ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.927 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 07:37 Ο ultraviolence: #221 30-11-16 07:37 Ίντα κάνετε ωρέ πανελληνιομάχοι; Πως πάει το διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 20:28 Η Deutsch... Lover: #222 30-11-16 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ίντα κάνετε ωρέ πανελληνιομάχοι; Πως πάει το διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ^ με λίγο :cry: χαχαχα! Καλά πάει μωρέ! Μετράω προσωπικά αντίστροφα για τις διακοπές του Χριστουγέννων για να αρχίσω να εφαρμόζω το πρόγραμμα που έχω βγάλει για τις μέρες αυτές!! Στόχοι: - Επανάληψη Πρωταγόρα/Πολιτεία/Ηθικά ( μέχρι εκεί που θα έχουμε φτάσει) - Επανάληψη 1ο και 2ο κεφάλαιο ιστορία ( ) - Λίγες παραπάνω ώρες ύπνο - ΣΠΙΤΙ. ΣΠΙΤΙ! * μου έχει λείψει το σπίτι μου με το καθημερινό πρόγραμμα που έχω* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:42 Η Ria99 έγραψε: #223 01-12-16 16:42 ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva097 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eva097 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:57 Η Eva097 έγραψε: #224 01-12-16 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Ria99: ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν , τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η πρώτη " γερή " επανάληψη , κυρίω στα αρχαία και την ιστορία . Προτείνω να κάνεις και εσύ , ανεξάρτητα με το πουβρίσκεσαι στην ύλη , μια καλή επανάληψη ,καλύπτοντας έτσι και ενδεχόμενα κενά που εχουν δημιουργηθεί . Το παν σε αυτη την φαση δεν ειναι να βγει η ύλη , αλλά να τα έχεις κατανοήσει όλα προκειμένου να είσαι έτοιμη όταν θα προστεθούν επόμενα κομμάτια της υπλης και να μην σου φαίνεται τότε η επανάληψη βουνό . Επίσης , αν όσα έχεις μάθει εως τώρα τα γνωρίζεις σε βάθος , μην σε ανησυχεί πότε θα βγει η υλη , γιατί χρόνος υπάρχει ακόμα . Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:24 Ο nPb έγραψε: #225 02-12-16 14:24 Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίντα κάνετε ωρέ πανελληνιομάχοι; Πως πάει το διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2016 στις 20:28 Η Deutsch... Lover: #222 30-11-16 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ίντα κάνετε ωρέ πανελληνιομάχοι; Πως πάει το διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ^ με λίγο :cry: χαχαχα! Καλά πάει μωρέ! Μετράω προσωπικά αντίστροφα για τις διακοπές του Χριστουγέννων για να αρχίσω να εφαρμόζω το πρόγραμμα που έχω βγάλει για τις μέρες αυτές!! Στόχοι: - Επανάληψη Πρωταγόρα/Πολιτεία/Ηθικά ( μέχρι εκεί που θα έχουμε φτάσει) - Επανάληψη 1ο και 2ο κεφάλαιο ιστορία ( ) - Λίγες παραπάνω ώρες ύπνο - ΣΠΙΤΙ. ΣΠΙΤΙ! * μου έχει λείψει το σπίτι μου με το καθημερινό πρόγραμμα που έχω* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:42 Η Ria99 έγραψε: #223 01-12-16 16:42 ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva097 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eva097 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:57 Η Eva097 έγραψε: #224 01-12-16 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Ria99: ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν , τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η πρώτη " γερή " επανάληψη , κυρίω στα αρχαία και την ιστορία . Προτείνω να κάνεις και εσύ , ανεξάρτητα με το πουβρίσκεσαι στην ύλη , μια καλή επανάληψη ,καλύπτοντας έτσι και ενδεχόμενα κενά που εχουν δημιουργηθεί . Το παν σε αυτη την φαση δεν ειναι να βγει η ύλη , αλλά να τα έχεις κατανοήσει όλα προκειμένου να είσαι έτοιμη όταν θα προστεθούν επόμενα κομμάτια της υπλης και να μην σου φαίνεται τότε η επανάληψη βουνό . Επίσης , αν όσα έχεις μάθει εως τώρα τα γνωρίζεις σε βάθος , μην σε ανησυχεί πότε θα βγει η υλη , γιατί χρόνος υπάρχει ακόμα . Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:24 Ο nPb έγραψε: #225 02-12-16 14:24 Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ίντα κάνετε ωρέ πανελληνιομάχοι; Πως πάει το διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ^ με λίγο :cry: χαχαχα! Καλά πάει μωρέ! Μετράω προσωπικά αντίστροφα για τις διακοπές του Χριστουγέννων για να αρχίσω να εφαρμόζω το πρόγραμμα που έχω βγάλει για τις μέρες αυτές!! Στόχοι: - Επανάληψη Πρωταγόρα/Πολιτεία/Ηθικά ( μέχρι εκεί που θα έχουμε φτάσει) - Επανάληψη 1ο και 2ο κεφάλαιο ιστορία ( ) - Λίγες παραπάνω ώρες ύπνο - ΣΠΙΤΙ. ΣΠΙΤΙ! * μου έχει λείψει το σπίτι μου με το καθημερινό πρόγραμμα που έχω* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria99 Νεοφερμένο μέλος Η Ria99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:42 Η Ria99 έγραψε: #223 01-12-16 16:42 ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eva097 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eva097 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:57 Η Eva097 έγραψε: #224 01-12-16 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Ria99: ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν , τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η πρώτη " γερή " επανάληψη , κυρίω στα αρχαία και την ιστορία . Προτείνω να κάνεις και εσύ , ανεξάρτητα με το πουβρίσκεσαι στην ύλη , μια καλή επανάληψη ,καλύπτοντας έτσι και ενδεχόμενα κενά που εχουν δημιουργηθεί . Το παν σε αυτη την φαση δεν ειναι να βγει η ύλη , αλλά να τα έχεις κατανοήσει όλα προκειμένου να είσαι έτοιμη όταν θα προστεθούν επόμενα κομμάτια της υπλης και να μην σου φαίνεται τότε η επανάληψη βουνό . Επίσης , αν όσα έχεις μάθει εως τώρα τα γνωρίζεις σε βάθος , μην σε ανησυχεί πότε θα βγει η υλη , γιατί χρόνος υπάρχει ακόμα . Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:24 Ο nPb έγραψε: #225 02-12-16 14:24 Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva097 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eva097 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:57 Η Eva097 έγραψε: #224 01-12-16 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Ria99: ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν , τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η πρώτη " γερή " επανάληψη , κυρίω στα αρχαία και την ιστορία . Προτείνω να κάνεις και εσύ , ανεξάρτητα με το πουβρίσκεσαι στην ύλη , μια καλή επανάληψη ,καλύπτοντας έτσι και ενδεχόμενα κενά που εχουν δημιουργηθεί . Το παν σε αυτη την φαση δεν ειναι να βγει η ύλη , αλλά να τα έχεις κατανοήσει όλα προκειμένου να είσαι έτοιμη όταν θα προστεθούν επόμενα κομμάτια της υπλης και να μην σου φαίνεται τότε η επανάληψη βουνό . Επίσης , αν όσα έχεις μάθει εως τώρα τα γνωρίζεις σε βάθος , μην σε ανησυχεί πότε θα βγει η υλη , γιατί χρόνος υπάρχει ακόμα . Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:24 Ο nPb έγραψε: #225 02-12-16 14:24 Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ria99: ειμαι και θεωρητικη και αρκετα πισω στην υλη.λετε τα χριστουγεννα να κανω επαναληψη η να συνεχισω κανονικα; Click για ανάπτυξη... Λοιπόν , τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η πρώτη " γερή " επανάληψη , κυρίω στα αρχαία και την ιστορία . Προτείνω να κάνεις και εσύ , ανεξάρτητα με το πουβρίσκεσαι στην ύλη , μια καλή επανάληψη ,καλύπτοντας έτσι και ενδεχόμενα κενά που εχουν δημιουργηθεί . Το παν σε αυτη την φαση δεν ειναι να βγει η ύλη , αλλά να τα έχεις κατανοήσει όλα προκειμένου να είσαι έτοιμη όταν θα προστεθούν επόμενα κομμάτια της υπλης και να μην σου φαίνεται τότε η επανάληψη βουνό . Επίσης , αν όσα έχεις μάθει εως τώρα τα γνωρίζεις σε βάθος , μην σε ανησυχεί πότε θα βγει η υλη , γιατί χρόνος υπάρχει ακόμα . Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:24 Ο nPb έγραψε: #225 02-12-16 14:24 Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aqua14 Νεοφερμένο μέλος Η Aqua14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:27 Η Aqua14 έγραψε: #226 02-12-16 17:27 Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο jims έγραψε: #227 03-12-16 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Έκθεση: μεσσιανισμός Αρχαία: Γράφω επαναληπτικό στο Πρωταγόρα σε 1,5 βδομάδα περίπου και μπαίνω Πολιτεία (έχω τελειώσει Αριστοτέλη γιατί τα πήγα ανάποδα). Γραμματική έχω τελειώσει τα πάντα σχεδόν. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά. Συντακτικό έχω τελειώσει τα βασικά (μετοχή, απαρέμφατο, προσδιορισμοί, κατηγορούμενα, αντικείμενα, απρόσωπα ρήματα κ.λ.π) και μπαίνω στα θέματα ανωτέρου συντακτικού. Για την ακρίβεια ξεκινώ με δευτερεύσουσες και μετά πάω σε πλάγιο και σε εξαρτημένους υποθετικούς, ρηματικά επίθετα, ανάλυση μτχ σε πρόταση κ.λ.π. Λεξικό μπαίνω στο κ,λ (έχω ξεκινήσει ανάποδα, από το ω). Ιστορία: έχω βγάλει οικονομία, προσφυγικό, κρητικό και μου μένουν τα κόμματα (το άφησα για το τέλος, γιατί το 2ο κεφάλαιο μου είναι το πιο εύκολο). Λατινικά: έχω φτάσει στο κείμενο 29 (αυτό με τον Οκταβιανό και το κοράκι). Βέβαια εγώ δίνω 2η φορά και για αυτό μην αγχωθείς που είμαι πιο μπροστά από ότι είθισται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.307 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:46 Ο American Economist: #228 03-12-16 15:46 μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπραβο παιδια καλη δυναμη συνεχιστε ετσι εγω ειμαι β λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:58 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #229 03-12-16 15:58 Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:25 Ο don_vito έγραψε: #230 03-12-16 16:25 Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθηματικά είμαστε θ.μ.τ. Αοθ αρχες 3ου κεφαλαιου Αεππ πινακες Γενικά μέχρι τώρα τα παω καλά ειδικά σε αοθ αεππ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:38 Ο Αγγελος Κοκ: #231 03-12-16 16:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλύτερα να μη βάζετε πρόγραμμα ότι στις γιορτές θα τα διαβάσετε όλα γιατί καταλήγετε να ανοίγετε φιάλες στον Δημάκη. Ότι έρθει εκείνες τις ημέρες ανάλογα τη διάθεση. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Τα Χριστούγεννα είναι χρήσιμα για λίγη ξεκούραση. Click για ανάπτυξη... Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:47 Ο nPb έγραψε: #232 03-12-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελος Κοκ: Η ενα χαλαρο διαβασματακι 1-2 ωρες την μερα μαξ Click για ανάπτυξη... Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #233 03-12-16 16:50 Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SirJohn Νεοφερμένο μέλος Ο SirJohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 Ο SirJohn έγραψε: #234 03-12-16 17:15 Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδες τα μαθηματικα ειναι το ζητημα σας.Προσπαθειστε εκει κανοντας πολλες ασκησεις και διαγωνισματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 Ο Αγγελος Κοκ: #235 03-12-16 19:30 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάνω από 4ώρες σοβαρής ενασχόλησης (με ένα δυσνόητο μάθημα π.χ. Μαθηματικά, Αρχαία) ο εγκέφαλος δεν αποδίδει. Δοκίμασέ το κάνοντας ένα πείραμα χωρίς τα ζαρζαβατικά ενός μαθητή όπως κινητό, laptop κλπ. Click για ανάπτυξη... μιλας σε παιδι που πορωνεται πολυ με το διαβασμα(εχω περασει και 6ωρο διαβαζοντας φυσικη). τα μαθηματικα δεν θα τα χαρακτηριζα ως δυσνοητο μαθημα,αλλα ως ενα παζλ που πρεπει με τους x,y τροπους να το λυσεις .Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...Πιστευω ο καθενας αν εβρισκε αυτο το κατι που θα του εκανε το κλικ σε ενα μαθημα θα μπορουσε σιγουρα να περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας το Βεβαια νταξει για τα αρχαια θα συμφωνησω γιατι η μεταφραση πραγματικα δεν βγαζει νοημα...πρεπει να ξεχασεις και αυτα που ξερεις απο τα νεα για να τις μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:38 Ο Chris1993: #236 03-12-16 21:38 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Αοθ κ γω προς το παρών δν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία.τελειωνω το 3ο..ΑΕΠΠ οι πίνακες μου φαίνονται πολυ πιο εύκολοι απο τις δομές επαναλήψεις..μαθηματικα κανω το σταυρο μου ..αμαν πια .. Click για ανάπτυξη... Οι πίνακες φαίνονται πιο εύκολοι διότι βασίζονται στη ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ. Αλλά πίστεψε με μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι ανάλογα με τα ζητούμενά σου. Να πιέσεις τον εαυτό σου στις δομές επανάληψης γιατί είναι η απόλυτη βάση για το ΑΕΠΠ. Είναι εργαλεία που πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα και να ξέρεις πως και γιατί να τα χρησιμοποιείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 23:17 Η Deutsch... Lover: #237 03-12-16 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aqua14: Παιδιά που είστε στην ύλη των μαθημάτων ? (θεωρητική) Click για ανάπτυξη... Αρχαία-γνωστό: Είμαι στην ενότητα 6 στα ηθικά και έχω τελειώσει/γράψει διαγωνίσματα στην Πολιτεία και τον Πρωταγόρα, κοινώς Πλάτωνας τέλος. Αρχαία- γραμματική/συντακτικό: Μου έχουν μείνει τα σε -μι ρήματα, εξαρτημένος υποθετικός λόγος, ανάλυση μετοχής και κάτι άλλα ψιλά. Ιστορία: Μπαίνω προσφυγικό, έγραψα στο 1ο και στο 2ο και έχω κάνει και το Κρητικό. Λατινικά: Τελείωσα το ''η οργή της μάνας'' Έκθεση ο καθένας τα κάνει με άλλη σειρά οπότε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο Επίσης, στα γερμανικά δεν ενδιαφέρει κανέναν που είμαι γιατί δεν τα δίνει κανένας άλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 00:57 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #238 04-12-16 00:57 Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νασαι καλα Chris.μαλλον πρεπει να ξανακάνω μια γερή επανάληψη στις δομές επανάληψης ..καμια παρόμοια συμβουλή για μαθηματικα παιζει?γτ εκει ειναι ολο το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife Νεοφερμένο μέλος Η wonderfullife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:05 Η wonderfullife: #239 04-12-16 08:05 Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας παιδιά! Πώς πάει ο αγώνας; Πού βρίσκεστε στα φροντιστήρια στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:52 Ο PanosGR έγραψε: #240 04-12-16 09:52 Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από spuros2121: Πως τα πατε οι των οικονομικών?που βρίσκεστε? Click για ανάπτυξη... Έκθεση : Εθνικισμός Μαθηματικά : Rolle - ΘΜΤ ΑΕΠΠ : Πίνακες ΑΟΘ : Προσφορά (4ο) Θα προσπαθήσω για ένα 90+ στην Έκθεση και στο ΑΟΘ και ένα 80-85 στο ΑΕΠΠ ώστε να καλύψω τα χαμένα μόρια των Μαθηματικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.