Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 12:09 Ο Strawberoula: #1.721 30-06-17 12:09 Τα ειδαμε που να μην τα βλεπαμε...14208 μορια.κριμα!του χρονου παλι! Και σε εμενα παντως κομμενο ειναι!μην ανησυχεις!καλα αποτελεσματα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουνίου 2017 Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 13:34 Η Ria... έγραψε: #1.722 30-06-17 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Και σε εμενα παντως κομμενο ειναι!μην ανησυχεις!καλα αποτελεσματα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Μην το αφήσεις έτσι, πρέπει αν διορθωθεί διαφορετικά μπορεί να σου ακυρώσουν ακόμα και το μηχανογραφικό... Και να κάνεις μηχανογραφικό, ποτέ δεν ξέρεις.... Εγω μπορώ να πω οτι τα πήγα καλύτερα απο οτι περίμενα, αλλά για να μπω στην πρώτη μου επιλογή πρέπει να πέσουν οι βάσεις κοντά στα 2,000 μόρια και λίγο δύσκολο το βλέπω για αυτήν την σχολή, αλλά εχω και άλλες επιλογές. Αρκεί φυσικά να διορθώσει πρώτα το υπουργείο το όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 13:56 Ο Strawberoula: #1.723 30-06-17 13:56 Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:12 Η Ria... έγραψε: #1.724 30-06-17 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Click για ανάπτυξη... Αν το όνομα είναι πολύ μεγάλο, ίσως και να κόβεται. Αλλά εμένα μου το είπε ο υποδιευθυντής και επικοινώνησε με το υπουργείο και είπαν οτι θα το διορθώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:21 Ο jj! έγραψε: #1.725 30-06-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ειδαμε που να μην τα βλεπαμε...14208 μορια.κριμα!του χρονου παλι! Και σε εμενα παντως κομμενο ειναι!μην ανησυχεις!καλα αποτελεσματα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 13:34 Η Ria... έγραψε: #1.722 30-06-17 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Και σε εμενα παντως κομμενο ειναι!μην ανησυχεις!καλα αποτελεσματα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Μην το αφήσεις έτσι, πρέπει αν διορθωθεί διαφορετικά μπορεί να σου ακυρώσουν ακόμα και το μηχανογραφικό... Και να κάνεις μηχανογραφικό, ποτέ δεν ξέρεις.... Εγω μπορώ να πω οτι τα πήγα καλύτερα απο οτι περίμενα, αλλά για να μπω στην πρώτη μου επιλογή πρέπει να πέσουν οι βάσεις κοντά στα 2,000 μόρια και λίγο δύσκολο το βλέπω για αυτήν την σχολή, αλλά εχω και άλλες επιλογές. Αρκεί φυσικά να διορθώσει πρώτα το υπουργείο το όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 13:56 Ο Strawberoula: #1.723 30-06-17 13:56 Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:12 Η Ria... έγραψε: #1.724 30-06-17 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Click για ανάπτυξη... Αν το όνομα είναι πολύ μεγάλο, ίσως και να κόβεται. Αλλά εμένα μου το είπε ο υποδιευθυντής και επικοινώνησε με το υπουργείο και είπαν οτι θα το διορθώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:21 Ο jj! έγραψε: #1.725 30-06-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Και σε εμενα παντως κομμενο ειναι!μην ανησυχεις!καλα αποτελεσματα σε ολους! Click για ανάπτυξη... Μην το αφήσεις έτσι, πρέπει αν διορθωθεί διαφορετικά μπορεί να σου ακυρώσουν ακόμα και το μηχανογραφικό... Και να κάνεις μηχανογραφικό, ποτέ δεν ξέρεις.... Εγω μπορώ να πω οτι τα πήγα καλύτερα απο οτι περίμενα, αλλά για να μπω στην πρώτη μου επιλογή πρέπει να πέσουν οι βάσεις κοντά στα 2,000 μόρια και λίγο δύσκολο το βλέπω για αυτήν την σχολή, αλλά εχω και άλλες επιλογές. Αρκεί φυσικά να διορθώσει πρώτα το υπουργείο το όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 13:56 Ο Strawberoula: #1.723 30-06-17 13:56 Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:12 Η Ria... έγραψε: #1.724 30-06-17 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Click για ανάπτυξη... Αν το όνομα είναι πολύ μεγάλο, ίσως και να κόβεται. Αλλά εμένα μου το είπε ο υποδιευθυντής και επικοινώνησε με το υπουργείο και είπαν οτι θα το διορθώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:21 Ο jj! έγραψε: #1.725 30-06-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:12 Η Ria... έγραψε: #1.724 30-06-17 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Click για ανάπτυξη... Αν το όνομα είναι πολύ μεγάλο, ίσως και να κόβεται. Αλλά εμένα μου το είπε ο υποδιευθυντής και επικοινώνησε με το υπουργείο και είπαν οτι θα το διορθώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:21 Ο jj! έγραψε: #1.725 30-06-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Strawberoula: Εμενα παντως στο σχολειο μου ειπαν οτι κοβονται...τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.δες το Click για ανάπτυξη... Αν το όνομα είναι πολύ μεγάλο, ίσως και να κόβεται. Αλλά εμένα μου το είπε ο υποδιευθυντής και επικοινώνησε με το υπουργείο και είπαν οτι θα το διορθώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:21 Ο jj! έγραψε: #1.725 30-06-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Τι έγινε παιδιά; Τα είδατε;;; Ακόμα και εδω, κομμένο το όνομα της μάνας μου... Γελάστε επειδή θα έχω πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:24 Η Ria... έγραψε: #1.726 30-06-17 14:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Συγγνώμη κιόλας, αλλά όταν έκανες την αίτηση για τις πανελλήνιες τον Φεβρουάριο δεν έλεγξες τα στοιχεία σου σε εκείνο το χαρτί που σου έδωσαν να υπογράψεις; Click για ανάπτυξη... Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:45 Ο jj! έγραψε: #1.727 30-06-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ria...: Η παροιμία λέει ''πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το...'' . Εγω το .. δεν εχω και έτσι προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αν στην αίτηση υπήρχε λάθος, δεν θα υπήρχε και στο δελτίο εξεταζόμενου; Όλα τα στοιχεία του σχολείου, η αίτηση και το δελτίο μου είναι ολόσωστα, και κάτι έχει γίνει στο υπουργείο.. Click για ανάπτυξη... Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2017 στις 14:46 Η Ria... έγραψε: #1.728 30-06-17 14:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αν είναι σωστά τα υπόλοιπα, τότε εντάξει. Απλά το λέω μπας και ήταν πρόβλημα από την πηγή του κακού (aka αίτηση) Click για ανάπτυξη... Το διπλοτσεκάραμε ακόμα και στο σχολείο οτι δεν ευθύνονται αυτοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:10 Η Deutsch... Lover: #1.729 01-07-17 14:10 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο Δεα έγραψε: #1.730 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Απο 6/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hero1 Νεοφερμένο μέλος Ο hero1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 14:22 Ο hero1 έγραψε: #1.731 01-07-17 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλησπέρα! Ξέρει κανείς από πότε θα μπορώ να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό; Click για ανάπτυξη... Aπο 6/7 νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MikeGR Νεοφερμένο μέλος Ο MikeGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 19:59 Ο MikeGR έγραψε: #1.732 01-07-17 19:59 Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:02 Ο manolis_98: #1.733 01-07-17 20:02 Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 First Προηγούμενη 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 87 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μετα απο 6/7 η οριστικοποιηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 20:03 Ο jj! έγραψε: #1.734 01-07-17 20:03 Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MikeGR: Πως κάνω οριστικοποίηση το μηχανογραφικό? Συμπλήρωσα το μηχανογραφικό, έχω βάλει τα στοιχεία όμως μου βγάζει σαν επιλογή αποθήκευση και όχι οριστικοποίηση. Τι κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... Aν διαβάσεις το (ανορθόγραφο) κείμενο της αρχικής σελίδας της εφαρμογής: Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, στις 6 Ιουλίου 2017. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.