Guest 292010
Επισκέπτης

Ποιοι θα συμμετασχετε?
Εγω κλασσικα θα παρω μερος και σε αυτον αφου τους εχω παρει εναν εναν με τη σειρα

Α και καλη επιτυχια
Θεματα παλαιοτερων ετων
https://users.sch.gr/pazoulis/pan-diag-phys/pan-diag-phys.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

οπως παντα τα θεματα ηταν...αλλη φαση...

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ, χωρίς πλάκα, κάτι έπιασα από αυτόν της Α' Λυκείου...πολύ λίγα φυσικά γιατί πολλά δεν τα ξέρω.
Μέχρι του παραχρόνου έχουμε καιρό.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Γράφαμε και σε τετράδια πανελλαδικών τρομάρα μας :p
Τα θέματα εντάξει, πιο κουλά και από της ΕΜΕ μπορώ να πω:p
chris_90
Διάσημο μέλος

Δε σ' εφτασε η ΕΜΕ, ηθελες και διαγωνισμο Φυσικης παναθεμα σε;Και εγώ πήγα:p
Γράφαμε και σε τετράδια πανελλαδικών τρομάρα μας :p
Τα θέματα εντάξει, πιο κουλά και από της ΕΜΕ μπορώ να πω:p

Εμα, αν σας βαλανε κρουση με συνθετη κινηση στερεου σωματος και στροφορμες τι να γραψεις; Αυτα ειναι Γ' Λυκειου.

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν κάποιος χωρίς ειδική προετοιμασία λύνει τέτοια θέματα.
NikolasPhys
Νεοφερμένο μέλος

NikolasPhys
Νεοφερμένο μέλος

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/pan_diag_a%20_lyk%202009_sol.pdf
Θέματα/Λύσεις Β' Λυκείου
https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/pan_diag_b _lyk 2009_sol.pdf
Θέματα/Λύσεις Γ' Λυκείου
https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/pan_diag_g_lyk_2009_sol.pdf
Πρωτεύσαντες της Γ' Λυκείου που είναι κι αυτοί που θα συμμετάσχουν στην Β' φάση
του Διαγωνισμού.Οι επιτυχόντες της Α' και Β' Λυκείου θα ανακοινωθούν αργότερα
https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/proteusantes_diag_2009_a_fasi.pdf
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν παίζεται πια.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/proteusantes_diag_2009.pdf
είναι ένας από την πόλη μου
τον θυμάμαι
μόνο που δεν τον ξέρω για να του το πω!
Μπράβο Γιώργο!
Μπράβο και στους υπόλοιπους..
αλλά μπράβο Γιώργο!
p@g
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα ε οταν ειπες κων/νος λεω εχε γουστο...καλα ε αυτο το παιδι οχι μονο μαθηματικα αλλα και φυσικη ε?απιθανος!!!εγω ειχα τη τυχη να ημασταν μαζι στα μαθηματα της εμε για την ολυμπιαδα!πραγματικα αυτα τα μυαλα ειναι να τα θαυμαζεις!!!και συ κολλεγιο πας?(και ο θεμης ομως ειναι αψογος)(ο μαυρογορδατος αν τον ξερεις)Πώς το 'ξερα ότι πρώτος θα έβγαινε ο Κωνσταντίνος...πώς το 'ξερα!
Δεν παίζεται πια.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα ε οταν ειπες κων/νος λεω εχε γουστο...καλα ε αυτο το παιδι οχι μονο μαθηματικα αλλα και φυσικη ε?απιθανος!!!εγω ειχα τη τυχη να ημασταν μαζι στα μαθηματα της εμε για την ολυμπιαδα!πραγματικα αυτα τα μυαλα ειναι να τα θαυμαζεις!!!και συ κολλεγιο πας?(και ο θεμης ομως ειναι αψογος)(ο μαυρογορδατος αν τον ξερεις)
Και Φυσική μόνο? Πέρασε και στη Χημεία και στη Βιολογία και σε έναν Ρητορικό αν θυμάμαι καλά

Κάνει η ΕΜΕ μαθήματα για τον Αρχιμήδη? Εγώ ήξερα ότι κάνει μόνο σε αυτούς που επιλέχτηκαν από τον Προκριματικό και πάνε για Βαλκανικές :what: δεν πήρε κάτι τ' αυτί μου.

p@g
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι δεν κανει μαθηματα για τον αρχιμηδη εκανε καποια μαθηματα στην περιοδο αναμεσα θαλη και ευκλειδη για τις IMO.νε ε?σολα αυτα?μπραβο του παντωςΚαι Φυσική μόνο? Πέρασε και στη Χημεία και στη Βιολογία και σε έναν Ρητορικό αν θυμάμαι καλά...Έχει και έναν μικρότερο αδερφό στο γυμνάσιο που ακολουθεί τα χνάρια του. Και ο Θεμιστοκλής είναι πάρα πολύ καλός (θεωρητικά μιλώντας, τον έχω δει σε άλλα φόρουμ αλλά δεν γνωρίζομαι με όλους αυτούς προσωπικά). Είναι όμως κι άλλοι πολύ καλοί, παρ' όλο που δεν τους είδα φέτος στην ΕΜΕ.
Κάνει η ΕΜΕ μαθήματα για τον Αρχιμήδη? Εγώ ήξερα ότι κάνει μόνο σε αυτούς που επιλέχτηκαν από τον Προκριματικό και πάνε για Βαλκανικές :what: δεν πήρε κάτι τ' αυτί μου.![]()
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Αλλά δεν έδωσα π.δ.φ. ήμουν στο Εδινβούργο με τον mun.
-----------------------------------------
οχι δεν κανει μαθηματα για τον αρχιμηδη εκανε καποια μαθηματα στην περιοδο αναμεσα θαλη και ευκλειδη για τις IMO.νε ε?σολα αυτα?μπραβο του παντως
καλά ο Παππέλης είχε κάνει άρτια προετοιμασία για τους διαγωνισμούς της ΕΜΕ χρόόοοονια τώρα. Είχε θέσει ένα στόχο και με τη βοήθεια των γονιών του και το διάβασμα τον πέτυχε. Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι άξιος συγχαρητηρίων για την είσοδό του στο Harvard. Όσο για τον Θέμη είναι πολύ καλό παιδί όσο τον ξέρω και στους ομίλους που είμαστε μαζί και γερό μυαλό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.