tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

Μετεγγραφη μπορουμε να κανουμε μονο στο πρωτο ετος;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.244 μηνύματα.

σε ολα τα 9 ετηΜετεγγραφη μπορουμε να κανουμε μονο στο πρωτο ετος;
tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

ανεξαρτητα κρητηριων που πλοιρούμε,
Alex81
Νεοφερμένο μέλος
Η Alex81 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

Γιάννη_00 για άλλη μια χρονια σε ευχαριστούμε!RESPECT! Να είσαι πάντα καλά!θα σε χρειαστώ κ για αυτή την χρονιά για να μου δίνεις κουράγιο μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό!ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.244 μηνύματα.

τα κριτηρια δεν εχουν σχεση με το ετος φοιτησηςανεξαρτητα κρητηριων που πλοιρούμε,
tan07
Νεοφερμένο μέλος

@γιαννης_00 δες πμτα κριτηρια δεν εχουν σχεση με το ετος φοιτησης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ε να δω... ποσα καναλια επικοινωνια γουσταρεις?@γιαννης_00 δες πμ
elcteng
Νεοφερμένο μέλος
Η elcteng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Εγώ έχω ακούσει από γνωστή μου φίλη, το 2019-20, είχε κάνει αίτηση για μετεγγραφή, δεν την πήρε και έπειτα από ένσταση κατάφερε να την πάρει.δεν υπαρχει ενσταση στις μετεγγραφες... καποτε υπηρχε και εδινε πραμα (2000)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
οχι ..καποτε ισως..τωρα η εφορια τα δηλωνει μονη της.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ΣωσταΕγώ έχω ακούσει από γνωστή μου φίλη, το 2019-20, είχε κάνει αίτηση για μετεγγραφή, δεν την πήρε και έπειτα από ένσταση κατάφερε να την πάρει.
Το 2019 ηταν η τελευταια καλη χρονια ,προικα απο τον ''αινσταιν''
Τοτε ελεγες τον πονο σου και την αληθεια σου :
-Αυτη μπηκε με 4 μορια...εγω δεν θα μπω?? και εγω δεν εχω λευτα... αντε ελα
-Δεν μπηκα αθηνα 1η επιλογη ,μπηκα στη 2η πατρα ...αλλα τα χρηματα μας , το βλεπετε δεν φτανουν για πατρα... αντε οκ ελα αθηνα.
-Ισοβαθμισα με επαλ και μου πηρε την θεση...αλλα τα μορια επαλ ειναι απο αδυναμα μαθηματα... οκ μπες και εσυ.
Στην συνεχεια η μανδαμ εκανε νομο που λεει οταν κανεις αιτηση ενστασης ..πες μας που εκανε το υπαιθ λαθος ... ετσι εξαφανισε την φτωχια στο μυαλο της και με εντολη της τα εκοψε ολα.
Απο 2000 πριν κατεβηκαμε στις 10 .
aris65
Νεοφερμένο μέλος
Ο aris65 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Καλημέρα, αν εγώ κάνω 10% από ΗΜΜΥ ΠΑΔΑ για ΗΜΜΥ Πάτρα θα μου αναγνωρίσουν έστω και κάποια μαθήματα ή θα πρέπει να ξεκινήσω ως πρωτοετής;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ποια σχολη στην πατρα?Καλημέρα, αν εγώ κάνω 10% από ΗΜΜΥ ΠΑΔΑ για ΗΜΜΥ Πάτρα θα μου αναγνωρίσουν έστω και κάποια μαθήματα ή θα πρέπει να ξεκινήσω ως πρωτοετής;
aris65
Νεοφερμένο μέλος
Ο aris65 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Από ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικων στο παδα ΣΕ ηλεκτρολόγων μηχανικων και τεχνολογίας υπολογιστών ( ceid)ποια σχολη στην πατρα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Κατι θα αγνωρισουν ..οπως αναλυση Ι,ΙΙ, λογικη σχεδιαση, κυκλωματα οχι,μπορει και γραμμικη αλγευρα.Από ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικων στο παδα ΣΕ ηλεκτρολόγων μηχανικων και τεχνολογίας υπολογιστών ( ceid)
aris65
Νεοφερμένο μέλος

Μπορώ όμως σε κάποιες εξεταστικές να δηλώνω παραπάνω μαθηματα ;Κατι θα αγνωρισουν ..οπως αναλυση Ι,ΙΙ, λογικη σχεδιαση, κυκλωματα οχι,μπορει και γραμμικη αλγευρα.
Τύπου αν το εξάμηνο είναι για 6 εγώ να δώσω 8 μαθηματα ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Να δηλωνεις μπορεις,..αλλα τα πολυτεχνικα μαθηματα δεν ειναι καραμέλες mentos ..ολο το μασουρι εφυγε.Μπορώ όμως σε κάποιες εξεταστικές να δηλώνω παραπάνω μαθηματα ;
Τύπου αν το εξάμηνο είναι για 6 εγώ να δώσω 8 μαθηματα ;
Νομιζω το 8 μαθηματα ειναι ταβανι σε πολλες σχολες
Α οταν πας πεστους να φτιαξουν και κανενα site της προκοπης ... δεν φτανει να το παιζεις γκλαμουρατος πρεπει να εισαι και απο αυτο.
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

Καλημέρα, αν εγώ κάνω 10% από ΗΜΜΥ ΠΑΔΑ για ΗΜΜΥ Πάτρα θα μου αναγνωρίσουν έστω και κάποια μαθήματα ή θα πρέπει να ξεκινήσω ως πρωτοετής;
MariaDed
Νεοφερμένο μέλος
Η MariaDed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Πόσα μόρια χρειάζομαι για να μετεγγραφω στην Κομοτηνή στην σχολή κοινωνικών λειτουργών;Η τραγικη περιπτωση αυτη εμπιπτει στις κατ εξαιρεση μετεγγραφες.
Θα πρεπει η απωλεια απο την ωρα των αιτησεων (καπου ιανουαριο) να απεχει 12 μηνες κατα μεγιστο και θα κανουν οτι μπορουν να μην την δωσουν.
Δεν χρειαζετε να μπειτε σε αυτην την ταλαιπωρια και αμφιβολια.. και να χασετε και ετος....
Ο δρομος με τα οικονομικα και κοινωνικα μορια ειναι απλος συντομος και σιγουρος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Μιλαμε για την σχολη κοινωνικων λειτουργων κομοτηνης που την λενε σχολη κοινωνικης εργασιας κομοτηνης...οκΠόσα μόρια χρειάζομαι για να μετεγγραφω στην Κομοτηνή στην σχολή κοινωνικών λειτουργών;
Η αποψη μου ειναι 0 μορια και για οτι απιθανο παραπανω πρεπει να μαθω τεχνικη χαρακιρι.
Εχεις τιποτα προικα ?
Nala67
Νεοφερμένο μέλος
Η Nala67 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα σας,
Ο γιος μου πέρασε στη σχολή Χημικών Μηχανικών πανεπιστημίου Πατρών. Θα αιτηθούμε τη μετεγγραφή του στην αντίστοιχη σχολή του ΕΜΠ. Με 7 μόρια από κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια θα είναι εφικτή η μετεγγραφή του;
Ευχαριστώ.
Ο γιος μου πέρασε στη σχολή Χημικών Μηχανικών πανεπιστημίου Πατρών. Θα αιτηθούμε τη μετεγγραφή του στην αντίστοιχη σχολή του ΕΜΠ. Με 7 μόρια από κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια θα είναι εφικτή η μετεγγραφή του;
Ευχαριστώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 286 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- elinamav
- sakplat
- aneiko
- Anna1974
- marpa
- FNC_Sophia
- Corfu kitty
- Greg25
- Alex81
- ang12_012
- Unboxholics
- burningfire
- aris65
- constansn
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Leo21
- geneticist
- Dina
- mumofstudents
- sophieee
- panaman
- Ilias__
- Efi10
- andreouk
- Xryssa
- woasibe
- stamp
- Nala67
- mpimpika
- PANSOFOS
- tan07
- geornirv
- bobbos188
- dodisper
- thewitcher
- Mixalis!
- dboun
- abyssiniancat
- MariaApo
- Geo20
- termiii
- st.krf
- Scandal
- newguy
- CELTICS FAN
- engineer?
- ManDef
- Huener
- vas2017
- Lennie
- katia.m
- hello1234
- Primary Care
- Drscientist
- katerina1980
- Elvi
- marrr
- annapdk
- tsiobieman
- Jauahahwiwisjs
- gianikit
- Giorgosth
- Nek21
- Pyotr_Krasnov
- Panatha mono
- IrisAthens
- gaidouri
- Nala
- Giorgakis17
- many of Filip
- Lia 2006
- panosT436
- Ersa
- eleanna4
- GV221
- Kzaro
- Albert 123
- Penny1903
- acc/fin04
- AggelikiGr
- Atrlef
- doctoradrian
- MPmp
- Dimitris_nts
- MariaDed
- peris68
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- elcteng
- nick34
- strof
- Hmmytheos
- Nick_Athens
- Tery07
- Dkate
- Costpap
- XRY
- Mapz
- Leilas
- Indecisive2
- ydroxoos
- UnderGroundGr
- sophiaa
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- mvas
- Manou Litsa
- NIKHNIKH
- Searching
- charmander
- giannis06
- korydallos
- Lydiaaaaaaa
- Wonderkid
- Asterias54
- jellojina
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Vera
- panunniotis
- Simela24
- afraim
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- kyriako
- ioanna2007
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- redpointer
- andyklad
- bak07
- fgk
- anna_6
- Isa
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- N2007
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- Arvacon
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- EFAKIT
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- GIANCHRIS
- nicole95
- marina.marina
- mflam
- afroditi16
- elefther1ou_
- giorgos2000
- nikosm72
- Msp1
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- maritina07
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- bigguy
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.