Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astrapig
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έδωσες πέρυσι; Εάν ναι θεωρώ ότι καλύτερα με το παλιό. Για την μείωση της ύλης δεν έχουμε μέχρι στιγμής τίποτα επίσημο. Επίσης, εξαρτάται και που στοχεύεις, εάν στοχεύεις σε σχολή με 17 και, μόρια, ίσως θα ήταν καλύτερα με το νέο. Γιατί φαντάζομαι τέτοιες σχολες, θα πάρουν περισσότερους που δίνουν με το νέο. Εσύ το κρίνεις πιο πολύ..Τώρα με την μείωση της ύλης με βολεύει να δώσω περισσότερο με το καινούργιο ή με το παλιό? Απόφοιτη εδώ
Astrapig
Νεοφερμένο μέλος

Έδωσες πέρυσι; Εάν ναι θεωρώ ότι καλύτερα με το παλιό. Για την μείωση της ύλης δεν έχουμε μέχρι στιγμής τίποτα επίσημο. Επίσης, εξαρτάται και που στοχεύεις, εάν στοχεύεις σε σχολή με 17 και, μόρια, ίσως θα ήταν καλύτερα με το νέο. Γιατί φαντάζομαι τέτοιες σχολες, θα πάρουν περισσότερους που δίνουν με το νέο. Εσύ το κρίνεις πιο πολύ..
Θέλω μηχανικός πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη άρα φάση 13κ θα ήθελα να γράψω αλλά είμαι τέρμα πίσω στην ύλη λόγο μιας αρρώστιας που είχα και δεν ξέρω με ποιο να δώσω πραγματικά..
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίσως καλύτερα με το παλιό να δώσεις. Τουλάχιστον δεν θα έχεις το άγχος να μάθεις καινούργια πράγματα, και η λογοτεχνία, εάν δεν το έχεις με την ερμηνεία ενός κειμένου, και δεν έχεις εξασκηθεί (γιατί θέλουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα, τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος), θα σου είναι, νομίζω , δύσκολοΘέλω μηχανικός πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη άρα φάση 13κ θα ήθελα να γράψω αλλά είμαι τέρμα πίσω στην ύλη λόγο μιας αρρώστιας που είχα και δεν ξέρω με ποιο να δώσω πραγματικά..
Astrapig
Νεοφερμένο μέλος

Ίσως καλύτερα με το παλιό να δώσεις. Τουλάχιστον δεν θα έχεις το άγχος να μάθεις καινούργια πράγματα, και η λογοτεχνία, εάν δεν το έχεις με την ερμηνεία ενός κειμένου, και δεν έχεις εξασκηθεί (γιατί θέλουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα, τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος), θα σου είναι, νομίζω , δύσκολο
Ευχαριστώ πολύ!
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΤίποταΕυχαριστώ πολύ!

Διάβασα ότι τη Δευτέρα, θα ξέρουν την ύλη που έχει διδαχθεί το κάθε σχολείο και την επόμενη εβδομάδα θα βγει η σχετική απόφαση για μείωση της ύλης. Ότι θα μειωθεί το 15% με 25%. Άντε να δούμε αν θα επαληθευτούν κάποια πράγματα που ακούγονται

uni77
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ για την απαντηση!Έχει να κάνει με την ερώτηση. Αν δεν σου ζητάει να τα συγκρίνεις δεν το κάνεις, γιατί θα σου κόψουν μόρια από αυτό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αρχίσεις ένα παράλληλο. Δεν είναι όπως την ιστορία όπου στον πρόλογο θέλουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα κάνεις απαραίτητα 3 παραγράφους. Εσύ το κρίνεις ,ανάλογα με τη φύση της ερώτησης. Επίσης, αν κρίνεις σκόπιμο να πεις κάποιες πληροφορίες από τις εισαγωγές του φιλοσοφικού λόγου, θα το αναφέρεις.
efi25
Δραστήριο μέλος

Λες; και γω το διαβασα αλλα η Κεραμεως δεν ηταν πολυ σαφης (πολυ πρωτοτυπο). Λιγο τσιγκουνακοι αν μειωθει τελικα μονο 15%Τίποτα, αυτή είναι η γνώμη μου. Μπορεί κάποιος να σου πει κάτι διαφορετικό, αλλά με βάση τα όσα μου είπες , θεώρησα πιο σωστό να σε προτρέψω προς το παλιό σύστημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Διάβασα ότι τη Δευτέρα, θα ξέρουν την ύλη που έχει διδαχθεί το κάθε σχολείο και την επόμενη εβδομάδα θα βγει η σχετική απόφαση για μείωση της ύλης. Ότι θα μειωθεί το 15% με 25%. Άντε να δούμε αν θα επαληθευτούν κάποια πράγματα που ακούγονται![]()
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το κάνουν με το σκεπτικό ότι τα περισσότερα σχολεία έχουν καλύψει το 85 με 90%, της ύλης. Ε, ο,τι και να πει, δεν θεωρώ ότι εξαρτάται από αυτήν η ημερομηνία των πανελληνίων, επειδή λέει ότι θα κάνει τα πάντα να γράψουμε , όσο κοντά στην κανονική ημερομηνία των πανελληνίων.Λες; και γω το διαβασα αλλα η Κεραμεως δεν ηταν πολυ σαφης (πολυ πρωτοτυπο). Λιγο τσιγκουνακοι αν μειωθει τελικα μονο 15%
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες; και γω το διαβασα αλλα η Κεραμεως δεν ηταν πολυ σαφης (πολυ πρωτοτυπο). Λιγο τσιγκουνακοι αν μειωθει τελικα μονο 15%
Λεει αν αρχίσουν τα σχολεία το Μαιο "καταλαβαίνετε οτι δεν μπορει να γινει μεγαλη μείωση"

efi25
Δραστήριο μέλος

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φαινεται κουλο τα σχολεια 10 Μαρτιου να ειχαν τελειωσει 90% της υλης. Στα δικα μου προπολεμικα χρονια αρχες Μαρτιου ειχαμε καλυψει σχεδον ενα 70 με 75%. Φυσικα πλεον μπορει να τα τρεχουν. Καλα το σεναριο να ανοιξουν τα σχολεια μου φαινεται αστειο γιατι δεν υπαρχει και λογος να γινει αυτο το πραγμα. Αν ανοιξουν ας ανοιξουν μια κ καλη για Πανελληνιες. Να ανοιξουν απλα και μονο για να βγει η υλη ειναι τουλαχιστον αστειο και σχετικα ριψοκινδυνο ενω μπορει απλα να γινει μειωση της. Τελος παντων, κανεις δεν ξερει, οψομεθα![]()
Δεν υπάρχουν πλεον μαθήματα γενικής παιδείας -απο φετος- παρα μονο κατεύθυνσης

Τα περισσότερα σχολεία τελείωσαν την υλη τελη Μαρτίου .
Κανεις καθε μερα 6ωρο κατεύθυνσης.
Κάποια απλα λογω εκδρομών και γενικότερων συνθηκων δεν τελείωσαν αλλα η πλειοψηφία εχει όντως καλυψει το 85 με 95% στην υλη.
Κι στα δικα μου χρόνια το ιδιο με σενα γινόταν, καναμε πχ Πρωταγόρα κι πολιτεια μονο στο σχολείο ,Αριστοτέλη να μπουμε ούτε λόγος.
Κατα τα αλλα συμφωνώ, τουλάχιστον αστειο ασε που δεν θα πατήσει κανενας

Πιστεύω οτι απλα έχουν παρα πολλα σεναρια στο μυαλό τους που οκ είναι κι λογικό ως εναν βαθμο απλα Πρεπειι οσονούπω να μας πουν.
Απο Δευτέρα λογικα θα ανακοινώσουν ενα hind για την υλη ...λεμε τωρα...
καλο μας διάβασμα

ps,επειδή ξεχασα .Καποια σχολεία ειναι παρα πολύ πισω σε σχέση με αλλα .Ενα σχολείο πχ δεν διδάχθηκε ποτέ βιολογία γενικής.το υπουργείο Παιδείας ψαχνει να βρει εναν μεσο ορο.Αρα εχει πει οτι ακομα κι να μην ανοίξουν καθόλου , απαξ κι αποφασιστεί η υλη Πρπεει να δοθεί ενα εύλογο διάστημα για να βγει η υλη που αποφασίστικε σε ολα τα σχολεία .Γιατι προς το παρών τα διαδικτυακα μαθηματα εχουν χαρακτήρα επανάληψης.
efi25
Δραστήριο μέλος

Α δεν το γνωριζα, τοτε οντως θα εχει βγει η υλη και αμα μειωθει αντε να παει ενα 15%, ελπιζω κ αυτο δηλαδη. Μακαρι! καλο διαβασμα!Δεν υπάρχουν πλεον μαθήματα γενικής παιδείας -απο φετος- παρα μονο κατεύθυνσης
Τα περισσότερα σχολεία τελείωσαν την υλη τελη Μαρτίου .
Κανεις καθε μερα 6ωρο κατεύθυνσης.
Κάποια απλα λογω εκδρομών και γενικότερων συνθηκων δεν τελείωσαν αλλα η πλειοψηφία εχει όντως καλυψει το 85 με 95% στην υλη.
Κι στα δικα μου χρόνια το ιδιο με σενα γινόταν, καναμε πχ Πρωταγόρα κι πολιτεια μονο στο σχολείο ,Αριστοτέλη να μπουμε ούτε λόγος.
Κατα τα αλλα συμφωνώ, τουλάχιστον αστειο ασε που δεν θα πατήσει κανενας
Πιστεύω οτι απλα έχουν παρα πολλα σεναρια στο μυαλό τους που οκ είναι κι λογικό ως εναν βαθμο απλα Πρεπειι οσονούπω να μας πουν.
Απο Δευτέρα λογικα θα ανακοινώσουν ενα hind για την υλη ...λεμε τωρα...
καλο μας διάβασμα![]()
Baggelitsa36
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καποιος εάν θα λειτουργήσει φετος,δηλαδή τον Οκτώβρη του 2020 το τμήμα ψυχολογίας στον Βόλο...Επισης εάν καποιος έχει στόχο 17.000,έχει τις βάσεις,και αρχίσει από τωρα πολυ διαβασμα είναι πιθανό να τ πιάσει;(Και πριν διαβαζε αλλά όχι πολυ)
Καλησπερα ειμαι μαθητρια τριτης λυκειου και αυτο που εχω να προτεινω στο υπουργειο ειναι να εχουμε ελευθερη προσβαση στις σχολες με κριτηριο ομως το απολυτηριο λυκειου...δεν γινεται να μας εχουν σαν μπαλακι πινγκ πονγκ να μην μας λενε ξεκαθαρα τι θα γινει αν θα μειωσουν υλη και ποια κεφαλαια θα ναι...ελεος κατι πρεπει να γινει εγκαιρως!!
Athens2002
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό με το απολυτήριο θα μπορούσε και θα έπρεπε να γίνει αν είχαμε ένα απολυτήριο με αντικειμενική αξία. Έτσι πως μπαίνουν οι βαθμοί τώρα πέραν του ότι κάτι τέτοιο θα ειναιείναι αρκετά άδικο, δεν γίνεται να εφαρμοστεί. Οι ισοβαθμίας θα είναι σχεδόν κυριολεκτικά άπειρες. Π.χ. στον τομέα της υγείας οι υποψήφιοι με 20 στο απολυτήριο θα είναι υπερπολλαπλάσιοι από τις θέσεις σε όλες τις ιατρικές της χώρας.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλησπερα ειμαι μαθητρια τριτης λυκειου και αυτο που εχω να προτεινω στο υπουργειο ειναι να εχουμε ελευθερη προσβαση στις σχολες με κριτηριο ομως το απολυτηριο λυκειου...δεν γινεται να μας εχουν σαν μπαλακι πινγκ πονγκ να μην μας λενε ξεκαθαρα τι θα γινει αν θα μειωσουν υλη και ποια κεφαλαια θα ναι...ελεος κατι πρεπει να γινει εγκαιρως!!
Guest 699855
Επισκέπτης

Αυτό που λες αποκλείεται να γίνει και ευτυχώς επειδή θα ήταν ο πλέον λανθασμένος, ανακριβής, μη αντικειμενικός, ψευδής και μεροληπτικός τρόπος εισαγωγής που θα είχε υπάρξει ποτέ!!!
theo2902
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Guest 699855
Επισκέπτης

Καλησπέρα.Είμαι απόφοιτος και θέλω να δώσω για μια σχολή με αρκετά χαμηλή βάση,να εξεταστώ με το νέο ή με το παλαιό σύστημα καλύτερα (με λατινικά που έχει το παλαιό βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ);
Θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Κυρίως γιατί θέλεις να σπουδάσεις (άλλο να θέλεις να σπουδάσεις από χόμπι, άλλο επειδή θέλεις να αποκτήσεις κάποια επιπλέον προσόντα για την αγορά εργασίας και άλλο επειδή έχεις ήδη δουλειά και με το πτυχίο θα αναβαθμιστεί η θέση σου σ΄αυτήν) και ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα.Είμαι απόφοιτος και θέλω να δώσω για μια σχολή με αρκετά χαμηλή βάση,να εξεταστώ με το νέο ή με το παλαιό σύστημα καλύτερα (με λατινικά που έχει το παλαιό βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ);
Ο χρονος πλεον ειναι υπερβολικά λίγος κι για τα δυο συστήματα.
Το παλιο εχει λιγότερη υλη αλλα κι πολυ λίγες θέσεις.
Στη θεση σου θα αρχιζα χαλαρο διαβασμα για του χρόνου εκτος αν μιλαμε για σχολή με πολυ λιγα μόρια οπως κάποιες ξενόγλωσσες φιλολογίες .
Για βαση κι πανω δυσκολα να αρχίσεις διάβασμα τωρα εκτος αν εχεις άπλετο χρονο θέληση κι βοήθεια απο ιδιαίτερα ε και κάποια έμφυτη ευκολία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 526 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- ioanna2007
- Φινεύς
- blissele
- mvas
- BatGuin
- Kolptsres
- jorgpa
- Πικλιδιος
- Marianna.diamanti
- Kitana
- petrosln
- Praxis
- lepipini
- buffon85
- Peter Pan13
- Alin22
- EvgheniosOnofrei
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- Marple
- Nefpav
- spring day
- Nikoletaant
- Anhelika
- Don25
- Giii
- Than003
- Schlimazel
- ioannaion
- argy
- Mukumbura
- TakSimeon
- panspil
- goingtothestore
- Κλημεντίνη
- SlimShady
- Αριάνα123
- aekaras 21
- Petran001
- calliope
- clevercat
- kvstas92
- eukleidhs1821
- ggl
- Papachrist
- Maria1743
- PsychoGR
- MarcoReus
- Nikos05
- Nefh_
- VouDou
- Kostakis45
- MaryLou
- Arvacon
- aggelosst9
- NEKTARIOS11
- iminspain
- nucomer
- Viedo
- Georgekk
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- fockos
- efi25
- Mary Jane
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Mariliaaa
- charmander
- το κοριτσι του μαη
- Jocaste
- xraxra
- Eleanna7
- manos1234567
- Lia 2006
- Hello23
- eri548
- marianna04
- Ziggy 1
- Jimmy20
- Lab13
- Marathunta
- PanosBat
- katiasalonica
- anastasia982
- Orphalesian
- Manolo165
- Smr912
- Justice Fighter
- Dr House
- abbyrob
- Rita
- Sonia123
- CuHg
- olga123
- dimlevi
- Λαμπρινηη
- leo41
- Ststst02
- uni77
- Rene2004
- Elena78
- Steffie88
- Stelios725
- Pharmacist01
- Nina42
- Γιώργος - Κόρινθος
- nicole1982
- annamaria12
- tsiobieman
- azula
- Xristosdimitra
- fay01
- Bgpanos
- Athens2002
- J.Cameron
- vehement
- angelaRet
- Paul77
- foteiniandr
- stam72
- KikiGr23
- MaryM
- dim6
- den antexw allh apotyxia
- europe
- kaaaaate
- Leukosrinokeros
- AggelakiM
- ChrisNoris
- ploutarxos123
- Memetchi
- stefan
- ada1974
- AndromedaS
- kyrisari
- S¡mos
- ikigai
- CHRYSA S
- gats
- Ggpg
- jul25
- louminis
- MarilynSt
- γιω99
- jimis2001
- Thanos_D
- ROSSONERO
- Έμμα
- Tina02
- suaimhneas
- vivus
- valantis21
- Nefiki
- Mhtsos001
- Danaoula2020
- Bill1996
- Evimgr
- cynzp
- hirasawayui
- Ν.Χ.
- Maria32
- tasost
- jj!
- Gary
- panos007
- JohnS
- nick 3484
- vgard
- gwgw_5
- Aria34
- Maraki196
- St11
- tymvorixos
- alpha.kappa
- mickie
- TommyMak
- kristinbacktoschool
- Greg1900
- cel123
- Marianna35
- fearless
- luisnazariodelima
- KateRdJ
- KaterinaL
- civilian
- Eleni54
- Αλκης Κ.
- Unseen skygge
- element skate
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- jimnikol21
- geoavl
- Σταβι
- Eva
- Belle26
- Μαρία234
- T C
- Astrapig
- Stevenson
- Panos blg
- Hera167
- olgakiks
- guest18
- Doctorblue
- eophermeral
- Lydia6902
- fmarulezkd
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- iManosX13
- don_vito
- Γιουγκοσλαβος
- Dimitris_Gr
- BasilM
- Scandal
- Makis7
- kiyoshi
- Yiorgosk
- Monster Hunter
- Stroka
- KostasR
- Petros123
- roud
- JohnGreek
- Reik
- Ροβερτα
- EiriniS20
- Nefeli01
- Ermioni89
- Baggelitsa36
- GeoCommand
- ros
- lenaki001
- Big Mak
- aekarare
- Trolling Stones
- Alexandros973
- johnsala
- Power-13
- Νομικάριος13
- the purge
- Libertus
- Panagiotis849
- DimitraA.
- jims
- panagiotis23
- TonyMontanaEse
- Nikoleta_Giann
- The Limit Does Not Exist
- Boulotof
- Katerinaki03
- TigerHunt
- maria20
- mariavol
- Panos_02
- evel_
- Alexismicro
- alexrami
- Nikos_1976
- The pessimist
- penelope97
- Serotonin
- kkko
- Indiana Jones
- Dreamer_SW
- panagiotis G
- BioChemical
- eddie21
- calmen
- madeingreece
- ksnuwanda
- pantoine
- Mako777
- mitsakos
- Natassa02
- MarinChrysanthi
- Earendil
- Vold
- Χριστιαννα
- Elenii01
- iason
- JerryM
- Tommy_civil
- Στεφανος56
- Con725
- stamoul1s
- tselias
- UncleJ
- JoeDon
- PanosCh002
- Natalia02
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Keeell
- sir
- aaaaaaaaaa
- kostas83
- Nasiak
- Evaki 2002
- Nat Dor
- tslef8
- Sourotiri
- lenypap
- danai241
- Nurse91
- Eleni21
- Greco314
- Giorgakissss
- American Economist
- Dimitris9
- Scholar
- Ιωάννα2
- andy27
- DonaeB
- sofia!
- Elama On Peli
- papiaa
- ΣπύροςΔ
- Αντικειμενικός
- Alex2001
- Magdalik
- mariannaprl
- Darkking
- Konstantinos_m
- george777
- Alma Libre
- pinkheart
- Demy25
- Griff
- Marskr
- Κελλη
- Stathis2001a
- Mpilias
- harisk18
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- SweetGirl
- Kostis-Palamas
- Zetakallipidou
- Eftiaksa Acc Gia Auto
- rekcoR
- CELTICS FAN
- thomasks
- Markaf
- npc.69
- Zgian
- barkos
- Bbasil
- Student_life
- Anthi02
- Haraa11
- Κασανδρα
- Τζενη Σ
- D.a.i.s.y
- Johnnnn
- Adolfo valencia
- Φιονα86
- d_th
- eua55
- johnietraf
- dspnn
- GiwrgosLxs
- New member
- Διασωστης
- Γατόπαρδος.
- nikos_nikos
- Vasilis25
- Panselinololes
- Makis45
- lila94
- papa2g
- Parrot
- giota94
- ΓιωργοςM
- giannist_
- geokam
- dkoko
- George187
- A girl with no name
- igeorgeoikonomo
- dbPoliceOff
- alex_man
- Birdy
- Σοφία Γιαννιού
- kleo
- GeorgePAOKara
- aggelikiT
- kokk
- Giorno
- GeorKouris02
- Maraki4you
- Johnman97
- Alexia3555
- Euniki_98
- christos87
- Χαρουλιτα
- Elel
- Nefeloula
- Metamorph
- Πα.Κ
- xxxtolis
- theodoraooo
- Anonyme
- Zamasu
- Iknowyou
- thanosmylo
- marinelachr1
- helenap
- harry akritas
- Artemis Alexandra
- angelikitaraxia
- Vkvkvk
- johnsiak
- nikos kargatzis
- vasilikiant
- Constantinos17
- Eua5
- Σέργιος Αποστόλ
- Teo Douk
- Πύρος
- KateRd
- ΣοφίαΒ
- GoddamnRight
- episthmonas1991
- mitsos14
- Phoenix_Foxx
- JerryPap
- theo2902
- angelina95
- μαρινακι96
- chanyeol
- Bill22
- NikosGer
- elenia
- jimmrk
- rafaela11
- ifikis
- marianne_liap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.