Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

Χημικο Αθηνών ή Πάτρας για να πηγαινοέρχομαι, μένω Κόρινθο . Για ένα χρόνο μέχρι να τελειώσει ο αδερφός μου. Τώρα δεν ξέρω αν ο λογιστης μπορεί να κάνει καμία μαϊμουδιά. Εγώ σκέφτομαι να βάλω γιαγια φιλοξενούμενη με 350€ σύνταξη. Τότε θα διαιρέσουμε με το 4 και θα κατέβει ο Μ.0. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να κανεις συμπληρωματική δήλωση. Για τα εισοδήματα μπορείς για τον τόπο κατοικίας δεν ξέρω.Την κατσαμε θελουμε 17500€ κατα κεφαλην... μηπως ειστε τριτεκνοι?
Ο λογιστης τι λεει?
μπορειτε να μου θυμισετε σχολη επιθυμίας?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.809 μηνύματα.

Ναι ναι η γιαγια θα σωσει το εγκονακι..και η δικη μου κανει καλες μπριζολες..Χημικο Αθηνών ή Πάτρας για να πηγαινοέρχομαι, μένω Κόρινθο . Για ένα χρόνο μέχρι να τελειώσει ο αδερφός μου. Τώρα δεν ξέρω αν ο λογιστης μπορεί να κάνει καμία μαϊμουδιά. Εγώ σκέφτομαι να βάλω γιαγια φιλοξενούμενη με 350€ σύνταξη. Τότε θα διαιρέσουμε με το 4 και θα κατέβει ο Μ.0. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να κανεις συμπληρωματική δήλωση. Για τα εισοδήματα μπορείς για τον τόπο κατοικίας δεν ξέρω.
Ναι γινεται συμπληρωματικη και για τα ετη πριν ..πιαστε τον λογιστη απο τον λαιμο να το κανει..το εκανε παει και τελειωσε.
Τα μορια που εχετε αν δεν πατε με το αδελφι ειναι 0 οικονομικα
Η αθηνα με τιποτα.. αυτη ζητα τα εντοσθια της
Η πατρα ειναι γλυκουλα μπορει κα κατσει και στο 0
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

Γνωρίζεις αν υπάρχει κριτήριο για ακίνητη περιουσία γιατί κάτι τετοιο πήρε το αυτί μουΝαι ναι η γιαγια θα σωσει το εγκονακι..και η δικη μου κανει καλες μπριζολες..
Ναι γινεται συμπληρωματικη και για τα ετη πριν ..πιαστε τον λογιστη απο τον λαιμο να το κανει..το εκανε παει και τελειωσε.
Τα μορια που εχετε αν δεν πατε με το αδελφι ειναι 0 οικονομικα
Η αθηνα με τιποτα.. αυτη ζητα τα εντοσθια της
View attachment 149958
Η πατρα ειναι γλυκουλα μπορει κα κατσει και στο 0
View attachment 149957
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Δεν υπάρχει κανένα περιουσιακό κριτήριο για οποιαδήποτε μετεγγραφη.Γνωρίζεις αν υπάρχει κριτήριο για ακίνητη περιουσία γιατί κάτι τετοιο πήρε το αυτί μου
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.809 μηνύματα.

Οχι .. και ναι... και μονο στην περιπτωση μετεγγραφων λογω σπουζοντος αδελφου. ..θα επρεπε εκει που ειναι το μεγαλο παιδι να μην εχετε δικος σας σπιτι γιατι εθεωρητο οτι ειναι σαν να μενει μαζι σας στο πατρικο σπιτι .Γνωρίζεις αν υπάρχει κριτήριο για ακίνητη περιουσία γιατί κάτι τετοιο πήρε το αυτί μου
Αυτο το μελέτησε ενας κυριος και ειπε οτι το καταργησαν απο περυσι.
Δεν παιρνω θεση και δεν θα το μελετησω .. οταν το κανω (γιατι θα παρουσιαστει αναγκη) θα ζητησω απο τον ενδιαφερομενο κι αλλα πραγματα που μαλλον δεν θα εχει ορεξη να τα κανει.
Εχουν δει πολλα τα ματια μου αυτα τα χρονια που ασχολουμαι και δεν τους εχω εμπιστοσυνη.
elcteng
Νεοφερμένο μέλος
Η elcteng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!4. Είναι 3 μόρια και μισό μόριο για κάθε παιδί εκτός του αιτούντος μετεγγραφή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γειά σας. Είμαι μαθήτρια που έδωσε φέτος πανελλήνιες και στοχεύω για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο πολυτεχνείο. Έχω συλλέξει 16.870 μόρια οπότε περνάω σίγουρα ηλεκτρολογους είτε στην Πάτρα, είτε στον Βόλο και θα κάνω αίτηση για μετεγγραφή με 7 μόρια (οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια). Πιστεύετε πως θα πάρω την μετεγγραφή?(γιατί είμαι λίγο αγχωμένη

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

γειαΣας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Γειά σας. Είμαι μαθήτρια που έδωσε φέτος πανελλήνιες και στοχεύω για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο πολυτεχνείο. Έχω συλλέξει 16.870 μόρια οπότε περνάω σίγουρα ηλεκτρολογους είτε στην Πάτρα, είτε στον Βόλο και θα κάνω αίτηση για μετεγγραφή με 7 μόρια (οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια). Πιστεύετε πως θα πάρω την μετεγγραφή?(γιατί είμαι λίγο αγχωμένη![]()
προφανως για εμπ?
elcteng
Νεοφερμένο μέλος
Η elcteng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Ναιγεια
προφανως για εμπ?
Φανταστείτε ο τελευταίος πέρυσι είχε 5 και πρόπερσι 6
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

για τα δικα μου δεδομενα εισαι μεσα και πολυ μεσα.Ναι
Φανταστείτε ο τελευταίος πέρυσι είχε 5 και πρόπερσι 6
ειναι τεραστια σχολη και δεν μπουκωνει απο τριτεκνα
επειτα τα πολλα τριτεκνα εχουν αδυναμια στα παιδαγωγικα.
ειναι και το παδα αποσβεστης
elcteng
Νεοφερμένο μέλος

Αχ, μακάρι, γιατί σε κάποια άλλη περίπτωση δεν ξέρω τι θα κάνω. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ που με ανακουφίσατε όσο μπορούσατε!για τα δικα μου δεδομενα εισαι μεσα και πολυ μεσα.
ειναι τεραστια σχολη και δεν μπουκωνει απο τριτεκνα
επειτα τα πολλα τριτεκνα εχουν αδυναμια στα παιδαγωγικα.
ειναι και το παδα αποσβεστης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ναι μακαρι και θα γινει σιγουρα.Αχ, μακάρι, γιατί σε κάποια άλλη περίπτωση δεν ξέρω τι θα κάνω. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ που με ανακουφίσατε όσο μπορούσατε!
αλλα τι ειναι το μακαρι
τα 12 χιλαρικα και οι μπριζολιτσες της μαμας ?
ή οτι το εμπ ειναι καλο και η πατρα οχι..η πατρα ειναι εξαιρετικη σχολη και αγαπα τα παιδια
Ersa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ersa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Γιάννη δεν σε ξέρω αλλά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς εσένα για την αμεσότητα στις απαντήσεις σου αλλά και την τεκμηρίωση σου σε αυτά που υποστηρίζεις. Αναμένω την επαλήθευση στην πράξη και μετά θα πρέπει να βρω τρόπο να σε ευχαριστήσω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ερσα ευχαριστω πολυ για την εκτιμισηΓιάννη δεν σε ξέρω αλλά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς εσένα για την αμεσότητα στις απαντήσεις σου αλλά και την τεκμηρίωση σου σε αυτά που υποστηρίζεις. Αναμένω την επαλήθευση στην πράξη και μετά θα πρέπει να βρω τρόπο να σε ευχαριστήσω.
Ερσα ηλικρινα δε θυμαμαι τι ειπαμε και συγνωμη ...ειμαι ατελης...αλλα αν καταφερα να πω κατι που να σε κανει να πατας γερα αυτο ειναι απολαυση...και η 25η ιουλιου θα τα φερει καλα.
Το κερασμα το εχω παρει ηδη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sophieee
- Jauahahwiwisjs
- Nick_Athens
- Albert 123
- thewitcher
- Anna1974
- Greg25
- Ersa
- GIANCHRIS
- Primary Care
- Huener
- sakplat
- ManDef
- Nek21
- elcteng
- burningfire
- panaman
- acc/fin04
- elinamav
- Corfu kitty
- Kzaro
- Atom8
- ang12_012
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Mixalis!
- lain
- thanasarasz
- AggelikiGr
- sophiaa
- marina.marina
- Vera
- Dimitris_nts
- Eleanna89
- mflam
- MPmp
- andyklad
- afroditi16
- elefther1ou_
- gianikit
- Dkate
- MANUELMANUEL
- Manou Litsa
- giorgos2000
- nikosm72
- annapdk
- Dina
- Nala
- Aria2006
- Lennie
- Msp1
- many of Filip
- redpointer
- adtor
- Conne
- nikfis
- constansn
- bak07
- Drscientist
- Specon
- Scandal
- Hased Babis
- N2007
- Xryssa
- Pyotr_Krasnov
- aris65
- giannis06
- Linsanity
- korydallos
- burakpak8
- kyriako
- Simela24
- bibliofagos
- Unboxholics
- jkhkh
- str07
- peris68
- sks
- confused???
- Panfl
- Searching
- Panagiotis_gr
- tomftw
- fotia13
- bobbos188
- tzoulio
- Hmmytheos
- i5gonrejwgtu
- FNC_Sophia
- Emmeleia78
- AMPA
- UnderGroundGr
- Giota_pel
- Vok
- Geo20
- maritina07
- vint75
- andrianna
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- Alex81
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- GV221
- mariel79
- plantbee
- m.b.
- psarounik
- gaidouri
- Penny1903
- Atrlef
- gpio
- bigguy
- alfresco
- Fefi
- konan
- XRY
- termiii
- fgk
- katia.m
- TonyGeo
- geornirv
- Arigas
- Entropy24
- elef
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- andreouk
- waakaq
- petl
- ligfing
- akis_95
- ειδήμων
- Elvi
- nearos
- tripolitsa3
- AnAn
- woasibe
- jim2222
- Giorgakys
- jellojina
- charmander
- panosT436
- Mapz
- ch2006
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Panatha mono
- hello1234
- Marios25250
- nick34
- Lydiaaaaaaa
- sp0t4
- LeGoat
- Isa
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- shuuu
- EFAKIT
- 21eleni
- Lia 2006
- st.krf
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- TheNorth
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- rseven
- nefeli10
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.