουν να κάνουν ψυχοθεραπεία, να καταπολεμίσουν τις ανασφάλειες τους και να νιώσουν καλύτερα προσβάλλοντας και μειώνοντας συναδέλφους τους πτυχιούχους Τ.Ε.Ι.!

Εδώ συζητάμε ΑΛΛΑ πράγματα...
...αυτά περί ίσων δικαιωμάτων που έγραψες καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να ισχύουν!
Εκτός θέματος αλλά και εκτός κλίματος...δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάμε!
εδω κανεις λάθος! σύμφωνα με το νομο του 2009 τα τει είναι τεχνολογικου τομεα και οχι πανεπιστημιακου!
Δυστυχώς για σένα αυτή η "πολύ ανώτερη σχολή" δε σου δίδαξε ούτε τη στοιχειώδη ανθρώπινη αντίληψη (π.χ. τη διαφορά μιας συζήτησης περί επαγγελματικών δικαιωμάτων απ' το να συζητάμε για το αν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι καλύτερο από ένα άλλο) ούτε να ερευνάς, να ερμηνεύεις σωστά και να κατανοείς έναν απλό νόμο του κράτους (π.χ. όταν μιλάμε για "Α.Ε.Ι." εννοούμε ΚΑΙ τα ιδρύματα του Πανεπιστημιακού ΚΑΙ τα ιδρύματα του Τεχνολογικού τομέα...και τα Τ.Ε.Ι. ανήκουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση (είναι δηλαδή και τυπικά Α.Ε.Ι.) από το 2001, όχι από το 2009 που έγραψες και το έβγαλες προφανώς απ' το στομάχι σου) ούτε να γράφεις σωστά στη μητρική σου γλώσσα και φυσικά ούτε σεβασμό προς τους συνομιλητές σου, ταπεινοφροσύνη κ.α.
Σκέψου δηλαδή και να μη σπούδαζες τι άλλο θα διαβάζαμε από σένα!
δεν είμαι σε μεταπτυχιακό αλλά το θέμα το έχω ψάξει! είμαι στο τμήμα πληροφορικής και τηλεματικής του Χαροκοπείου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Μ' αρέσει που μπήκες να "την πεις" στους φοιτητές του Π.Δ.Α. ενώ α)σπουδάζεις στο μικρότερο και ένα απ' τα χειρότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας, β)η σχολή σου έχει βάση εισαγωγής χαμηλότερη από τα μισά σχεδόν τμήματα των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Πειραιά και γ)το Χαροκόπειο (το γράφεις και με κεφαλαία για να δώσεις έμφαση, τρομάρα σου

) στις περισσότερες διεθνείς και εγχώριες αξιολογήσεις βρίσκεται πίσω και από τα δύο Τ.Ε.Ι. που συνέθεσαν το Π.Δ.Α.!

Κι αν στο "γ)" συνυπολογίσουμε τα γενικότερα "handicap" των Τ.Ε.Ι. από το κράτος που επηρεάζουν αρνητικά τις αξιολογήσεις τους (μη εκπόνηση διδακτορικών, υποχρηματοδότηση κ.α.) και ότι το Χαροκόπειο προϋπήρχε των δύο Τ.Ε.Ι. πάνω από μισό αιώνα, καταλαβαίνει κανείς για τι πανεπιστήμιο μιλάμε!
Ρε αγόρι μου σοβαρά τώρα...είσαι 24 ετών κι αντί να έχεις ξεμπερδέψει από σπουδές κ.λπ. και να πιάνεις την πέτρα και να τη στύβεις κάθεσαι και καυχιέσαι σ' ένα μαθητικό forum καμαρώνοντας που είσαι προπτυχιακός φοιτητής στα 24 σου (!!!) σ' ένα κάτω του μετρίου πανεπιστήμιο της Ελλάδας;!
Τι να ζηλέψει κανείς απ' όλο αυτό;

Αντιλαμβάνεσαι πόσο βλακώδες είναι αυτό που κάνεις ή μπα;
Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν!
Το μόνο που προσωπικά βρίσκω "αξιοζήλευτο" στην κατάσταση σου είναι πως ενώ είσαι σ' αυτή την ηλικία έχεις ακόμη το προνόμιο και την πολυτέλεια να σε συντηρούν οικονομικά οι δύσμοιροι οι γονείς σου!

Γιατί βλέπεις, κάποιοι από εμάς τους χάσαμε νωρίς...
Υ.Γ. Κάνα στρατό πήγες τουλάχιστον ή τρελόχαρτο και Ι5;
Ε πες το άνθρωπε μου ότι έχεις σοβαρά στοιχεία για να αφήσουμε κάτι χαζό νόμους στην άκρη
Άξιος αντικαταστάτης του Πάτση ο συγκεκριμένος...μπορεί να είναι και ο ίδιος!