γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.

ναι βεβαια και σιγουραΣ'ευχαριστώ πολύ. !!
Οπότε σε κάθε περίπτωση (είτε πανελληνίων είτε 10%) δικαιούμαι μετεγγραφή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι μαζιΓιάννη να σε ρωτήσω οι εγγραφές με το 10% γίνονται μαζί με τις κανονικές τον Σεπτέμβριο;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.240 μηνύματα.

Το ρεθυμνο δασκαλων ειναι μια σχολη 170 παιδιων που τροφοδοτειτε απο μετεγγραφες μονο απο τον αντιστοιχη σχολη της ροδου που ειναι και διπλασια.Καλησπέρα και σε ευχαριστω και πάλι για όλη την βοήθεια είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη! Μια ακόμη ερώτηση, όταν λέμε ότι το Ρέθυμνο τις προηγούμενες χρονιές είχε αυτά τα μόρια που έστειλες, πχ 4 αν δω την μια χρονιά, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι μαθητές που έχουν ζητήσει μεταγραφή πρέπει να έχουν 4 μόρια για να μπουν ή θα μπουν κάποιοι με 4 πχ 5 άτομα γιατί δεν θα έχουν όλοι 4 μόρια και θα μπουν και οι υπόλοιποι με 0; Το ρωτάω γιατί η ανιψιά μου έχει 4 και αν πχ πουν για 6 μόρια; Και πότε βγαίνει η απόφαση για τα μόρια περίπου; Χίλια ευχαριστω και πάλι
Παρ' ολα αυτα το ρεθυμνο δεν φανταζει τοσο ελκυστικο ...και πολυ λιγα παιδια πηγαινουν εκει καθε χρονο απο την ροδο.
Επισεις σημαντικο και ανεξηγητο ειναι οτι στα παιδαγωγικα γενικως συχναζουν πολλα τριτεκνα και πολυτεκνα παιδια με πολλα μορια μετεγγραφης..αυτο ομως το ρεθυμνο δεν το αγγιζει διαχρονικα.
Εδω ειναι η εικονα μετεγραφων του ρεθυμνου.
Βλεπουμε οι βασεις (μορια οικονομικα και κοινωνικα ) κινουνται διαχρονικως χαμηλα .
Το ετος 2023 ειχαμε την παρακατω εικονα.
Ο πρωτος που μπηκε ειχε 10.5 μορια (πολυτεκνο) και ο τελευταιος ειχε 2 μορια και η σχολη συμπληρωσε και εκλεισε στα 2.Προφανως αναμεσα στο 10,5 και το 2, υπηρξε και κλιμακωση αλλων μοριων.
Το ετος 2024 ειχαμε την παρακατω εικονα.
Εδω επειδη εβγαλαν αποτελεσματα τρεχα τρεχα δεν εβαλαν ολα τα στοιχεια.
Βλεπουμε οτι ο τελευταιος ειναι με 0 μορια και εμειναν και 3 ακομα θεσεις κενες.
Τωρα λετε οτι εχετε 4 μορια...? ε ειστε σε πολη καλη θεση ....θεση εξαιρετικη διοτι δεν εχουμε αλλα γεγονοτα να αλλαξουν τις ισορροπιες αυτες.
Ρωτατε ποτε βγανουν τα αποτελεσματα μετεγγραφων?
Οι αιτησεις αρχιζουν καπου 20 οκτωβριου και τα αποτελεσμτα βγαινουν καπου 20 νοεμβριου... και οι εγγραφες των μετεγγραφομενων παιδιων στο ρεθυμνο πριν τα χριστουγεννα.
Αυτο ηταν το ερωτημα σας?
elcteng
Νεοφερμένο μέλος
Η elcteng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Καλησπέρα. Τελικά πέρασα στους ΗΜΤΥ στην Πάτρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για μια ακόμη φορά το ποσο πιθανή ειναι η μετεγγραφη σε ΗΜΜΥ Ε.Μ.Π. καθώς έχω συλλέξει 7 μορια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

99.99%Καλησπέρα. Τελικά πέρασα στους ΗΜΤΥ στην Πάτρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για μια ακόμη φορά το ποσο πιθανή ειναι η μετεγγραφη σε ΗΜΜΥ Ε.Μ.Π. καθώς έχω συλλέξει 7 μορια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Dimitris_nts
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitris_nts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Καλησπέρα
Χθες που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πέρασα στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Λαμίας .Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείται πως μπορώ να μπω στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής του παμακ με μετεγγραφή λαμβάνοντας υπόψη πως ο αδελφός μου σπουδάζει εκεί στο πανεπιστήμιο και είναι ενεργός φοιτητής και η διαφορά που έχω από το πανεπιστήμιο είναι 2765 δηλαδή ειμαι εκτοσ Για 15 μόρια με βάση τους συντελεστές του παμακ αλλά με της Λαμίας δηλαδή στο τμήμα που πέρασα ειμαι μέσα για 200 μόρια
Χθες που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα πέρασα στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Λαμίας .Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείται πως μπορώ να μπω στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής του παμακ με μετεγγραφή λαμβάνοντας υπόψη πως ο αδελφός μου σπουδάζει εκεί στο πανεπιστήμιο και είναι ενεργός φοιτητής και η διαφορά που έχω από το πανεπιστήμιο είναι 2765 δηλαδή ειμαι εκτοσ Για 15 μόρια με βάση τους συντελεστές του παμακ αλλά με της Λαμίας δηλαδή στο τμήμα που πέρασα ειμαι μέσα για 200 μόρια
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

Αυτό που μετράει είναι τα μορια που είχες για Λαμια σε σχέση με τη βάση του παμακ.Καλησπέρα
Αυτά πρέπει να έχουν διαφορά μικρότερη από 2750.
Dimitris_nts
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitris_nts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Ωραία σε ευχαριστώ για την πληροφορία απλώς αρκετοί μου έλεγαν πως μετράνε τα μόρια για το παμακ
Αυτό που μετράει είναι τα μορια που είχες για Λαμια σε σχέση με τη βάση του παμακ.
Αυτά πρέπει να έχουν διαφορά μικρότερη από 2750.
gianikit
Νεοφερμένο μέλος
Ο gianikit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Γιάννη και λοιποί φίλοι καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Ο γιός μου τελικά πέρασε ΗΜΜΥ στην Κοζάνη και θέλει να κάνει μετεγγραφή στην αντίστοιχη σχολή ΗΜΜΥ Ξάνθης με 0 μόρια. Γιάννη ισχύει η σίγουρη μετεγγραφή? Τι σημαίνει κόφτης μορίων? Όπως και ο προηγούμενος φίλος χρειάζομαι συμβουλή ως προς την πόλη παρακολούθησης μέχρι την μετεγγραφή. Να ενοικιάσω άμεσα Κοζάνη ή Ξάνθη?
Ευχαριστώ.
Ο γιός μου τελικά πέρασε ΗΜΜΥ στην Κοζάνη και θέλει να κάνει μετεγγραφή στην αντίστοιχη σχολή ΗΜΜΥ Ξάνθης με 0 μόρια. Γιάννη ισχύει η σίγουρη μετεγγραφή? Τι σημαίνει κόφτης μορίων? Όπως και ο προηγούμενος φίλος χρειάζομαι συμβουλή ως προς την πόλη παρακολούθησης μέχρι την μετεγγραφή. Να ενοικιάσω άμεσα Κοζάνη ή Ξάνθη?
Ευχαριστώ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Για να γινει μια μετεγγραφη μεταξυ σχολων πρεπει να ισχυουν τα παρακατωΓιάννη και λοιποί φίλοι καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Ευχαριστώ.
1) οι σχολες να ειναι αντιστοιχες ..ισχυει
2) να ειναι σε διαφορετικες πολεις ...ισχυει
3)τα μορια μας για κοζανη +2750 να υπερκαλυπτουν την βαση ξανθης..ισχυει
4) να υπαρχουν ικανα οικονομικα κοινωνικα μορια μετεγγραφης ..υπαρχουν 0
Εξεταζουμε τις απαιτησεις μετεγγραφης της ξανθης
Η ξανθη δειχνει διαχρονικα οτι δεν εχει απαιτησεις μοριων μετεγγραφης οποτε λεμε οτι το επιχειρημα ειναι εξαιρετικα ελπιδοφορο.
Για μενα να νοικιασετε ξανθη
gianikit
Νεοφερμένο μέλος
Ο gianikit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύΓια να γινει μια μετεγγραφη μεταξυ σχολων πρεπει να ισχυουν τα παρακατω
1) οι σχολες να ειναι αντιστοιχες ..ισχυει
2) να ειναι σε διαφορετικες πολεις ...ισχυει
3)τα μορια μας για κοζανη +2750 να υπερκαλυπτουν την βαση ξανθης..ισχυει
4) να υπαρχουν ικανα οικονομικα κοινωνικα μορια μετεγγραφης ..υπαρχουν 0
Εξεταζουμε τις απαιτησεις μετεγγραφης της ξανθης
View attachment 150601
Η ξανθη δειχνει διαχρονικα οτι δεν εχει απαιτησεις μοριων μετεγγραφης οποτε λεμε οτι το επιχειρημα ειναι εξαιρετικα ελπιδοφορο.
Για μενα να νοικιασετε ξανθη
elcteng
Νεοφερμένο μέλος
Η elcteng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Απλά έχω ακούσει πως προτεραιότητα δίνουν στα βύσματα καθώς και για το εισοδημα παίζει ρόλο τα τ.μ. του σπιτιου(;;99.99%

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Οχι ..στις κανονικες μετεγγραφες δεν υπαρχουν βυσματα, γιατι ελεγχονται και απο τις σχολες οποτε εκτιθενται... στις κατ εξαιρεση πεφτουν τα βυσματα.Απλά έχω ακούσει πως προτεραιότητα δίνουν στα βύσματα καθώς και για το εισοδημα παίζει ρόλο τα τ.μ. του σπιτιου(;;.
Οχι το μεγαλο σπιτι ή αλλα σπιτια δεν παιζουν ρολο στις μετεγγραφες... αυτα μετρανε στο φοιτητικο στεγαστικο επιδομα.
Και κορη του μασκ να εισαι (παναγια μου) αν εχεις τα μορια περνας.
tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 115 μηνύματα.

Δεν υπάρχει πιο μπερδευτικό πραγμα απο τις μετεγγραφες. Δεν εχω καταλαβει τιποτα. Πως υπολογιζετε μορια; Εγω 0 υπολογίζω… Και τι φαση καν
elcteng
Νεοφερμένο μέλος

Τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ!!Οχι ..στις κανονικες μετεγγραφες δεν υπαρχουν βυσματα, γιατι ελεγχονται και απο τις σχολες οποτε εκτιθενται... στις κατ εξαιρεση πεφτουν τα βυσματα.
Οχι το μεγαλο σπιτι ή αλλα σπιτια δεν παιζουν ρολο στις μετεγγραφες... αυτα μετρανε στο φοιτητικο στεγαστικο επιδομα.
Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε τι ακριβώς είναι η ένσταση? (Σε περίπτωση που κάποιος αιτηθεί για μετεγγραφη και δεν την παρει)
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

Καλά αν δηλώνω άλλο εισόδημα στην εφορία από το κανονικό μου μια χαρά μπορώ να πάρω μετεγγραφή και να στερήσω την θέση από κάποιον άλλο που την έχει πραγματικά ανάγκη.Οχι ..στις κανονικες μετεγγραφες δεν υπαρχουν βυσματα, γιατι ελεγχονται και απο τις σχολες οποτε εκτιθενται... στις κατ εξαιρεση πεφτουν τα βυσματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

δεν υπαρχει ενσταση στις μετεγγραφες... καποτε υπηρχε και εδινε πραμα (2000)Τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ!!
Μπορείτε μήπως να μου εξηγήσετε τι ακριβώς είναι η ένσταση? (Σε περίπτωση που κάποιος αιτηθεί για μετεγγραφη και δεν την παρει)
οχι ..καποτε ισως..τωρα η εφορια τα δηλωνει μονη της.Καλά αν δηλώνω άλλο εισόδημα στην εφορία από το κανονικό μου μια χαρά μπορώ να πάρω μετεγγραφή και να στερήσω την θέση από κάποιον άλλο που την έχει πραγματικά ανάγκη.
MariaDed
Νεοφερμένο μέλος
Η MariaDed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Μπορεί μαθητής που έχει χάσει τον έναν γονέα να μεταγραφεί από Αιγάλεω κοινωνικός λειτουργός σε ανάλογο τμήμα της Κομοτηνής;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Εννοείτε να παει απο το κοινωνικης εργασιας παδα στο κοινωνικης εργασιας ΔΠΘ κομοτηνη?Μπορεί μαθητής που έχει χάσει τον έναν γονέα να μεταγραφεί από Αιγάλεω κοινωνικός λειτουργός σε ανάλογο τμήμα της Κομοτηνής;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Η τραγικη περιπτωση αυτη εμπιπτει στις κατ εξαιρεση μετεγγραφες.Μπορεί μαθητής που έχει χάσει τον έναν γονέα να μεταγραφεί από Αιγάλεω κοινωνικός λειτουργός σε ανάλογο τμήμα της Κομοτηνής;
Θα πρεπει η απωλεια απο την ωρα των αιτησεων (καπου ιανουαριο) να απεχει 12 μηνες κατα μεγιστο και θα κανουν οτι μπορουν να μην την δωσουν.
Δεν χρειαζετε να μπειτε σε αυτην την ταλαιπωρια και αμφιβολια.. και να χασετε και ετος....
Ο δρομος με τα οικονομικα και κοινωνικα μορια ειναι απλος συντομος και σιγουρος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 286 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bobbos188
- FNC_Sophia
- Sotiris 12
- aris65
- Anna1974
- dodisper
- aneiko
- thewitcher
- mumofstudents
- Mixalis!
- elinamav
- Greg25
- andreouk
- ang12_012
- sakplat
- Nala67
- psychoticwaltz
- geneticist
- dboun
- abyssiniancat
- MariaApo
- Geo20
- termiii
- Alex81
- Corfu kitty
- st.krf
- Leo21
- Scandal
- Ilias__
- newguy
- burningfire
- CELTICS FAN
- Dina
- engineer?
- ManDef
- Huener
- vas2017
- Lennie
- mpimpika
- katia.m
- Xryssa
- sophieee
- hello1234
- Primary Care
- Drscientist
- katerina1980
- Unboxholics
- Elvi
- tan07
- constansn
- marrr
- annapdk
- tsiobieman
- Jauahahwiwisjs
- gianikit
- Giorgosth
- Nek21
- Pyotr_Krasnov
- Panatha mono
- IrisAthens
- gaidouri
- Nala
- Giorgakis17
- marpa
- many of Filip
- Lia 2006
- panosT436
- Ersa
- eleanna4
- stamp
- GV221
- Kzaro
- Albert 123
- Penny1903
- acc/fin04
- AggelikiGr
- Atrlef
- doctoradrian
- PANSOFOS
- MPmp
- Dimitris_nts
- MariaDed
- peris68
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- elcteng
- nick34
- strof
- Hmmytheos
- Nick_Athens
- Tery07
- Dkate
- Costpap
- XRY
- Mapz
- Leilas
- Indecisive2
- ydroxoos
- UnderGroundGr
- Efi10
- sophiaa
- sevi1
- geornirv
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- mvas
- Manou Litsa
- NIKHNIKH
- Searching
- charmander
- giannis06
- korydallos
- Lydiaaaaaaa
- Wonderkid
- Asterias54
- jellojina
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Vera
- panunniotis
- Simela24
- afraim
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- kyriako
- ioanna2007
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- redpointer
- andyklad
- bak07
- fgk
- anna_6
- Isa
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- panaman
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- N2007
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- Arvacon
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- EFAKIT
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- woasibe
- Fefi
- GIANCHRIS
- nicole95
- marina.marina
- mflam
- afroditi16
- elefther1ou_
- giorgos2000
- nikosm72
- Msp1
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- maritina07
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- bigguy
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Κλημεντίνη
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- jYanniss
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.