Niffler Νεοφερμένο μέλος Η Niffler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:56 Η Niffler έγραψε: #481 22-02-17 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Κ γω στο λυκειο που αποφοίτησα κ ειχα δώσει πηγα. Απ οτι διάβασα στην εγκύκλιο η Φωτοτυπια του απολυτηρίου ειναι απαραίτητη για τους αποφοίτους. Η ταυτότητα ειναο για ν επιβεβαιώσουν τα στοιχεια. Ισως ν μπερδεύτηκε γτ η διαδικασία των αποφοίτων ειναι διαφορετική απο τα παιδιά της γ Λυκείου. Κ σε μενα αν δν ειχα διαβάσει την εγκυκλιο δν θα μου έβγαζε φωτοτυπία το απολυτηριο. Όταν της το είπα πήγε στον διευθυντή κ τον ρώτησε κ εκείνος με επιβεβαίωσε κ πρόσθεσε κ την φωτοτυπία ταυτότητας. Βέβαια οφείλουν ν ξερουν τη δουλειά τους . Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο.Απλά πήγα εκεί κ αναλόγως τι θα μου ελέγαν αυτοί ο,τι χρειάζεται να τους πάω. Είχα όμως μαζί μου τις φωτογραφίες και την ταυτότητα. Το απολυτήριο με ρώτησε αν το έχω μαζι μου και είπα οτι κάπου υπάρχει αλλα θα είναι καταχωνιασμένο σε κούτες απο την μετακόμιση και που να ψάχνω τώρα κ αν ειναι εύκολο να το βρουν αυτοί απο το αρχείο (κοινώς "κλάφτηκα" για να γίνει η δουλειά μου πιο γρήγορα ). Η αίτηση πάντως βγήκε κανονικά και έχω και το ένα αντίτυπο στα χέρια μου. Και αν χρειαστούν το απολυτήριο απλά το εκτυπώνουν εκείνη την ωρα από τον υπολογιστή. A και την αίτηση την έκανε ο υποδιευθυντής.Δεν θα ξέρει? Γιατί με έβαλες σε σκεψεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Φεβρουαρίου 2017 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #482 22-02-17 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Γνωστό Έχουμε ξεκινήσει επανάληψη εδώ και κάνα μήνα, λατινικά ήδη από Δεκέμβρη, ιστορία πάλι εδώ και κάνα μήνα.. Ωστόσο κάθε φροντιστήριο έχει διαφορετικό πρόγραμμα οπότε και να μην έχεις ξεκινήσει επαναλήψεις κομπλέ θα είσαι πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:01 Ο Guest 699855: #483 23-02-17 09:01 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niffler: Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο. Click για ανάπτυξη... Ακούστε μια συμβουλή από μια "παλιά". Ασφαλώς και είστε υποχρεωμένοι να ξέρετε την εγκύκλιο! Μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας να τα αναλαμβάνουν άλλοι. Μπορεί να πέσετε σε κάποιον ανενημέρωτο και αν γίνει μια "στραβή" εσείς θα ζημιωθείτε. Δεν υπάρχει δικαιολογία να ισχυριστείτε ότι έφταιγε άλλος, ούτε υπάρχει περίπτωση να βρείτε το δίκιο σας. Αυτό πρέπει να το ακολουθήσετε και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο πανεπιστήμιο. Μόνο στα μάτια σας και στο μυαλό σας να στηρίζεστε.΄Εχουν γίνει σημεία και τέρατα από άσχετους αρμόδιους υπαλλήλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:18 Η poetryfreak1: #484 23-02-17 11:18 Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:32 Ο Δεα έγραψε: #485 23-02-17 13:32 Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Κ γω στο λυκειο που αποφοίτησα κ ειχα δώσει πηγα. Απ οτι διάβασα στην εγκύκλιο η Φωτοτυπια του απολυτηρίου ειναι απαραίτητη για τους αποφοίτους. Η ταυτότητα ειναο για ν επιβεβαιώσουν τα στοιχεια. Ισως ν μπερδεύτηκε γτ η διαδικασία των αποφοίτων ειναι διαφορετική απο τα παιδιά της γ Λυκείου. Κ σε μενα αν δν ειχα διαβάσει την εγκυκλιο δν θα μου έβγαζε φωτοτυπία το απολυτηριο. Όταν της το είπα πήγε στον διευθυντή κ τον ρώτησε κ εκείνος με επιβεβαίωσε κ πρόσθεσε κ την φωτοτυπία ταυτότητας. Βέβαια οφείλουν ν ξερουν τη δουλειά τους . Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο.Απλά πήγα εκεί κ αναλόγως τι θα μου ελέγαν αυτοί ο,τι χρειάζεται να τους πάω. Είχα όμως μαζί μου τις φωτογραφίες και την ταυτότητα. Το απολυτήριο με ρώτησε αν το έχω μαζι μου και είπα οτι κάπου υπάρχει αλλα θα είναι καταχωνιασμένο σε κούτες απο την μετακόμιση και που να ψάχνω τώρα κ αν ειναι εύκολο να το βρουν αυτοί απο το αρχείο (κοινώς "κλάφτηκα" για να γίνει η δουλειά μου πιο γρήγορα ). Η αίτηση πάντως βγήκε κανονικά και έχω και το ένα αντίτυπο στα χέρια μου. Και αν χρειαστούν το απολυτήριο απλά το εκτυπώνουν εκείνη την ωρα από τον υπολογιστή. A και την αίτηση την έκανε ο υποδιευθυντής.Δεν θα ξέρει? Γιατί με έβαλες σε σκεψεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #482 22-02-17 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Γνωστό Έχουμε ξεκινήσει επανάληψη εδώ και κάνα μήνα, λατινικά ήδη από Δεκέμβρη, ιστορία πάλι εδώ και κάνα μήνα.. Ωστόσο κάθε φροντιστήριο έχει διαφορετικό πρόγραμμα οπότε και να μην έχεις ξεκινήσει επαναλήψεις κομπλέ θα είσαι πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:01 Ο Guest 699855: #483 23-02-17 09:01 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niffler: Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο. Click για ανάπτυξη... Ακούστε μια συμβουλή από μια "παλιά". Ασφαλώς και είστε υποχρεωμένοι να ξέρετε την εγκύκλιο! Μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας να τα αναλαμβάνουν άλλοι. Μπορεί να πέσετε σε κάποιον ανενημέρωτο και αν γίνει μια "στραβή" εσείς θα ζημιωθείτε. Δεν υπάρχει δικαιολογία να ισχυριστείτε ότι έφταιγε άλλος, ούτε υπάρχει περίπτωση να βρείτε το δίκιο σας. Αυτό πρέπει να το ακολουθήσετε και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο πανεπιστήμιο. Μόνο στα μάτια σας και στο μυαλό σας να στηρίζεστε.΄Εχουν γίνει σημεία και τέρατα από άσχετους αρμόδιους υπαλλήλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:18 Η poetryfreak1: #484 23-02-17 11:18 Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:32 Ο Δεα έγραψε: #485 23-02-17 13:32 Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Γνωστό Έχουμε ξεκινήσει επανάληψη εδώ και κάνα μήνα, λατινικά ήδη από Δεκέμβρη, ιστορία πάλι εδώ και κάνα μήνα.. Ωστόσο κάθε φροντιστήριο έχει διαφορετικό πρόγραμμα οπότε και να μην έχεις ξεκινήσει επαναλήψεις κομπλέ θα είσαι πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:01 Ο Guest 699855: #483 23-02-17 09:01 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niffler: Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο. Click για ανάπτυξη... Ακούστε μια συμβουλή από μια "παλιά". Ασφαλώς και είστε υποχρεωμένοι να ξέρετε την εγκύκλιο! Μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας να τα αναλαμβάνουν άλλοι. Μπορεί να πέσετε σε κάποιον ανενημέρωτο και αν γίνει μια "στραβή" εσείς θα ζημιωθείτε. Δεν υπάρχει δικαιολογία να ισχυριστείτε ότι έφταιγε άλλος, ούτε υπάρχει περίπτωση να βρείτε το δίκιο σας. Αυτό πρέπει να το ακολουθήσετε και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο πανεπιστήμιο. Μόνο στα μάτια σας και στο μυαλό σας να στηρίζεστε.΄Εχουν γίνει σημεία και τέρατα από άσχετους αρμόδιους υπαλλήλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:18 Η poetryfreak1: #484 23-02-17 11:18 Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:32 Ο Δεα έγραψε: #485 23-02-17 13:32 Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Δεν ημουν υποχρεωμένος ν ξερω την εγκύκλιο γτ ειναι η δικιά τους δουλειά αυτη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Niffler: Εγώ να πω την αλήθεια δεν την διάβασα την εγκύκλιο. Click για ανάπτυξη... Ακούστε μια συμβουλή από μια "παλιά". Ασφαλώς και είστε υποχρεωμένοι να ξέρετε την εγκύκλιο! Μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας να τα αναλαμβάνουν άλλοι. Μπορεί να πέσετε σε κάποιον ανενημέρωτο και αν γίνει μια "στραβή" εσείς θα ζημιωθείτε. Δεν υπάρχει δικαιολογία να ισχυριστείτε ότι έφταιγε άλλος, ούτε υπάρχει περίπτωση να βρείτε το δίκιο σας. Αυτό πρέπει να το ακολουθήσετε και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο πανεπιστήμιο. Μόνο στα μάτια σας και στο μυαλό σας να στηρίζεστε.΄Εχουν γίνει σημεία και τέρατα από άσχετους αρμόδιους υπαλλήλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:18 Η poetryfreak1: #484 23-02-17 11:18 Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:32 Ο Δεα έγραψε: #485 23-02-17 13:32 Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:32 Ο Δεα έγραψε: #485 23-02-17 13:32 Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από poetryfreak1: Υπάρχει κανείς από εδώ που έχει ακολουθήσει κατεύθυνση που δεν του αρέσει και συνεπώς, έχει παρατήσει το όνειρό του εξαιτίας "των κορεσμένων" επαγγελμάτων, ή είμαι η μόνη; Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ στα θεωρητικά αναφέρεσαι οπως ο καθηγητής φιλόλογος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:09 Ο Matt5996 έγραψε: #486 23-02-17 16:09 Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:46 Ο Δεα έγραψε: #487 23-02-17 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Matt5996: Μια ερωτηση για τους αποφοιτους που εχουν κανει αιτηση - Πανω στην αιτηση, εκει που γραφει ''αριθμος/κωδικος'' αναγραφεται ο ιδιος αριθμος που ειχατε και περυσι? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matt5996 Νεοφερμένο μέλος Ο Matt5996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:59 Ο Matt5996 έγραψε: #488 23-02-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Αν εννοείς το πεδιο Νο14 ναι, ειναι ο 8ψηφιος αριθμός που είχες στο καρτελάκι. Αυτος δν αλλαζει οσες φορές κ αν δώσεις.. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:54 Ο nick έγραψε: #489 23-02-17 20:54 παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:58 Η Ιππολύτη έγραψε: #490 23-02-17 21:58 Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick: παιδια μια ερωτηση...για μας που δινουμε φετος για πρωτη φορα πανελληνιες αν τυχον κ δεν πιασουε τη σχολη που θελουμε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε 10%???? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 23:18 Ο Αγγελος Κοκ: #491 23-02-17 23:18 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick Νεοφερμένο μέλος Ο nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 00:12 Ο nick έγραψε: #492 24-02-17 00:12 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα κάθε χρόνο βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος και μάλιστα συζητούν για κατάργηση του 10% Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω στεφανια!! και εγω το ακουσα περι καταργησης .... αλλα ας ελπισουμε να μην γινει κατι τετοιο...θα ειναι μια ακομα χαζομαρα οπως κ για τις επαναληπτικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poetryfreak1 Νεοφερμένο μέλος Η poetryfreak1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:27 Η poetryfreak1: #493 24-02-17 09:27 Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εννοείς Δέα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:31 Ο valantis21: #494 24-02-17 13:31 καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:53 Ο Δεα έγραψε: #495 24-02-17 13:53 Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από valantis21: καλησπερα εμεις με το 10% κανουμε καποια αιτηση?> Click για ανάπτυξη... Οχι, κανετε απευθείας μηχανογραφικό .τον ιουνιο θ πατε ν πάρετε κωδικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:36 Ο Lolosa έγραψε: #496 24-02-17 22:36 Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Ο Δεα έγραψε: #497 25-02-17 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lolosa: Μία ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να ξανακαταθέσει τη βαθμολογία του από πέρυσι χωρίς να ξαναδώσει πανελλήνιες τι πρέπει να κάνει και πότε? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:40 Η Deutsch... Lover: #498 25-02-17 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Που βρισκεστε στην υλη η Θεωρητικη? Εχετε αρχισει τις επαναληψεις? Click για ανάπτυξη... Helau! ( γερμανικός χαιρετισμός για όσο διαρκούν οι Αποκριες ) Λατινικά: Τώρα είμαι στο κείμενο 14 στη 3η επανάληψη Ιστορία: Έχω τελειώσει την ύλη και αισίως 2 επαναλήψεις και τώρα τελειώνω τη 3η επανάληψη του 1ου κεφαλαίου ( είμαι στο εξωελλαδικό κεφάλαιο) Αρχαία: Τη προηγούμενη βδομάδα τελείωσα και τα Πολτικά και από Τετάρτη ξεκινώ επανάληψη . Στο άγνωστο κάνω επανάληψη τα ρήματα εις -μι στη γραμματική και πλάγιο λόγο στο συντακτικό. Έκθεση δεν ξέρω τι να πω Γενικώς είμαι ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:28 Ο Lolosa έγραψε: #499 25-02-17 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Τι εννοείς? Να συμμετάσχεις με το 10% εννοεις μαλλον. Αν λες αυτο , κοιτα την απο πανω απάντηση μου. Αν οχι διευκρινίσε μας περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον αυτό εννοώ. Δεν ήξερα αν λέγεται 10% ή κάπως αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:37 Η shadow έγραψε: #500 25-02-17 20:37 Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στην Εκθεση τι θεματα γραφετε συνηθως στο σχολειο και στο φροντιστηριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.