undead2033 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο undead2033 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 16:47 Ο undead2033: #1.301 06-06-17 16:47 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Γιατί έπρπε να το γνωρίζω; Καθηγητής δευτεροβάθμιας είμαι; Τις βάσεις από ΕΠΑΛ για τα πανεπιστήμια που μπορούμε να τις βρούμε; Εδώ έχει μόνο τεχνολογικά ιδρύματα https://www.foititikanea.gr/πανελλην.../βάσεις-εισαγωγής-2016/6870-επαλ-νεο -πινακασ Click για ανάπτυξη... Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:05 Η Psyco έγραψε: #1.302 06-06-17 17:05 Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες ή θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:08 Ο Just1n έγραψε: #1.303 06-06-17 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες οι θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Νομίζω μένουν κενές αλλά δεν είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:09 Η Psyco έγραψε: #1.304 06-06-17 17:09 Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:26 Ο Just1n έγραψε: #1.305 06-06-17 17:26 Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Γιατί έπρπε να το γνωρίζω; Καθηγητής δευτεροβάθμιας είμαι; Τις βάσεις από ΕΠΑΛ για τα πανεπιστήμια που μπορούμε να τις βρούμε; Εδώ έχει μόνο τεχνολογικά ιδρύματα https://www.foititikanea.gr/πανελλην.../βάσεις-εισαγωγής-2016/6870-επαλ-νεο -πινακασ Click για ανάπτυξη... Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:05 Η Psyco έγραψε: #1.302 06-06-17 17:05 Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες ή θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:08 Ο Just1n έγραψε: #1.303 06-06-17 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες οι θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Νομίζω μένουν κενές αλλά δεν είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:09 Η Psyco έγραψε: #1.304 06-06-17 17:09 Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:26 Ο Just1n έγραψε: #1.305 06-06-17 17:26 Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες ή θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:08 Ο Just1n έγραψε: #1.303 06-06-17 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες οι θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Νομίζω μένουν κενές αλλά δεν είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:09 Η Psyco έγραψε: #1.304 06-06-17 17:09 Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:26 Ο Just1n έγραψε: #1.305 06-06-17 17:26 Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο που το είχα απορία ... πχ ενα Πανεπιστήμιο δέχεται 150 άτομα ξέρω γω. Βγαίνουν οι βάσεις κ επιλέγονται οι 150 πρώτοι γι αυτό το Πανεπιστήμιο. Εάν 2-3 έβαλαν χωρίς λόγο αυτή την επιλογή και δεν πανε να γραφτούν ...οι θέσεις που μένουν θα είναι κενες οι θα επιλεχθουν οι επόμενοι π συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα μόρια για το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο όπως γίνεται και για τις στρατιωτικές σχολές? Το λέω Επειδή Έχω μόνο μια σχολή ως στόχο και είναι κρίμα αν δεν περάσω οριακά να είν 2-3 Θέσεις κενές ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Νομίζω μένουν κενές αλλά δεν είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:09 Η Psyco έγραψε: #1.304 06-06-17 17:09 Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:26 Ο Just1n έγραψε: #1.305 06-06-17 17:26 Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just1n Νεοφερμένο μέλος Ο Just1n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:26 Ο Just1n έγραψε: #1.305 06-06-17 17:26 Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλοί δηλώνουν σχολές στο μηχανογραφικο οι οποίες δεν τους ενδοιαφερει και αμα δεν περάσουν στις σχολές που θέλουν καταλήγουν να μπαίνουν στα τμήματα αυτά αλλά δεν κάνουν εγγραφή επειδή δεν τους αρέσει το τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:47 Η Evcathy έγραψε: #1.306 06-06-17 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Πόσο άδικο γι αυτόν που δεν Πέρασε οριακά όμως... Click για ανάπτυξη... Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:54 Ο Stickerbush: #1.307 06-06-17 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evcathy: Αυτός που δεν πέρασε οριακά μπορεί να κάνει 10%. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Click για ανάπτυξη... ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Psyco έγραψε: #1.308 06-06-17 17:57 Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το 10% Ποτε δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς ισχύει...άλλαξε κάτι για φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria... Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ria... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:57 Η Ria... έγραψε: #1.309 06-06-17 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Και αυτός θα είναι ο γνωστός τύπος του ''πέρασα ιατρική αλλά δεν πήγα!'', απλά και μόνο για να το δηλώνει.... Παρεπιπτόντως, σε τι σχολή είχε περάσει,προ 10%, επειδή θα είχε πιάσει αρκετά μόρια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντωνία Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 17:59 Η Αντωνία έγραψε: #1.310 06-06-17 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Let's gross our fingers altogether. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα δινω πανελλαδικες συμπαθατε με ! *Cross fingers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 18:03 Η Evcathy έγραψε: #1.311 06-06-17 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stickerbush: ναι... να κάνει 10%. Όπως κάνουν και πολλοί άλλοι "για πλάκα", "για να δουν αν θα πιάσουν" και άλλα τέτοια γουστόζικα. Ξέρω άτομο που έκανε 2 φορές 10% για ιατρική, τον δέχθηκαν, και δε πήγε. Δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον είσαι στους εισαχθέντες με 10%, έπρεπε την ίδια στιγμή να δέχεσαι τηλέφωνο από τη σχολή σου για να επιστρέψεις το πάσο και να παραλάβεις τα έγγραφα διαγραφής. Click για ανάπτυξη... Αφού την έπιανε με την πρώτη με το 10% γιατι επρεπε να κάνει και δεύτερη; θέλω ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αυτα δεν τα κανεις με την ιατρική. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strawberoula Νεοφερμένο μέλος Ο Strawberoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:09 Ο Strawberoula: #1.312 06-06-17 19:09 Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα μικροκειμενα,στην αναπτυξη/αναιρεση αποψης επαναλαμβανουμε αυτο που μας δινεται αυτουσιο ή το αλλαζουμε χωρις να αλλοιωθει το περιεχομενο του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:46 Ο akikos έγραψε: #1.313 06-06-17 19:46 Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από undead2033: Καλα μας λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να παει καποιος σε ΕΠΑΛ κλπ αν ειναι να γραψει κατω απο εναν βαθμο χωρις να γνωριζεις τις διαφορες ΕΠΑΛ/ΓΕΛ? Και εισαι και εκπληκτος που το υπεθεσε(σωστα) καποιος? Click για ανάπτυξη... Το απολύτηριο του ΕΠΑΛ > απολυτήριο Λυκείου καθώς γίνεσαι νοσηλευτής τεχνικός οχημάτων, ψυκτικός. Επιπρόσθετα τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολα. Κάτι 8αρια και 10ρια του ενιαίο θα είχαν καλύτερη τύχη στο ΕΠΑΛ. Το τι γνώριζω εγώ ή όχι μικρή καμία σημασία έχει. Το 18 από το 16 και το 16 από το 12 απέχουν πολύ λίγο ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι λίγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:51 Ο jj! έγραψε: #1.314 06-06-17 19:51 Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε παιδιά, να δώσετε πανελλήνιες να μπειτε στο πανεπιστήμιο... (Το πανεπιστήμιο, αν δεν θέλετε να παίρνετε 5 και να αφήνετε τα μαθήματα για Σεπτέμβρη βγάζοντας τη σχολή σε 10+ χρόνια, έχει περισσότερο διάβασμα απ' ό,τι οι πανελλήνιες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 19:53 Η Psyco έγραψε: #1.315 06-06-17 19:53 Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να παρω 3 στυλό 2 μολύβια γόμα ξυστρα ταυτότητα καρτελάκι νερό χαρτομάντιλα κ κινητό. Όλα αυτά στο χερι? Μπορώ να πάρω κασετίνα ή κανένα φακελο διαφανή ξέρω γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:08 Ο jj! έγραψε: #1.316 06-06-17 20:08 Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα βάλεις ένα ωραιότατο τζιν: στη μία τσέπη θα βάλεις τα 3 στυλό+2 μολύβια, τη γόμα και την ξύστρα. Στην άλλη τσέπη θα βάλεις το κινητό και στην μία κωλοτσεπη θα βάλεις τα χαρτομάντηλα. Νερό, ταυτότητα και καρτελάκι στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Η Psyco έγραψε: #1.317 06-06-17 20:10 Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρήκες το άτομο Τώρα Κανένα τζιν μου δεν έχει τσέπες......χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:10 Ο Mhtrogoal: #1.318 06-06-17 20:10 γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 E.Z Ilovemycats27 katharinekag ΑmyC spring day Nefeloula Fanimaid123 Ria99 ggl SlimShady Jimmy20 Arvacon Peace_ dimlevi Tina02 Elama On Peli eri548 efi25 eukleidhs1821 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι οχι απλα μια τσαντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psyco Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psyco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:12 Η Psyco έγραψε: #1.319 06-06-17 20:12 Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κ πάλι πρέπει να την αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evcathy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2017 στις 20:24 Η Evcathy έγραψε: #1.320 06-06-17 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Psyco: Κ πάλι πρέπει να την αφησω Click για ανάπτυξη... Θα παρεις αυτα που χρειάζεσαι στο θρανίο σου και την τσάντα την αφήνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.