Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:21 Η Sins έγραψε: #1.841 01-02-15 22:21 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο johnietraf: #1.842 01-02-15 22:43 Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Ο NikosDim έγραψε: #1.843 01-02-15 22:54 Λίγο έμεινε παιδιά...υπομονή και θα τα καταφέρουμε :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:59 Η LiViNGtheLiFE: #1.844 01-02-15 22:59 Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:00 Η Sins έγραψε: #1.845 01-02-15 23:00 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο johnietraf: #1.842 01-02-15 22:43 Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Ο NikosDim έγραψε: #1.843 01-02-15 22:54 Λίγο έμεινε παιδιά...υπομονή και θα τα καταφέρουμε :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:59 Η LiViNGtheLiFE: #1.844 01-02-15 22:59 Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:00 Η Sins έγραψε: #1.845 01-02-15 23:00 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Ο NikosDim έγραψε: #1.843 01-02-15 22:54 Λίγο έμεινε παιδιά...υπομονή και θα τα καταφέρουμε :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:59 Η LiViNGtheLiFE: #1.844 01-02-15 22:59 Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:00 Η Sins έγραψε: #1.845 01-02-15 23:00 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίγο έμεινε παιδιά...υπομονή και θα τα καταφέρουμε :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:59 Η LiViNGtheLiFE: #1.844 01-02-15 22:59 Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:00 Η Sins έγραψε: #1.845 01-02-15 23:00 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:00 Η Sins έγραψε: #1.845 01-02-15 23:00 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:02 Ο NikosDim έγραψε: #1.846 01-02-15 23:02 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια.. Σε καταλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:04 Η Sins έγραψε: #1.847 01-02-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας? Click για ανάπτυξη... δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:05 Ο johnietraf: #1.848 01-02-15 23:05 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: ναι Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:09 Η Sins έγραψε: #1.849 01-02-15 23:09 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε Παιδια μπηκε φλεβαρης Φυσικα και κοντευουμε Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες Μετα σαρακοστη 40 μερες Πασχα δυο βδομαδες Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα Click για ανάπτυξη... ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:12 Ο NikosDim έγραψε: #1.850 01-02-15 23:12 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:13 Η kleop έγραψε: #1.851 01-02-15 23:13 Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Johnietraf μην αγχωνεις τον κόσμο. Ο,τι ειναι να γίνει θα γγίνει. Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:14 Η Sins έγραψε: #1.852 01-02-15 23:14 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό. Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:19 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 01-02-15 23:19 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε.. Click για ανάπτυξη... Εσύ αποφασίζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:22 Η Loreley έγραψε: #1.854 02-02-15 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal Hammer: Εγώ είμαι δυσδιάστατους. Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν. Click για ανάπτυξη... Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα. Εμένα η αλήθεια είναι πως είναι το αγαπημένο μου. Πάντως γενικά σχεδόν όλα τα παιδιά που ξέρω δυσκολεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:29 Ο Efi1994 έγραψε: #1.855 03-02-15 00:29 Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:28 Ο Σπυρακος (^^): #1.856 03-02-15 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!! ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα? Click για ανάπτυξη... https://results.it.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2799 Νεοφερμένο μέλος Ο chris2799 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:52 Ο chris2799: #1.857 03-02-15 17:52 Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Φεβρουαρίου 2015 Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη σας επιτυχία 97ρηδες !!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να τα πατε καλά φέτος στις πανελλήνιες και να περάσετε στην σχολή που θέλετε παρά πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navarro1996 Νεοφερμένο μέλος Ο Navarro1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:16 Ο Navarro1996: #1.858 03-02-15 18:16 Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια ξερουμε ποιες ειναι οι ημερομηνιες για να δηλωσουμε αιτηση για συμμετοχη στις πανελληνιες? Αποφοιτος ειμαι για αυτο ρωταω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:55 Η kleop έγραψε: #1.859 03-02-15 18:55 Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απο 10 φεβρουαριου αρχιζουν οι αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:58 Ο Efi1994 έγραψε: #1.860 03-02-15 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): https://results.it.minedu.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... Ο σύνδεσμος λειτουργεί πλέον για τις πανελλήνιες του 2015. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.