γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά, πέρασα ΗΜΜΥ στο Ελμεπα στο Ηράκλειο. Εγώ μένω Σέρρες, αλλά μπορώ να πάω στο Ηράκλειο. Σκέφτομαι και μεταγραφή για Κοζάνη, στα 2750 μόρια είμαι μέσα και έχω και κριτήρια 4-6 μόρια έχω σίγουρα θέλει να τα υπολογίσω, είναι εφικτό να πάρω μετεγγραφή από ΗΜΜΥ ελμεπα σε ΗΜΜΥ ΠΔΜ?
Μια χαρα ..θα σε στρωσουν και κοκκινο χαλι στην κοζανη.
Δεν ζητανε τα παιδια Κοζανη.
1753421767508.png

1753421736154.png

MaryGr

Νεοφερμένο μέλος

Η MaryGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλημερα και τα θερμα μου συγχαρητηρια για την μεγαλη επιτυχιας
Να υποθεσω απο τα συμφραζόμενα οτι δεν ειστε προστατευομενο μελος γονεα..οκ
Οι ψυχολογιες ειναι ψηλα ολες και δεν επειρεαζονται απο τον κοφτη 2750 οι μετεγγρφες τους .. μονο απο αντιστοιχιες και μορια μετεγγραφης.
Εσεις ως ατομο εχεται 4 οικονομικα μορια μετεγγραφης (δυστηχως) γιατι στην φορολογικη δηλωση σας ειστε μονη.
Η σχολη που περασατε ειναι αντιστοιχη με 2 σχολες στην αθηνα
View attachment 150533
Εδω ειναι η διαχρονικη εικονα απαιτησεων μετεγγραφων για παντειο και εκπα
View attachment 150534
Το παντειο ηταν λιβαδι με τα 4 μορια σας και δεν θα εφερνε καμια αντιρρηση μεχρι περυσι (0 μορια) .... φετος ομως μπηκε και η φλωρινα στο παιχνιδι και θα ανεβει γιατι 2 ετη απο εκει θα ζητησουν... Οποτε καπου στα 2- 3 μορια θα ζητησει και με εσας να εχετε πλεονεκτημα σε ισοβαθμια λογω πολλων μοριων πανελληνιων. Με τα 4 μορια σας ,εχετε καπου 80+% καλες πιθανοτητες.
Το εκπα τωρα ειναι κατι πιο δυσκολο , θα υποστει και αυτο την επιρροη της φλωρινας και πιστευω θα ζητησει τα 4 μορια. Εχετε παλι καπου 80+% καλες πιθανοτητες.
Τωρα αν ο γονιος σας εχει χαρτι κεπα 67% (ή μπορει να παρει) τοτε να το κανετε χρηση γιατι αυτο δινει 2 κοινωνικα μορια και το συνολο σας ανεβαινει στα 6 ..
Οποτε τοτε μιλαμε για ανετη σιγουρια.
Οι αιτησεις γινονται στις 20 οκτωβριου και αποτελεσματα ενα μηνα μετα ...γιαννενα δεν πατε,με πλατφορμα και ειμαιλ κανετε εγγραφη κλπ.
Απο την πρωτη μερα (1/10) πατε εκπα ,παντειο ? οτι επιλεξετε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλημερα
Mary ,θα ειθελα να σας απαντησω το απογευμα γιατι πρεπει να ψαξω καποια στοιχεια... μην ανησυχείτε ομως ειστε σιγουρη.
Οπότε σε βολεύει, χίλια ευχαριστω και πάλι

mumofstudents

Νεοφερμένο μέλος

Η mumofstudents αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλημερα και συγχαρητήρια σε όλους! Ο γιος μου ο δεύτερος τελικά περασε Ξάνθη ηλεκτρολογων μηχανικων . Ο πρώτος είναι ήδη απθ ! Και αν θυμάστε σε προηγούμενο ποστ είμαστε τριτεκνοι και μένουμε επαρχια ( εκτός θεσσαλονικης) . Δικο μας δπιτι θεσσαλονικη δεν έχουμε. Η αγωνία λοιπόν τωρα ριναι αν καταφέρει να πάρει ο δεύτερος τη μετεγγραφη για να είναι θεσσαλονικη με τον αδελφό του ! Υπάρχει πρόβλημα στη θεσσαλονικη με τις μετεγγραφες ? Το λεω γιατι δεν υπάρχουν κενές θέσεις...η αυτο δεν έχει σχέση?

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλημερα και συγχαρητήρια σε όλους! Ο γιος μου ο δεύτερος τελικά περασε Ξάνθη ηλεκτρολογων μηχανικων . Ο πρώτος είναι ήδη απθ ! Και αν θυμάστε σε προηγούμενο ποστ είμαστε τριτεκνοι και μένουμε επαρχια ( εκτός θεσσαλονικης) . Δικο μας δπιτι θεσσαλονικη δεν έχουμε. Η αγωνία λοιπόν τωρα ριναι αν καταφέρει να πάρει ο δεύτερος τη μετεγγραφη για να είναι θεσσαλονικη με τον αδελφό του ! Υπάρχει πρόβλημα στη θεσσαλονικη με τις μετεγγραφες ? Το λεω γιατι δεν υπάρχουν κενές θέσεις...η αυτο δεν έχει σχέση?
Εάν στη σχολη μπήκε με περισσότερα από 15210 μορια η μετεγγραφη είναι σίγουρη.

mumofstudents

Νεοφερμένο μέλος

Η mumofstudents αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Εάν στη σχολη μπήκε με περισσότερα από 15210 μορια η μετεγγραφη είναι σίγουρη.
Ναι μπήκε με 16700

Ναι μπήκε με 16700
Άρα μπορεί να παρακολουθήσει εξ αρχής απθ? Μονο τα θεωρητικά. Ομως μας προβληματίζει τι θα γίνει με εξεταστικη ...θα δηλώσει μαθήματα μονο όταν γίνει η μετεγγραφη?

Ναι μπήκε με 16700
Άρα μπορεί να παρακολουθήσει εξ αρχής απθ? Μονο τα θεωρητικά. Ομως μας προβληματίζει τι θα γίνει με εξεταστικη ...θα δηλώσει μαθήματα μονο όταν γίνει η μετεγγραφη?

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Ναιιι προφανως. Ενδεχομένως να χάσει κανένα εργαστήριο, αλλά αυτό ανάλογα το τμήμα ( στο δικό μου τμήμα δεν χάσανε κανενα εργαστήριο οι μετεγγραφες) Η δήλωση μαθημάτων γίνεται όταν αποκτάς ακαδημαϊκό λογαριασμό, δηλαδη περίπου Δεκέμβριο-Ιανουάριο. Αμα παρακολουθήσει τα μαθήματα εξ αρχής δεν υπάρχει πρόβλημα με την εξεταστικη.

IrisAthens

Νεοφερμένο μέλος

Η IrisAthens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημερα και τα θερμα μου συγχαρητηρια για την μεγαλη επιτυχιας
Να υποθεσω απο τα συμφραζόμενα οτι δεν ειστε προστατευομενο μελος γονεα..οκ
Οι ψυχολογιες ειναι ψηλα ολες και δεν επειρεαζονται απο τον κοφτη 2750 οι μετεγγρφες τους .. μονο απο αντιστοιχιες και μορια μετεγγραφης.
Εσεις ως ατομο εχεται 4 οικονομικα μορια μετεγγραφης (δυστηχως) γιατι στην φορολογικη δηλωση σας ειστε μονη.
Η σχολη που περασατε ειναι αντιστοιχη με 2 σχολες στην αθηνα
View attachment 150533
Εδω ειναι η διαχρονικη εικονα απαιτησεων μετεγγραφων για παντειο και εκπα
View attachment 150534
Το παντειο ηταν λιβαδι με τα 4 μορια σας και δεν θα εφερνε καμια αντιρρηση μεχρι περυσι (0 μορια) .... φετος ομως μπηκε και η φλωρινα στο παιχνιδι και θα ανεβει γιατι 2 ετη απο εκει θα ζητησουν... Οποτε καπου στα 2- 3 μορια θα ζητησει και με εσας να εχετε πλεονεκτημα σε ισοβαθμια λογω πολλων μοριων πανελληνιων. Με τα 4 μορια σας ,εχετε καπου 80+% καλες πιθανοτητες.
Το εκπα τωρα ειναι κατι πιο δυσκολο , θα υποστει και αυτο την επιρροη της φλωρινας και πιστευω θα ζητησει τα 4 μορια. Εχετε παλι καπου 80+% καλες πιθανοτητες.
Τωρα αν ο γονιος σας εχει χαρτι κεπα 67% (ή μπορει να παρει) τοτε να το κανετε χρηση γιατι αυτο δινει 2 κοινωνικα μορια και το συνολο σας ανεβαινει στα 6 ..
Οποτε τοτε μιλαμε για ανετη σιγουρια.
Οι αιτησεις γινονται στις 20 οκτωβριου και αποτελεσματα ενα μηνα μετα ...γιαννενα δεν πατε,με πλατφορμα και ειμαιλ κανετε εγγραφη κλπ.
Απο την πρωτη μερα (1/10) πατε εκπα ,παντειο ? οτι επιλεξετε.

Καλημερα
Mary ,θα ειθελα να σας απαντησω το απογευμα γιατι πρεπει να ψαξω καποια στοιχεια... μην ανησυχείτε ομως ειστε σιγουρη.

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ναι, ο γονέας μου έχει 67+ αναπηρία απλώς σκεφτόμουν μήπως δεν δικαιούμαι τα μόρια επειδή δεν είμαι προστατευόμενο μέλος. Μακάρι να τα δεχτούν και αυτά!

tan07

Νεοφερμένο μέλος

Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Να σας πω, μετεγγραφη μπορώ να κανω για να παω πιο μακρια απο τον τόπο διαμονής; Πέρασα αλεξπολη, θελω αθηνα αλλά μενω θρακη 😂

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.699 μηνύματα.

sophiaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 126 μηνύματα.

doctoradrian

Νεοφερμένο μέλος

Η doctoradrian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σας!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Έδωσα φέτος πανελληνιεσ 2η φορά και συγκέντρωσα 18.425 μόρια (15.6 εκθεση, 18.9 βιολογια, 19.2 φυσικη και 20 χημεία)
Τελικά πέρασα ιατρική Πάτρας.
Ταυτόχρονα έκανα και μηχανογραφικο 5 τοις εκατό χωρίς πολλή τύχη γιατι δεν είχα απολυτήριο 20. Άλλωστε γι αυτό έδωσα και πανελλήνιες μηπως διεκδικήσω κάτι καλυτερο αναφορικά με την πόλη.
Θέλω να πάρω μετεγγραφή στην ιατρική Αθήνας για λόγους υγείας.
Έχω πιθανότητες;
Επίσης διάβασα ότι χρειάζεται χαρτί δημόσιο νοσοκομείο για την πόλη στην οποία λαμβάνω ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη, ωστόσο ο γιατρός μου δεν είναι σε δημόσιο νοσοκομείο. Τι μπορώ να κάνω;

tan07

Νεοφερμένο μέλος

Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 115 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.
Να σας πω, μετεγγραφη μπορώ να κανω για να παω πιο μακρια απο τον τόπο διαμονής; Πέρασα αλεξπολη, θελω αθηνα αλλά μενω θρακη 😂
Η μετεγγραφη με τα οινομικα κοινωνιακα μορια σε παει οπου θελεις και δεν ρωταει που μενουν οι γονεις... και ουτε ειχε νοημα να ρωτησει.

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ναι, ο γονέας μου έχει 67+ αναπηρία απλώς σκεφτόμουν μήπως δεν δικαιούμαι τα μόρια επειδή δεν είμαι προστατευόμενο μέλος. Μακάρι να τα δεχτούν και αυτά!
Ναι θα τα δεχθουν... οι εγκυκλιοι διαχρονικα δεν βαζουν ηλικιακο οριο ή προστασια του φοιτητη.
Αυτο που θελουν (η σχολη) ειναι αντιγραφο του κεπα περι 67% σε ισχυ και πιστοποιητικο οικογενειακης που να δειχνει οτι ειστε παιδι του αναπηρου γονεα.

Τελευταία επεξεργασία:

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα Γιάννη!

Δε ξέρω αν θυμάσαι την περίπτωσή μου. Δυστυχώς έχασα τη νομική στη Κομοτηνή και πέρασα στη δεύτερη επιλογή που μου πρότεινες τη ψυχολογία Ρεθύμνου. Θα κάνω αίτηση για μετεγγραφη πάντειο ή εκπα (έχω 7 μόρια). Τα μόρια πανελληνίων μου είναι 16475 για τις νομικές. Θεωρείς ότι πρέπει να δώσω ξανά πανελλήνιες ή να κάνω 6% που είναι ρίσκο? Επίσης σε περίπτωση που επιλέξω το 6% και τα καταφέρω θα μπορώ να αιτηθώ εκ νέου μετεγγραφή?

Ευχαριστώ,

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα Γιάννη!

Δε ξέρω αν θυμάσαι την περίπτωσή μου. Δυστυχώς έχασα τη νομική στη Κομοτηνή και πέρασα στη δεύτερη επιλογή που μου πρότεινες τη ψυχολογία Ρεθύμνου. Θα κάνω αίτηση για μετεγγραφη πάντειο ή εκπα (έχω 7 μόρια). Τα μόρια πανελληνίων μου είναι 16475 για τις νομικές. Θεωρείς ότι πρέπει να δώσω ξανά πανελλήνιες ή να κάνω 6% που είναι ρίσκο? Επίσης σε περίπτωση που επιλέξω το 6% και τα καταφέρω θα μπορώ να αιτηθώ εκ νέου μετεγγραφή?

Ευχαριστώ,
Ναι σε θυμαμαι καλη μου...και ρωστησες παλι..αλλα χτες ήμουν αλλου ..κατσε να δουμε τι παιζει με την νομικη Κομοτηνής.

IrisAthens

Νεοφερμένο μέλος

Η IrisAthens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Η μετεγγραφη με τα οινομικα κοινωνιακα μορια σε παει οπου θελεις και δεν ρωταει που μενουν οι γονεις... και ουτε ειχε νοημα να ρωτησει.

Ναι θα τα δεχθουν... οι εγκυκλιοι διαχρονικα δεν βαζουν ηλικιακο οριο ή προστασια του φοιτητη.
Αυτο που θελουν (η σχολη) ειναι αντιγραφο του κεπα περι 67% σε ισχυ και πιστοποιητικο οικογενειακης που να δειχνει οτι ειστε παιδι του αναπηρου γονεα.
Ευχαριστώ! Πολύ ελπιδοφόρο!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ! Πολύ ελπιδοφόρο!
ε ειπαμε σιγουρο ειναι.. ανασανε.

Καλησπέρα Γιάννη!

Ευχαριστώ,
Δεν ξερω να σου πω αν το 6% θα δωσει αποτελεσμα στη ΝΟΜΙΚΗ...ζητας πτωση 250 μοριων...ναι εχει ξαναγινει (300) αλλα μια φορα ...το συνηθες ειναι 150.

1753451008608.png

Ναι με τα 7 μορια που εχεις εισαι σιγουρη για μετεγγραφη ψυχολογια παντειο ή εκπα οτι θες..θα ανεβουν κατι λογω που ανοιξε η φλωρινα με 2 ετη αλλα αυτο δεν σε αφορουν τα 7 μορια.

1753451170586.png

Ναι το 6% εχει δικαιωμα ξανα μετεγγραφη.

Τελευταία επεξεργασία:

Elvi

Νεοφερμένο μέλος

Ο Elvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
καλησπέρα στην παρέα!

πέρασα λοιπόν ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ, και σκέφτομαι την μεταγραφή για Ξάνθη ως βόρειοελλαδίτης.
Θα υποβάλω αίτηση με 0 μόρια , τον κόφτη μορίων τον καλύπτω οριακά.
Η συμβουλή που ζητάω έχει να κάνει με το πρακτικό του θέματος /:Να βρω σπίτι στην Ξάνθη και να πάω να παρακολουθησω τα θεωρητικά του Α΄εξαμήνου από νωρίς ή είναι παρακινδυνευμενο ?

ευχαριστώ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

καλησπέρα στην παρέα!

πέρασα λοιπόν ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ, και σκέφτομαι την μεταγραφή για Ξάνθη ως βόρειοελλαδίτης.
Θα υποβάλω αίτηση με 0 μόρια , τον κόφτη μορίων τον καλύπτω οριακά.
Η συμβουλή που ζητάω έχει να κάνει με το πρακτικό του θέματος /:Να βρω σπίτι στην Ξάνθη και να πάω να παρακολουθησω τα θεωρητικά του Α΄εξαμήνου από νωρίς ή είναι παρακινδυνευμενο ?

ευχαριστώ
Ναι να πας ξανθη//το ρισκο ειναι ελαχιστο.
Διαχρονικα η ξανθη ειναι αδεια απο μετεγγραφες και προφανως ειναι στα 0 μορια
1753452009030.png

1753451992967.png

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Δεν ξερω να σου πω αν το 6% θα δωσει αποτελεσμα στη ΝΟΜΙΚΗ...ζητας πτωση 250 μοριων...ναι εχει ξαναγινει (300) αλλα μια φορα ...το συνηθες ειναι 150.

View attachment 150563

Ναι με τα 7 μορια που εχεις εισαι σιγουρη για μετεγγραφη ψυχολογια παντειο ή εκπα οτι θες..θα ανεβουν κατι λογω που ανοιξε η φλωρινα με 2 ετη αλλα αυτο δεν σε αφορουν τα 7 μορια.

View attachment 150564

Ναι το 6% εχει δικαιωμα ξανα μετεγγραφη.
Σ'ευχαριστώ πολύ. !!
Οπότε σε κάθε περίπτωση (είτε πανελληνίων είτε 10%) δικαιούμαι μετεγγραφή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια